Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Regionální datová síť Plzeňského kraje CamelNET
Komplexní řešení metropolitních sítí
Kraj Vysočina Projekt ROWANet Stav k RK , př. 1
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
CamelNET Výstavba MAN pro Plzeňský kraj Martin Benda
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Část VI. – Technologické centrum kraje Setkání se zástupci ORP KÚ SK.
Sociální oblast. Podpora sociálních služeb Přímá podpora obcí a jejich organizací Podpora provozních nákladů nestátních neziskových organizací v obcích.
současný stav a další rozvoj Jan Pejchal Plzeňský kraj
Volnočasové projekty a EU financování
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Dotační program na podporu výstavby metropolitních sítí.
Informační schůzka k připravovanému projektu „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji – 3. etapa“ Dne: Kde: Budova Krajského úřadu Plzeňského.
DIGITÁLNÍ POVODŇOVÉ PLÁNY (dPP) ÚVODNÍ INFORMACE Plzeň strana 1 Digitální povodňové plány Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje – 14.
Dotační tituly pro IT/ICT sektor. Dotační tituly pro IT/ICT sektor O eNovation Vznik v první polovině roku 2007 Poradenská činnost v oblasti eGovernmentu.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
MV ČR 1 Nové podmínky pro krajské projekty Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
ROWANet Páteřní optická síť kraje Vysočina - ROWANet
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Současný stav a další rozvoj Tomáš Martinek Zlínský kraj.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
KI ISVS MSK pilot spolupráce
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
1 © AGIT AB IT Projekt roku 2007 Zdravotnictví Ústeckého kraje on-line Lenka Jeřábková ČD - Telematika a.s. Martin Zeman, Jan Pejchal Krajská zdravotní,
1 © AGIT AB Telemedicína Brno března 2008 v Brně Od bezfilmových nemocnic k bezfilmovému Ústeckému kraji Martin Zeman, Aleš Daniel, Jan Pejchal.
Stav krajských projektů Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
EHealth v Plzeňském kraji , Žďár nad Sázavou Krajský úřad Plzeňského kraje, Odbor informatiky.
Regionální operační program Moravskoslezsko Datum: Místo: Prezentuje: Brno Kateřina Plachá.
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
SETKÁNÍ STAROSTŮ OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ S VEDENÍM ZLÍNSKÉHO KRAJE Vybudování a rozvoj komunikační infrastruktury Zlínského kraje Zlín,
INTEGROVANÉ BEZPEČNOSTNÍ CENTRUM krok k bezpečnému regionu Ing. Evžen Tošenovský Dr. h. c. hejtman Moravskoslezského kraje.
Taktické postupy a organizace řízení českých záchranných složek integrovaného záchranného systému na místě mimořádné události Plk.Ing.Martin Sviták Náměstek.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
MAP Místní akční plány rozvoje vzdělávání MAS Říčansko a Město Říčany
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Rada kraje pro rozvoj lidských zdrojů Plzeňského kraje a Komise pro technické vzdělávání v Plzeňském kraji
Setkání s generálními sekretáři Rady pro fondy SRR Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Stav uzavíraných partnerských smluv a vyhlášek obcí Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský.
Analýza potřeb venkova Josef Bezdíček místopředseda Svazu měst a obcí ČR Předseda Komory obcí 22. června 2012 Senát PČR, Praha.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
Strategické řízení a plánování
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Strategie ITI plzeňské metropolitní oblasti
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Krajské ředitelství policie Plzeňské kraje
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Od MAP I k MAP II v Plzeňském kraji
Evidence územně plánovací činnosti
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Dotační program pro rok 2019
Kraj Vysočina Projekt ROWANet.
Transkript prezentace:

Regionální komunikační infrastruktura CamelNET

Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná realizace výstavby spojí 11 měst v kraji, z toho 10 ORP Na výstavbu realizovanou PK navazují projekty měst s podporou dotace PK

Cíle Zvýšit dostupnost kritické infrastruktury pro potřeby Integrovaného záchranného systému a krizového řízení Vytvořit páteřní komunikační infrastrukturu, která bude využívána organizacemi, kde je kraj zřizovatelem Podpořit služby eGovernmentu a rozvoj Komunikační infrastruktury veřejné správy Propojení na sousední (např. zahraniční) regionální infrastruktury

Financování EU - IOP výzva 08 – Rozvoj služeb eGovernmentu v krajích (85 %), 15 % Plzeňský kraj součást projektu „Technologické centrum Plzeňského kraje“ – část VI náklady na vlastní síť 39 mil. Kč včetně DPH navazovat bude zakázka na dodávku aktivních prvků v hodnotě cca 23 mil. Kč včetně DPH

Dodavatel Telefónica O 2 Czech Republic, a.s. Subdodavatelé SUPTel a.s., Plzeň

Co bude propojeno Městské úřady ORP (10) 4 krajské nemocnice základní péče + 1 městská Střediska Zdravotnické záchranné služby PK Požární stanice HZS PK Střediska Krajské správy a údržby silnic Další objekty z oblasti kultury, školství a soc. péče Propojeno s optickou sítí města Plzně

Městské úřady Klatovy Rokycany Domažlice Tachov Sušice Stříbro Přeštice Stod Horš. Týn Nemocnice Klatovy Domažlice Rokycany Stod Sušice (měst.)

Zdravotnická záchranná služba Klatovy Rokycany Domažlice Tachov Stříbro Sušice Hasičský záchranný sbor Rokycany Stříbro Přeštice Sušice Klatovy* Domažlice* Tachov** * v rámci metropolitní sítě, ** prozatímní připojení od soukromé firmy

Střediska Krajské správy a údržby silnic Klatovy Rokycany Domažlice Stříbro St. Plzenec Stod Horš. Týn Přeštice* Nýrsko* Dále budou připojeny, zejména ve spolupráci s městy objekty škol,muzeí a zařízení sociální péče, možná je i spolupráce s Policií ČR * v rámci metropolitní sítě

Navazující projekty metropolitních sítí Klatovy Domažlice Tachov Přeštice Nýrsko Budováno s využitím dotace Plzeňského kraje v celkové výši 8,5 mil. Kč