Patronus 7/06. Web pro vlkodlaky Hledám šikovného žáka nebo kolegu, který by pro se mnou spolupracoval na webu pro vlkodlaky. Nemusí to být vlkodlak,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Naučil jsem se....
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
O lásce a milování Až se mě jednou zeptáš, jestli mám raději Tebe nebo svůj život, já Ti odpovím, že svůj život. A Ty odejdeš …. aniž bys věděla, že můj.
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Láska a sexualita v trvalém vztahu Yvon Dallaire Portál 2009
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Slova Květiny.
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Úvahy v ranní mlze….
Jednoho dne jistý nevidomý muž seděl na schodech před budovou s kloboukem na nohou a tabulí s nápisem: "Jsem slepý. Prosím, pomozte mi."
Já vím, takových věcí chodí hodně, ale tohle je vážně miloučký.
Každé ráno začíná život....
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
MOUDRA.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Tenis Eva Jiránková. Obsah ∞ Koho hledáme? ∞ Proč hrát tenis? ∞ Přihláška KLIK.
Čtěte pomalu a tiše!  .
HUDBA DOZNÍVÁ HUDBA DOZNÍVÁ, K TOBĚ PŘICHÁZÍM, CHCI JEN TEBE ZNÁT,
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
P r o milovanou Autor Hanis.
Jak ten čas letí... Společné ANO jste si řekli již před pár lety.
Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží.
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
B Ů H
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Vyznání.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Každý den jsme trochu starší…
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Aforismy s obrázky. Až náročná milenka vám ukáže, jak skromnou máte ženu. Jiří Novák.
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Posun : Auto nebo S láskou je to jako s máslem: občasná trocha chladu ji udržuje svěží.
Život.
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
1. Chci věrný být, | jen tebe svým chci zváti! | Byť nouze zlá mne svírala | ni svět ni smrt ni tma | mne neodvrátí. | Já v tobě zůstanu | a k vůdci svému.
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Patronus 14/06 Severus Snape od Veni. Rozhovor s Hagridem 1. V kolik hodin chodíte spát? přes týden kolem 00:00 o víkendu jak kdy 2. Jaký je váš oblíbený.
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
Centrum pro katechezi, Olomouc 2013
Hudba doznívá, k Tobě přicházím, chci jen Tebe znát
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Slova Květiny.
P r o milovanou Autor Hanis.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Naučil jsem se....
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
POZNÁVÁME ZÁJMENA JEJICH JÁ ONI NAŠE KDO ? MĚ NIC TY MŮJ
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Každý den jsme trochu starší…
Malé povzbuzení pro chvíle volna
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Č T I P O M A L U A T I Ś E !! -na světě je minimálně pět lidí, kteří by pro Tebe zemřeli.
Před Tebou smím pokleknout, vyznat Ti lásku, Pane můj, jsi pro mě nejvzácnější. Teď srdce své otvírám a prosím, vejdi jako Král. Jolana Krásná 2001 Rosa,
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
Transkript prezentace:

Patronus 7/06

Web pro vlkodlaky Hledám šikovného žáka nebo kolegu, který by pro se mnou spolupracoval na webu pro vlkodlaky. Nemusí to být vlkodlak, ale musí být tolerantní a na bílé straně. Prosím ozvěte se mi na mail. R. J. Lupin

Vlkodlak v tísni Cítíš vlkodlakem, jsi vlkodlak a hledáš společnost stejného rázu? Zapomeň na řeči, že shlukování vlkodlaků je hloupost a už se netrap samotou a napiš mi, znám pár dalších. Chceš patřit do komunity vlkodlačích obdivovatelů R. J. Lupina? A nevíš jak na to, platí pro tebe totéž. Jména vlkodlaků zásadně neprozrazuji i kdybychom s nimi žili roky pod jednou střechou, nebudou-li si to přát. Zásadně nebonzuji. R. J. Lupin

Nikita chystá bombu! FC manželů Johnovích-Furnishovích chystá rozšiřovací akci, ve které plánuje „útok“ na známé gayské weby, stránky Eltonových fans, které nemají kluby a všude možně nechat dát svojí ikonku. Chcete Nikitě pomoci, můžete prostřednictvím zveřejnění jejich ikonky na svém blogu či soukromém webu. R. J. Lupin

Filmaři si někdy dělají co chtějí Proč filmaři vyměnili Glorfindela za Arwen? Notně chybí a jednička je tak mírně narušená. A chudák Tolkien se už nemůže bránit. R. J. Lupin

Nepochopitelné kalhotky Asi si říkáte a zvlášť holky a ženy, co je pro mě nepochopitelného na ženských kalhotkách. Jenže tahle sympatická dáma, Liz Hurley vymyslela velice zvláštní kalhotky a to neviditelné. A já tak trochu nechápu k čemu mají sloužit. Pokud někdo chce bylo všechno vidět, tak proč prostě nenosí nic. :o) R. J. Lupin

Není Harry jako Harry Už jí viděli? Láska nebeská je podle mého názoru velice záslužný film. Máte po něm výtečný pocit a znáte pár dalších náhledů na lásku. A každý tam najde to, na co má chuť. Film se zmiňuje o HP a vystupují v něm velké rockové hvězdy. A dokonce si film vzpomene na milovníka Krále balád. Jeden z mnoha příběhů v Lásce nebeské prožívá i Harry, má tak dobré srdce, že udělá chybu a málem zboří své manželství s Karen. Chcete prožít chvíle plné lásky, romantiky a pobavit se? Podívejte se na Lásku nebeskou! Nebudete litovat. Stojí to za to. Varování: Tento film přináší vše o lásce a popisuje jí tuze pravdivě.

Jak se chovat při runách Nepovažujte to jako výtku. Nic se nestalo, jen se vám snažím pomoci. Něco jste jen nevěděli a tak vám to chci osvětlit. Nic se neděje. 1, Elronda zásadně oslovujte Mistře. Je to jediný oprávněný titul, který mu s úctou náleží. Vychází to s celého sousloví „Mistr učenosti a uzdravovaní“, kterým Elrond je. 2. Nezapomeňte, že je starší než lidstvo (jeho věk se odhaduje na 9000 let a že učí dobrovolně a nemá učitelské závazky. Proto mu neskákejte do řeči a nebavte se o ničem jiném než vykládá. (Ukazujete tím aktivitu a že vás jeho výklad zajímá) 3. A Elrond miluje otázky, nebojte se na cokoliv zeptat.

Nehci být na vás zlý, ale pokud vás Elrondovi přednášky nudí, úctihodněji se zachováte, když tam nepůjdete. Víte, když neustále mluvíte o něčem jiném nevíte pak, co říká, pak si třeba stěžujete, že nestíháte a máte v tom guláš, jenže, kdyby jste ho nechali mluvit, zábavnější přednášku jste nikdy neslyšeli. Albus Brumbál PS: Doufám, že vám mé rady pomůžou a že pocítíte také ten nádherný pocit, že se od Mistra nemůžete odlepit, že sedíte uprostřed léta, zpívají ptáci a vy slyšíte mluvit moudrého, smířeného, starého elfa mluvit o tajemstvích run, jako to cítím já. Nechci vás kárát, chci vám dát to nejlepší.

Příspěvky, reakce na články... mi prosím posílejte na mail R. J. Lupin.