Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, 326 00 Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

Možnosti financování dětského domova se školou Veselíčko
Výstavba sportovního areálu 20
Kariérové poradenství
Systém péče o nadané a talentované jedince v ČR
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Svazky obcí jako zřizovatelé škol a školských zařízení
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Odborné školství a další vzdělávání v Libereckém kraji KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 10. listopadu 2011.
Plzeňský kraj 14. –
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Komunitní a otevřená škola
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Spolupráce obcí a málotřídních škol v České republice Dana Knotová, Kateřina Trnková Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
Projekt dětská skupina MOTÝL
Místní akční skupina Rakovnicko
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Sportovní areály m ě sta Kladna O sportovní a volnočasové využití se stará společnost Sportovní areály města Kladna. V Kladně samotném je několik sportovních.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
OP VVV a KP SVL Karolína Chloubová. Prioritní osa 3 Rovný přístup ke kvalitnímu předškolnímu, primárnímu a sekundárnímu vzdělávání Investiční priorita.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Problémová analýza – shrnutí Návrh scénářů řešení –
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
Ostrava, Čavisov, Dolní Lhota, Horní Lhota, Klimkovice, Olbramice, Stará Ves nad Ondřejnicí, Šenov, Václavovice, Velká Polom, Vratimov, Vřesina, Zbyslavice.
Kariérové poradenství v českém středním školství
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Integrovaný regionální operační program
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Vazba na Operační programy
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST BUDOUCÍ VÝZVY.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Název projektu: Ve škole po škole
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Naše škola ZŠ T.G. Masaryka.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Aktuální informace o projektu
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel Kocián, Předpokládané datum zahájení projektu: Předpokládané datum zahájení stavebních prací: 10/2008 Předpokládané datum ukončení stavebních prací: 8/2009 Předpokládané datum ukončení projektu: 12/2009 Dotace z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad, prioritní osa 2 – Stabilizace a rozvoj měst a obcí, oblast podpory 2.4 – Rozvoj infrastruktury základního, středního a vyššího odborného školství.

Charakteristika ZŠ, její specifika, historie, počet zaměstnanců/žáků, odlišnosti od jiných ZŠ Úplná základní škola, 18 tříd, součástí školy je školní družina a školní jídelna,počet zaměstnanců 45, z toho 30 pedagogických, k žáků, školní vzdělávací program „Škola JIStoty“ (J-jazyk, I-informatika, S-sport), zaměření na získání kompetencí v oblasti jazykové vybavenosti, informačních a komunikačních technologií, rozšířená výuka tělesné výchovy (od třída) se zaměřením na všeobecnou tělesnou přípravu v 1. –5. ročníku, 6. – 9.ročník kopaná chlapci, volejbal dívky, spolupráce s oddíly 1.FC Plzeň Junior s.r.o., 1.FC Viktoria Plzeň, TJ Lokomotiva, SK Smíchov Plzeň o.p.

Současný stav a nutnost změn na ZŠ V současné době škola poskytuje standardní vzdělání, v rámci nabídky služeb a získání klientů se chceme prezentovat vizí „vzdělání a sport pod jednou střechou“, k otevření sportovních tříd má škola velmi dobré podmínky, z rekonstrukcí sportovního areálu jsme započali v roce 2003, započaté změny jsou dány vývojem v oblasti vzdělávání a pohledem na školské zařízení v prostředí ekonomiky volného trhu. Současný stav venkovních sportovišť školy je neuspokojivý. V letních měsících jsou sportoviště - hřiště na kopanou, odbíjenou, košíkovou a běžecká dráha - prašná, v jarních a podzimních měsících mokrá a blátivá. Důvodem je stáří povrchů (r.1956) a použitý materiál při úpravě povrchů (povrch tvoří škvára a písek).

Cíle předkládaného projektu Cílem projektu je dostavět sportovní areál s hřišti pro více druhů sportů – fotbal, odbíjenou, házenou, malou kopanou, florbal, nohejbal, tenis, beachvolejbal, běžeckou rovinku s doskočištěm, hřiště pro tělesně postižené. Sportoviště budou sloužit pro školní tělovýchovnou a zájmovou činnost (pondělí – pátek v době od 8.00 – h) a pro mimoškolní a oddílovou činnost mládeže ve věku od 6 let do 26 let (pondělí – pátek v době od h, sobota – neděle v době od 9.00 – 21.00h). V případě volných hodin bude sloužit rovněž široké veřejnosti k rekreačnímu sportování v odpoledních hodinách, o sobotách a nedělích, v době vedlejších prázdnin. V době hlavních prázdnin (červenec – srpen) bude provoz hřiště zajištěn podle rozpisu zájmu jednotlivých organizací. Dohled nad hřištěm v této době bude zajišťovat pracovník školy odměňovaný(dohoda o provedení práce) z finančních prostředků získaných v doplňkové činnosti (např. pronájem hřiště apod.). V době po vyučování mají žáci sportovní areál k dispozici přímo ve škole – trenéři přijdou za žáky. Rodičům odpadá starost o bezpečnost dětí při přepravě. Žáci i rodiče ušetří čas nutný k přesunu mezi školou a oddílem. Naplnění vize „vzdělání a sport pod jednou střechou“.