ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_9,čj.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Země a Měsíc ZKOUŠÍM, BÁDÁM … ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org.
Advertisements

VY_32_INOVACE_13,čj. ZU__ D CHLU_ _ 1 P B HRA__ N.
Doplňte i, y HOR - , NAD – LKA, SCHOD -, T – LKO, MOT – KA,
Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_187
VY_32_INOVACE_16,čj. Strom má silné (kořeny – koření). Maminka dává do polévky (kořeny – koření). Vyhlídkové (letí - lety) byly zrušeny. Letadlo (lety.
HRAJEME SI S ČÍSLY SLOVNÍ ÚLOHA S KOLÁČI VY_32_INOVACE_13 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
HRAJEME SI S ČÍSLY Pexeso s příklady VY_32_INOVACE_10
HRAJEME SI S ČÍSLY ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 20 VY_32_INOVACE_18 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
PLANETY ZKOUŠÍM, BÁDÁM … ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_4,čj.
HRAJEME SI S ČÍSLY SČÍTÁNÍ DESÍTEK A JEDNOTEK VY_32_INOVACE_16 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
HRAJEME SI S ČÍSLY Sčítání do 10 VY_32_INOVACE_7
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Myška Eliška– vyjmenovaná
Psaní Ě Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … OBRATLOVCI VY_32_INOVACE_4.
HRAJEME SI S ČÍSLY POROVNÁVÁNÍ ČÍSEL VY_32_INOVACE_3
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor : Zuzana Klumparová ZKOUŠÍM, BÁDÁM, VYRÁBÍM LÁTKY A JEJICH SKUPENSTVÍ VY_32_INOVACE_11.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_441_Tvrdé a měkké slabiky AUTOR: Mgr. Dagmar Petřeková ROČNÍK,
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM13 Předmět: Český jazyk Ročník: 2. Klíčová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské smysly ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org.
HRAJEME SI S ČÍSLY ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 20 VY_32_INOVACE_19 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
Kobylka Bělka – vyjmenovaná
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … PTÁCI VY_32_INOVACE_10.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_7,čj Loď kapitána Nema.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Č lov ě k a zdraví VY_32_INOVACE_8.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy tvrdé souhlásky, tvrdé slabiky. Druh.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci se seznámí s pojmy měkké souhlásky, měkké slabiky. Druh.
Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_5,čj.
VY_32_INOVACE_12,čj. Jsem odvážný Jsem líný Jsem silný Jsem mladý Jsem zbabělý Jsem rychlý Jsem hubený Jsem slabý Jsem pracovitý Jsem starý Jsem tlustý.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_3,čj.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_10,čj.
Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_2,čj.
Český jazyk Slova se slabikami di, ti, ni, dí, tí, ní
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_16 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po V – opakování formou.
Lyžař Libor– vyjmenovaná
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_1,čj.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_38_ Slabiky di, dí, ti, tí, ni, ní AUTOR: Zdeňka Buchtelová.
VY_32_INOVACE_14,čj. má Rex blechy. Malá Eliška krásně maluje. Pes Kluci hrají fotbal. padá listí. Na podzim Včera lupiči vykradli banku.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor : Zuzana Klumparová ZKOUŠÍM, BÁDÁM, VYRÁBÍM ROSTLINY VY_32_INOVACE_15.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
ZKOUŠÍM, BÁDÁM, VYRÁBÍM SAVCI ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org.
SČÍTÁNÍ DO 20 VY_32_INOVACE_17 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
HRAJEME SI S ČÍSLY Odčítání do 10 VY_32_INOVACE_8 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
HRAJEME SI S ČÍSLY ČÍSELNÁ ŘADA VY_32_INOVACE_1
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_6,čj.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český - 1. stupeň Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_05_12.
HRAJEME SI S ČÍSLY Počítáme do 10 VY_32_INOVACE_9 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
Český jazyk Slova se slabikou ty, tý Mgr. Vladimíra Mikulášková
Souhlásky měkké Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_191.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
HRAJEME SI S ČÍSLY SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ V OBORU DO 20 VY_32_INOVACE_20 Vypracovala: Klumparová Zuzana ZŠ a MŠ OLŠOVEC, přísp. org.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Jméno autoraMgr. Stanislava Junková Datum vytvořeníleden 2013 Ročník2. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Štěpánka Vaňková Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_II.JZ_ČTENÍHŠ_HLÁSKY.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Štěpánka Vaňková Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_II.JZ_ČTENÍHŠ_HLÁSKA.
Písmeno ď, ť, ň Slabiky dě, tě, ně, di, ti, ni
Hláska L VY_32_INOVACE_1B_03 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Písmeno E, e - vyvození Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující.
Hláska Š VY_32_INOVACE_3B_10 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV AUTOR: MGR
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Transkript prezentace:

ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_9,čj

H T D R K CH N Tvrdé souhlásky

Ž J C Ř Č Š Ň Ť Ď Měkké souhlásky

hranice NI NY nikdy mydliny NÍ peníze NÝ týdny zelenina strany

divadlo DI DY kladivo hrady DÍ dívenka DÝ dýka na lodi náklady

ticho TI TY kosti sešity TÍ utíká TÝ týden smetiště ploty

ÚKOL : List 2,3 : Správně seřaď souhlásky tvrdé a měkké podle naučené řady. Klikni na písmeno, které si najde své místo v těle housenky. Zpět na list 2 se vrátíš kliknutím na ÚKOL Číslo sady: 1 Číslo DUM v sadě: 9 Téma sady: Človíčku na slovíčko Název DUM: Souhlásky tvrdé a měkké Autorka: Helena Jordánová, Mgr. DUM slouží k upevnění řad tvrdých a měkkých souhlásek a k procvičení psaní I/Y ve slovech po těchto souhláskách Žáci doplňují řady souhlásek a následně slabiky dy,ty,ny a di,ti,ni do slov. ANOTACE List 4 : procvičuj psaní I/Y po souhláskách tvrdých a měkkých. Klikni na šipku se slabikou, o které si myslíš, že se schovává pod sluníčkem.