Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy měkké souhlásky, měkké slabiky. Druh.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mácová Lucie ANOTACE Seznamuje žáka s předpoklady pro různá povolání. Druh učebního.
Advertisements

Seřaď obrazce podle velikosti
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.02 Anotace: Prezentace obsahuje přehled mluvnických kategorií přídavných jmen. Zaměřuje se především na druhy a vzory. Vzdělávací.
Mgr. Vladimíra Mikulášková
GEOMETRICKÉ TVARY A JEJICH VELIKOST
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s rozdílem mezi obsahem a obvodem a zjistí jak vyvodit vzorec pro výpočet. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy.
Násobilka 3 VY_32_INOVACE_086, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jana Homolková ANOTACEPrezentace obsahuje příklady obrázků vytvořené v bitmapovém.
Násobilka 8 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Český jazyk Slova se slabikou ři, ří Mgr. Vladimíra Mikulášková
Věta jednoduchá- souvětí
Zlomky Matematika VY_32_INOVACE_100 – 5.sada, M Anotace
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_441_Tvrdé a měkké slabiky AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková ROČNÍK,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM13 Předmět: Český jazyk Ročník: 2. Klíčová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si nejdříve zopakují s pomocí učitele učivo o podstatných.
ANOTACE PREZENTACE SEZNAMUJE S SESTROJENÍM GRAFU KVADRATICKÉ FUNKCE Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák sestrojí graf kvadratické funkce dle.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci přiřazují obrázky k hlásce ( písmenu ). Druh učebního.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují druhy zájmen, žáci si pak.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují druhy číslovek, žáci si.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řadí slova podle abecedy. Kontrola – po kliknutí se přiřadí.
VY_32_INOVACE_ sada, Přírodověda
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_9,čj.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy tvrdé souhlásky, tvrdé slabiky. Druh.
Žáci procvičují znalosti o stavbě věty,souhlásek, samohlásek. Autor
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Žáci si s pomocí učitele zopakují podle učebnice, zápisů.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Mgr. Smékalová Jitka ANOTACE Nejdříve si žáci zopakují s pomocí učitele a přehledu určování.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného.
Český jazyk Slova se slabikami di, ti, ni, dí, tí, ní
Kružnice Matematika, 5. ročník VY_32_INOVACE_082, 5. sada, M ANOTACE
Anotace: Prezentace seznamuje s autory světové literatury V. Hugo. Žáci řeší úkoly. Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Autor: PaedDr. Kajetána.
ANOTACE Prezentace obsahuje informace o etickém chování při elektronické komunikace a nebezpečí při elektronické komunikaci. Druh učebního materiáluDUM.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy souvětí, spojka. Přiřazují spojky do.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_38_ Slabiky di, dí, ti, tí, ni, ní AUTOR: Zdeňka Buchtelová.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci vymýšlejí a zapisují jména, která by podle abecedního.
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci řádí věty ve správném pořadí podle smyslu. Druh učebního.
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Křížovky s VS po L III. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová.
Slova se slabikou ži, ží Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_192.
Ži, ši, či, ři, ci, ji, di, ti, ni, napiš vždycky měkké I!
Druhy vět vedlejších VY_32_INOVACE_ČJ-M 8.,9.05. Anotace: Prezentace seznamuje žáky se stavbou souvětí – poznává funkcí vět vedlejších. Žák řeší drobné.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český - 1. stupeň Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_05_12.
Slova se slabikou ši, ší Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_193.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s podstatnými jmény. Druh učebního materiáluDUM.
Násobilka 9 VY_32_INOVACE_093, 5. sada, M ANOTACE
Souhlásky měkké Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_191.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci říkají abecedu a hledají písmena na ploše. Určují, která.
VY_32_INOVACE_15_Čtení slabik di, ti, ni (SADA ČÍSLO 4)
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_196
ANOTACE Materiál seznamuje žáky s charakteristikou, vzhledem a využitím lípy srdčité. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupyŽák se seznámí s lípou.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníleden 2013 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a.
Seznámení se s hláskami a jejich dělení
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
VY 32 INOVACE 361.
ČESKÝ JAZYK 4. ROČNÍK VY_32_INOVACE_15_03_tvrdé a měkké souhlásky.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.2.Bal.28_Souhlasky_mekke.
ČESKÝ JAZYK 4. ROČNÍK VY_32_INOVACE_19_03_tvrdé a měkké souhlásky.
ČESKÝ JAZYK 4. ROČNÍK VY_32_INOVACE_06_03_tvrdé souhlásky.
Název školy: ZŠ Kouřim, Okružní 435 Autor: Jana Ležalová Název materiálu:VY_32_Inovace_40_Samohlásky a souhlásky Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV AUTOR: MGR
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Transkript prezentace:

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy měkké souhlásky, měkké slabiky. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci rozliší měkké slabiky. Pro koho je materiál určen Žáci 2. ročníku ZŠ Autor Mgr. Hana Bednářová Datum vzniku Vzdělávací oblast Jazyk a jazyková komunikace Měkké souhlásky Český jazyk VY_32_INOVACE_138, 7. sada, ČJ2

MĚKKÉ SOUHLÁSKY ž, š, č, ř, c, j, ď, ť, ň - píšeme po nich měkké i, í Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

MĚKKÉ SLABIKY ži, ši, či, ři, ci, ji, di, ti, ni ží, ší, čí, ří, cí, jí, dí, tí, ní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

ŽI ŽÍ žirafa kožich žížala smaží Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

ŠI ŠÍ široký košile šípek košíček Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

ČI ČÍ kočička činely čítanka kočí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

ŘI ŘÍ řidič říkanka kováři vaří Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

CI CÍ citron pavouci cílová rovinka skákací hrad Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

JI JÍ jitrocel majitel jídelna hrají Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

DI DÍ diváci rodiče dítě sladí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

TI TÍ ticho děti tíha potíže Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

NI NÍ nikoho havrani nížina koníček Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Označte ve slovech měkké slabiky. šiška, kožich, cibule, divadlo, činčila, koření, hříbek, stín, Jitka, zašívat, výři, kohouti, mravenci, sluníčko, pokojíček, zahradník, komáři, šípek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

Kontrola: šiška, kožich, cibule, divadlo, činčila, koření, hříbek, stín, Jitka, zašívat, výři, kohouti, mravenci, sluníčko, pokojíček, zahradník, komáři, šípek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana