Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements

Čas pádí jako voda v křišťálovém vodopádu a tak jako se spojila kapka s kapkou, tak se nám spojily dny a uplynul nám další rok.

Mohl jsem vymyslet pro některý, z vás speciální vánoční přáníčko, ale já jsem řekl NE! Když přáni, tak pro všechny: tak vesele vánoce a šťastný novy rok.
Tak v tomto objektu pracujeme
Advent - dnes je první advent, svit svíček oznamuje všem.
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.
Jen jednou za rok přijdou Vánoce, jen jednou za rok se malý sněhem zachumelený stromeček promění v zářící světélko tichého lidského štěstí. Jen jednou.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.

Vánoce 2012.

Sníh tancuje nad chalupou, pod botama louže křupou
Všem lidem na celém světě přeji…
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Začíná adventní čas roku 2008
Poděkování všem návštěvníkům mého webu:
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,TO PŘEKRÁSNÉ ZNAMENÍ,PŘÍCHOD SVĚTLA,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,NOSITELE NADĚJÍ.
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
JEŽÍŠKU—MÁM PŘÁNÍ.
Vánoce ve Veletinách. Klidné Vánoce plné radosti, naděje a hodně spokojenosti i optimismu do nového roku přeje.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“
Hvězdný pozdrav sněžných vloček , mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky   a příští rok žádné vrásky.
Až zazvoní zvone č ek rozsvítí se strome č ek, malý dárek rozbalte si a na všechny vzpome ň te si. Pak Vykro č te rovným krokem za tím š ť astným Novým.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
Sněhové vločky k zemi se snáší, mráz si s okny pohrává
Fotonoviny ze schůzek oddílu Pusíci a Knoflíci Nebe – Peklo připravili Pusíci pro ostatní kamarády.
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
Poutníci v Mladé Boleslavi –
Ať s každou spadlou vločkou se rozhostí v srdci mír, ať s každým rampouchem se rozezvoní štěstí, ať vůně vánoc a jehličí Vám přinese do duše klid.
Rolnička mi zacinkala, že je tu čas Vánoc, co kouzelnou má moc
V životě zažijeme tolik kamarádů.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
Vánoční přání pro radost
Veselé velikonoční svátky
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Merry Christmas WHITE CHRISTMAS.
JÁSEJTE ZA DVA,SMĚJTE SE ZA TŘI A OSLAVTE VÁNOČNÍ SVÁTKY JAK SE PATŘÍ
SPIRIT s.r.o „STOP NUDĚ VAŠICH DĚTÍ“. Založení firmy Zaměstnanci Účel podnikání.
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
Hodně štěstí v novém roce
Vánoční přání pro radost
Krásné vánoční svátky.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
Veselé velikonoční svátky
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
Veselé velikonoční svátky
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Vánoce Cliccare per avanzare.
Začíná adventní čas roku 2008
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
Krásné a Veselé velikonoce.
Veselé vánoční svátky.
NAD BETLÉMEM JASNÁ HVĚZDA,
Transkript prezentace:

Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby O vánocích Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby

VESELÉ VÁNOCE v senior klubu Bosonohy Přejeme všem vánoce veselé, plné lásky a porozumění, ať vás vánoce zahřejí, jsou plné radosti a spokojenosti. V novém roce všechno dobré, hodně zdraví, vzácný poklad, jak se praví, také štěstí, ať vás láska hřeje, to vám z upřímného srdce přeje Antonín a Vladimír. VESELÉ VÁNOCE v senior klubu Bosonohy

. Tak jako v minulém roce, chtěl bych jako přispívající nečlen vašeho senior klubu, s kamarádem Vladimírem Hudcem, zase popřát všem vašim členům z naší malé ale malebné vesničky Vysočany veselé vánoce, hlavně pak do nového roku 2014 hodně zdraví a štěstí . Pár vzpomínek. Antonín Jirušek

Sloup malý, ale krásný

Návštěva Sloupu a jeskyní

Předvánoční Vysočany, letos není tak krásný vánoční čas.