Starý příběh 1. Řek Mojžíš jednou lidu svému: Přišel čas, dnes v noci tiše vytratí se každý z nás. Já říkám rovnou, každý ať s tím počítá, že naše cesta.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naučil jsem se....
Advertisements

Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
Znám, zemi znám 1. Znám, zemi znám, tam se touha má vrací, tu kterou Bůh lidem dávno dal. Znám, zemi znám, kde se trápení ztrácí, tam není místa pro žal.
Jednou se vrátíš.
Všem lidem na celém světě přeji…
Je bláznovství... Nenávidět všechny růže když ses jednou zranil o trn...
30. Mojžíš se při útěku skryl u kněze Jitra a potom pásl jeho stáda ovcí.
Rok se nám nachýlil ke svému konci a je čas opět po roce vinšovat šťastné a veselé Vánoce a v novém roce, ale to už vám ukážou následující obrázky.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
D o b r é r á n o Bible nikde nedokazuje existenci Boha. Kdysi jsem to myslel a hledal… „Říká blázen v srdci svém: Není Boha…“ Žalm 14,1.
Jak úžasná 1. Jak úžasná musí ta láska být,
1. Proč zvykli jsme si snadno žít a málo přemýšlet, oč v budoucnosti má nám jít a jak se změnil svět? Proto přemýšlej, proto díky vzdej a všem lidem pomoz.
S E N E K A R A D Í Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí.
. I Moudra v zapadu slunce.
2. Často však světlo svítání | zastře strach z večera, | když člověk pozná zklamání | a zmizí důvěra.
1. Jedno jsme, v Duchu svatém, jedno jsme v Ježíši
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Vyrobilo Centrum pro katechezi  Předobraz Krista; Předobraz cesty víry každého křesťana; Vzorem kontemplativní modlitby a současně praktického.
1. Přemohl Ježíš smrti noc, | z hrobu vstal na úsvitu. | Jeho je sláva čest i moc | a on nám kráčí na pomoc, | na pomoc svému lidu.
32. Mojžíš se svým bratrem žádá faraona, aby propustil Izraelity z Egypta.
Každý den jsme trochu starší…
Hledání ztracené pravdy 1.Pravda Boží – zjevená v Písmu...já jsem cesta, PRAVDA i život. 2.Pravda jako skutečný stav věcí (pozemských)
1. Za krásné, jasné noci | se snesla na ten svět | ta krásná nebes píseň, | již andělský pěl ret: | „Buď pokoj lidem země | a zalíbení v nich!“ | Zní poselství.
1.Bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval, bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval. S písní k němu přistoupíme, píseň všechno vypoví, s písní.
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
1. Dej srdce otevřené, uč bližní milovat, jít za Ježíšem směle a z něj si příklad brát. Svým duchem mezi námi buď. Pane přítomen, ať z tvého slitování.
PROSINEC NEZKLAMAL NÁS,PO ROCE PŘIŠEL ZAS!NEJDŘÍV OVŠEM BARBORA A MIKULÁŠ,PROBUDÍ V NÁS VÁNOČNÍ ČAS!JEŽÍŠEK JE DÁRKŮ PÁN,CESTIČKU JSI NAJDE KNÁM! CO BYCHOM.
Přátelství je jako křídla ptáků
1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.
Pohádkové Vánoce přejeme vám Vánoce jako z pohádek,
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
Přes hory stráně úbočí, Tvá řeka lásky pramení, chci srdce své ji otevřít a přijmout osvobození. Přes hory stráně úbočí, Tvá řeka lásky pramení, chci srdce.
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
1. Plné ruce, plná ústa díků, každý den vždy nový důvod mít, chválu vzdávat bez frází a zvyků nauč nás žít, nauč nás žít! Stěží chápem, co se denně stává,
Rolnička mi zacinkala, že je tu čas Vánoc, co kouzelnou má moc
Krásnou vlast 1. Krásnou vlast připravil pro svůj lid milý náš Spasitel v nebesích. Budeme radostně, věčně žít, v Kristových nebeských příbytcích. Ref:
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 2. On je láska, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 3.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“
Vánoční příběh.
1. Někdo mě vede za ruku, | když bojím se jít tmou
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
1. Musím míti Spasitele, | obávám se jíti sám, | jenom s ním chci stále žíti, | bez něho zde v světě lkám. | Nebojím se, nebojím, pokud on že se mnou,
1. Jméno Ježíš nevybledne, | nezmaří je času shon, | jménu jeho, věků Krále, | ať zní věčné chvály tón. | Poselstvím je mladým, starým, | novým raší životem,
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
1. Tys láska sám, náš Pane! Co bez tvé milosti zde v srdci lidském plane, v tom není stálosti. Ty posvěť, co má býti pro věrnost příslibem, dej nám věrně.
Věnováno příteli... Už nesvítí pro Tebe slunce, už nevnímáš tento svět, byls na této planetě zázraků, něžný a převzácný květ.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
Přátelství činí naše štěstí zářivějším.
Poznáš místa v našem městě?
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
VY_32_INOVACE_57 Název školy: ZŠ A MŠ Březno. Autor:
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
Mou dobrou zprávu hlásej
. I Moudra v zapadu slunce.
Naučil jsem se....
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x
ZACHRÁNCE MŮJ TADY JÁ JSEM, ČEKÁM TĚ ZACHRÁNILS MĚ SKRZE SVOU KREV
Jak dobré je vzývat Ref: Jak dobré je vzývat jméno Tvé před tváří Tvou, ó Králi náš. 2x 1. Enoch vždy chodíval s Bohem svým a zůstával na kolenou. 2x.
VŠECHNO ODPUSTIL JSI NÁM,
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Každý den jsme trochu starší…
. I Moudra v zapadu slunce.
Poznáš místa v našem městě?
Transkript prezentace:

Starý příběh 1. Řek Mojžíš jednou lidu svému: Přišel čas, dnes v noci tiše vytratí se každý z nás. Já říkám rovnou, každý ať s tím počítá, že naše cesta ke štěstí je trnitá. Mává, mává nám všem svobodná zem. Ref.: (A) kdo se bojí do vodou jít, ten podle tónů faraonů musí žít. Mává, mává nám všem svobodná zem. 1/3

Starý příběh 2. Až první krůček bude jednou za námi, tak nikdo nesmí zaváhat, dát na fámy. Mává, mává nám všem svobodná zem. Pak tenhle vandr všem potomkům ukáže, že šanci má jen ten, kdo má dost kuráže. Mává, mává nám všem svobodná zem. 2/3

Starý příběh Ref.: (A) kdo se bojí do vodou jít, ten podle tónů faraonů musí žít. Mává, mává nám všem svobodná zem. 3/3