Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Systém Drupal a nejen školní weby
Advertisements

Úřad vlády České republiky Modernizace elektronických knihoven Informačního systému ODok Úřadu vlády Úřad vlády České republiky.
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Easy CRM Posys,spol. s r.o. Duben Hlavní kategorie sw AdresářAktivityPenízeWorkflowZnalostiPoštaSpráva.
Portál krizového řízení pro Jihomoravský kraj
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Využití Free a Open Source licencí ve školství CZ / /0308 PROJEKT: Má shrnout typy jednotlivých licencí a osvětlit jejich podstatu, rozdíly.
Co je duševní vlastnicví? Duševním vlastnictvím se rozumí výhradní práva k nakládání s díly, vynálezy a jinými nehmotnými výsledky procesu lidské tvořivosti,
Tvorba webových aplikací
Školení BOZP, PO a řidičů referentů formou e-lerningu pro společnost
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
1 Audit software Petr SLOUP Cíl Cílem auditu je sestavit přehled a základní popis používaného software (aplikací)
1 Pavel Učeň ucen.webpark.cz Jsou požadavky malých a středních podniků na informatiku specifické?
Systém vzdělávání školitelů eGovernmentu Bc. Václav Melichar.
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Tomáš Dlouhý – prezentace Y13ANW - Redakční systém WNC Tomáš Dlouhý Y13ANW – První prezentace
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
ESTUP – Elektronické STUdentské Práce, Martin Pešava 2006, Brno Systémy pro zpřístupňování VŠKP: zkušenosti, možnosti, nabídky, potřeby... Systém pro eVŠKP.
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
E-learning ve výuce na SŠ
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
CMS Moodle Petr Korviny Témata příspěvku úvod o CMS Moodle úvod o CMS Moodle tvorba kurzu tvorba kurzu správa kurzu (z pohledu lektora,
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Vzdělávací technologie aplikace Jaromír Reger (L07155)
1 Průběh implementace IS Přehled jednotlivých etap.
Distribuce Linuxu Petr Novák. Obsah Distribuce - typy a trendy Konkrétní systémy: – Pro začátečníky: Ubuntu Fedora OpenSuSE PCLinuxOS – Pro pokročilejší:
PLÁNOVÁNÍ CELOROČNÍ VÝUKOVÉ AKTIVITY UČITELE EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ
Vývoj helpdesků od roku 2000Již třetí verze „nativního“ helpdeskuPrvní verze HD pro MOSS v roce 2007Druhá verze HD pro MOSS v roce 2009.
MS WINDOWS Plocha. Plocha  Deska pracovního stolu  Výchozí bod pro práci s PC  Na každém počítači může vypadat různě  Uživatel si ji může sám upravovat.
Operační systémy Název a adresa školy
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
CRM a jeho možné využití
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách ORSOFT OPEN / OR-SYSTEM OPEN OD TEORIE K PRAXI Odvážný prezentátor.
Helios Orange - Implementace systému
Klient pro správu databází MySQL 1 Klient pro správu databází MySQL Zbyněk Munzar České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
Znalostní a vzdělávací databáze pro energetiku Praha, Květen 2009 INERGO, a.s. Praha CDFE, o.p.s. Praha INERGO výukový server.
Řízená praxe Asistence oddělení vývoje , Informatické praxe 2011, Jitka Němečková.
Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Oddělení OVAVT Jestliže chcete oživit systém Vaší výuky, „online learning systém“ Vám nabízí? Jednoduché.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Proč jsme vytvořili vlastní webfiltr Kernun Clear Web Filtrujete bez filtru? Josef Pojsl, TNS / Seminář WEBFILTR Kernun / Praha 6. února.
Hodnocení kvality vzdělávání v Libereckém kraji Informace o průběhu projektu Ing. Petr Rychlovský.
Marketing I.  Monika Horehleďová  kabinet 307 Pod lesem  konzultační hodiny: čtvrtek 12:40 kabinet 307 Pod lesem 
SOFTWARE Operační systémy.
INISOFT s.r.o. softwarová společnost v Liberci
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
SW pro správu PC, aplikační SW, licence
Vzdělávací portál Edumenu.cz a jeho funkce pro uživatele systému ORTEX
„Firemní řešení avast! - rychle, efektivně, jinak“
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Řízení změn IS Milan Mikloš Vedoucí odboru IT
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Spolek pro budování a implementaci softwarových open source nástrojů
Transkript prezentace:

aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 2 S Datronem proti proudu? 1. Vytvořili jsme jiný e-Learning než je obvyklé Nevytvořili jsme Super systém, který umí všechno Pracujeme s Paretovým pravidlem (80:20) Vytvořili jsme jednoduchý a „elegantní“ systém, který vyhoví 80% firem Při analýzách používáme selský rozum Preferujeme jednoduchá řešení Zkrátka: Rozhodli jsme se nedělat z e-Learningu vědu

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 3 S Datronem proti proudu? Proč jsme se rozhodli nedělat z e-Learningu vědu? Školíme již od roku 1993, školíme v 10 počítačových učebnách, naše roční kapacita je proškolených osob Rok 2003 a situace na trhu: –O e-Learningu se hodně mluví –Pouze dva naši zákazníci používají e-Learning Hlavní důvod: Řešení pro e-Learning jsou složitá, drahá a dlouho se implementují

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 4 S Datronem proti proudu? 2. Náš přístup k e-Learningu je naprosto originální: Jdeme přímo po podstatě a jdeme tou nejkratší cestou. –Cenová nabídka: 1 stránka –Popis implementace: 2 stránky –Popis funkčnosti: 3 stránky –Vždy dodáváme maximální funkčnost –Doba implementace: 3x 6 hodin –Nejdřív používejte (2 měsíce) a pak zaplaťte

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 5 V jednoduchosti je krása d.learning je rychlý, snadný a levný Implementace –Pondělí : instalace –Úterý : proškolení tvůrce obsahu –Středa : proškolení personalisty –Čtvrtek : zahájení pilotního provozu

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 6 Naše aplikace je profesionálním řešením 4 jazykové mutace (5. se připravuje) Technická podpora 5x 8 hodin. Dokumentace: Návody, Popis funkčnosti Online aktualizace 12x / rok O vývoj aplikace, obchodní a technickou podporu zajišťuje 13 osob Vzdělávací portál d.learning je jedna z klíčových aplikací společnosti DATRON, se kterou míříme na mezinárodní trhy

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 7 kurzy pro uživatele jsou volně přístupné pokud je vzdělávací akce povinná, je „personalistou“ nařízená personalista sleduje a vyhodnocuje průběh povinných kurzů Základní principy

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 8 Povinný kurz Akci tvoří: Dotazník Kurz Test akce má platnost „od – do“ personalista sleduje statistiky

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 9 Statistika vzdělávací akce kdo začal kde ještě neskončil kdo byl úspěšný kdo nebyl úspěšný

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 10 Kurz většina kurzů je „nepočítačová“ většina kurzů je namíru a jsou originální -> nedají se koupit hotové kurz může být vytvořen mnoha různými nástroji, např. v MS Power Point

d.learning : tak trochu jiný e.learning11 Dotazník netestuje znalosti uživatele pomáhá uživateli zaměřit se na klíčové části kurzu není povinný, lze ho spustit vícekrát výsledkem dotazníku je seznam doporučení toho, na co se má uživatel v kurzu zaměřit

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 12 Test různé varianty otázek libovolný počet otázek libovolný časový limit libovolný počet opakování test je zakončen certifikátem

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 13 Použité technologie open source : –Linux, Apache, PHP, mySql Otevřené řešení pro libovolnou jazykovou verzi Otevřené řešení pro vlastní terminologii Otevřené řešení pro správu certifikátů, kurzů, dotazníků, testů

S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 14 Ceny a licenční politika 1. LICENCEAplikace + 1 licence pro personalistu Kč Každý další personalista Kč Licence pro uživatele100 Kč 2. ÚDRŽBA15% z ceny všech licencí / rok 3. SLUŽBYInstalace Kč Školení personalisty Kč Školení lektora Kč

KONTAKT Václav Novotný obchodní ředitel DATRON a.s. Vachkova Česká Lípa S Datronem proti proudu aneb Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše 15