Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mácová Lucie ANOTACE Seznamuje žáka s předpoklady pro různá povolání. Druh učebního.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mácová Lucie ANOTACE Seznamuje žáka s předpoklady pro různá povolání. Druh učebního."— Transkript prezentace:

1

2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mácová Lucie ANOTACE Seznamuje žáka s předpoklady pro různá povolání. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Vytváří představu žákovi o předpokladech pro různá povolání, vede k uvědomění si důležitosti osobních vlastností k různým povoláním. Pro koho je materiál určen Ž áci 8. ročníku. Autor Mgr. Mácová Lucie Datum vzniku 5.8.2011 Vzdělávací oblast Svět práce Předpoklady pro volbu povolání Svět práce VY_32_INOVACE_329, 17. sada, SP

3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lucie Mácová

4 uklízečka řidič hodinář chirurg novinář

5

6 uklízečka zemědělec kosmetička účetní učitel

7

8 pilot zemědělec kosmetička architekt konstruktér

9

10 pilot zemědělec kosmetička vědec matematik

11

12 psycholog zemědělec kosmetička sociální pracovnice zdravotní sestra

13

14


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Mácová Lucie ANOTACE Seznamuje žáka s předpoklady pro různá povolání. Druh učebního."

Podobné prezentace


Reklamy Google