Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

D o b r é r á n o Bible nikde nedokazuje existenci Boha. Kdysi jsem to myslel a hledal… „Říká blázen v srdci svém: Není Boha…“ Žalm 14,1.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "D o b r é r á n o Bible nikde nedokazuje existenci Boha. Kdysi jsem to myslel a hledal… „Říká blázen v srdci svém: Není Boha…“ Žalm 14,1."— Transkript prezentace:

1 d o b r é r á n o Bible nikde nedokazuje existenci Boha. Kdysi jsem to myslel a hledal… „Říká blázen v srdci svém: Není Boha…“ Žalm 14,1 Toto je jediná zmínka o atheismu.

2 Přicházíme chválit Tebe, Pane náš, Tebe, který pro nás, život otvíráš
Přicházíme chválit Tebe, Pane náš, Tebe, který pro nás, život otvíráš Přicházíme zpívat a víš co je v nás, když k Tobě voláme: Abba Otče. Přicházíme zpívat, že jen Ty jsi Pán, že jen v Tobě máme dveře dokořán, přicházíme chválit velkou láskou Tvou, kvůli které smíme jít za Tebou. Milujem Tě, Pane, naše srdce znáš, a přesto nás s láskou dnes přijímáš. icháUplatnění nápadů bývá náročné. Nejdříve ze všeho je nutné posluchače přesvědčit, aby s vámi v zásadě souhlasili. Potom je musíte přimět k akci. Pomocí osvědčeného vzorce společnosti Dale Carnegie Training® Důkaz – Činnost – Přínos můžete vytvořit přesvědčivou prezentaci motivující posluchače k akci.

3 Díky za toto krásné ráno, díky za každý nový den
Díky za toto krásné ráno, díky za každý nový den. Díky za to co už je za mnou, jako těžký sen. Díky za to co zarmoutilo, díky za to, co potěší, díky, že vedeš mě má sílo, cestou nejlepší. Díky za všechny věrné druhy, díky ó Pane za Tvůj lid. Díky, že všechny křivdy dluhy, mohu odpustit. Díky za moje pracoviště, díky za každý dobrý dar. Díky za všechno krásné čisté, dík za hudby dar. Díky za to, co zarmoutilo, díky za to co potěší. Díky, že vedeš mě má Sílo, cestou nejlepší. Díky, že smím Tvé slovo chválit, díky, že Ducha dáš mi též. Díky, že na blízku i v dáli, lidi miluješ. Díky, že všem jsi přines spásu, díky toho se přidržím. Díky, že věřím Tvému hlasu, že Ti patřit smím.

4   Když kapky deště buší na rozpálenou zem, já toužím celou duší dát živou vodu všem Už v knize knih je psáno, bez vody nelze žít, ne každému je dáno z řeky pravdy pít.   Ref:Já mám žízeň, věčnou žízeň, stačí říct, kde najdu vláhu a zchladím žáhu pálivou Já mám žízeň, věčnou žízeň, stačí říct, kde najdu vláhu a zmizí žízeň.   Víc nežli slova hladká jeden čin znamená, však musíš zadní vrátka nechat zavřená Mně čistá voda schází, mně chybí její třpyt, vždyť z moře lži a frází se voda nedá pít.   Jak vytékají říčky zpod úbočí hor, tak pod očními víčky já ukrývám svůj vzdor Ten pramen vody živé má v sobě každý z nás a vytryskne jak gejzír, když přijde jeho čas.

5 Řek Mojžíš jednou lidu svému přišel čas,dnes v noci tiše vytratí se každý z nás, mává, mává, nám všem svobodná zem Já říkám rovnou každý ať s tím počítá, že naše cesta ke štěstí je trnitá, mává, mává, nám všem svobodná zem.  Až první krůček bude jednou za námi, to nikdo nesmí zaváhat dát na fámy, mává, mává, nám všem svobodná zem Pak tenhle vandr všem potomkům ukáže, že šanci má jen ten, kdo má dost kuráže, mává, mává, nám všem svobodná zem. A kdo se bojí vodou jít, ten podle tónu faraónů musí žít, mává, mává, nám všem svobodná zem. Uplatnění nápadů bývá náročné. Nejdříve ze všeho je nutné posluchače přesvědčit, aby s vámi v zásadě souhlasili. Potom je musíte přimět k akci. Pomocí osvědčeného vzorce společnosti Dale Carnegie Training® Důkaz – Činnost – Přínos můžete vytvořit přesvědčivou prezentaci motivující posluchače k akci.

6 Ten starý příběh z bible vám tu vykládám, ať každý ví, že rozhodnout se musí sám, mává, mává, nám všem svobodná zem. A kdo se bojí vodou jít, ten podle tónu faraónů musí žít, mává, mává, nám všem svobodná zem. Uplatnění nápadů bývá náročné. Nejdříve ze všeho je nutné posluchače přesvědčit, aby s vámi v zásadě souhlasili. Potom je musíte přimět k akci. Pomocí osvědčeného vzorce společnosti Dale Carnegie Training® Důkaz – Činnost – Přínos můžete vytvořit přesvědčivou prezentaci motivující posluchače k akci.

7 Ty mlýny melou celou noc a melou celý den melou bez výhod a melou stejně všem, melou doleva jen, nebo doprava, melou pravdu i lež, když zrovna vyhrává, melou otrokáře, melou otroky, melou na minuty, na hodiny, na roky. Melou pomalu a jistě, ale melou včas, já už slyším jejich hlas. Já chtěl bych aspoň na chvíli být mlynářem Pane, já bych mlel, až by se chvěla zem, to mi věřte, uměl bych dobře mlít, já bych věděl komu ubrat, komu přidělit. Ty mlýny čekají někde nad námi, až zdola zazní naše volání až zazní jeden lidský hlas: no tak už melte, je čas. Slyším Boží mlýny, jak se otáčí, slyším Boží mlýny, jak se otáčí, slyším Boží mlýny, jak se otáčí, otáčí, otáčí, otáčí. Uplatnění nápadů bývá náročné. Nejdříve ze všeho je nutné posluchače přesvědčit, aby s vámi v zásadě souhlasili. Potom je musíte přimět k akci. Pomocí osvědčeného vzorce společnosti Dale Carnegie Training® Důkaz – Činnost – Přínos můžete vytvořit přesvědčivou prezentaci motivující posluchače k akci.

8

9

10 Je čas připravit se Neděle Kašlík Pondělí Vávra Úterý Sugaj

11 Je čas … Udělat ta nejdůležitější rozhodnutí Dát si do pořádku vztahy
Žít tak, abych nikomu nezůstal nic dlužen a přitom aby po mně něco zůstalo Přijmout pokoj

12 Jsi připraven? Neboj se, to bude dobré Já znám někoho, kdo se vyléčil
Modli se a Bůh tě ochrání Připrav se na to nejhorší!

13 Ještě nejsem připraven …

14 Je-li člověk povolán k tomu, aby zametal ulice, měl by je zametat tak, jako Michelangelo maloval obrazy nebo Beethoven skládal hudbu nebo Shakespeare psal poezii. Měl by zametat ulice tak dobře, že Bůh na nebi se zastaví a řekne: „Tady žil vynikající zametač, který odváděl svou práci dokonale." Martin Luther King, ml.

15 Co mám dělat, abych se připravil?
1P 3,11 … odvrať se od zlého a čiň dobré, hledej pokoj a usiluj o něj.

16 Jak se připravit? Mt 6,19 Neukládejte si poklady na zemi, kde je ničí mol a rez a kde je zloději vykopávají a kradou. Ukládejte si poklady v nebi, kde je neničí mol ani rez a kde je zloději nevykopávají a nekradou Neboť kde je tvůj poklad, tam bude i tvé srdce.

17 Jak se připravit? Ř 12,18 Je-li možno, pokud to záleží na vás, žijte se všemi v pokoji.

18 Jak se připravit? 1P 1,13 Odhodlaně se tedy připravte ve své mysli, buďte střízliví a celou svou naději upněte k milosti, která k vám přichází ve zjevení Ježíše Krista.

19 Jak se připravit? 1P 4,7 Konec všech věcí je blízko. Žijte proto rozumně a střízlivě, abyste byli pohotoví k modlitbám. Především mějte vytrvalou lásku jedni k druhým;

20 Jak se připravit? Mt 24,42 Bděte tedy, protože nevíte, v který den váš Pán přijde.

21 Jak se připravit? J 14,27 Pokoj vám zanechávám, svůj pokoj vám dávám; ne jako dává svět, já vám dávám. Ať se srdce vaše nechvěje a neděsí!

22 Jak se připravit? Mt 28,19 Jděte ke všem národům … a učte je, aby zachovávali všecko, co jsem vám přikázal. A hle, já jsem s vámi po všecky dny až do skonání tohoto věku."

23 Pane můj, dals mi dost šťastnejch chvil, mnohem víc já zažil než moh si jen přát. Pane můj, marně teď vzpomínám, čím si zasloužit mám, že mě zdá se rád máš Ježíši prosím tě o pomoc tvou, dej mi víru znáš každej můj hřích Právě ted´vím, jak jsem ničím ty vším dej mi víru, čekám dál v rukou tvých. Pane můj, napověz mi ať vím, jak se odvděčit smím za vše co jsi mi dal. Pane můj, jiným snad poznat dám, čím jsem prošel já sám když jsem k tobě se bral. Ježíši prosím tě o pomoc tvou /: dej mi víru čekám dál v rukou tvých :/


Stáhnout ppt "D o b r é r á n o Bible nikde nedokazuje existenci Boha. Kdysi jsem to myslel a hledal… „Říká blázen v srdci svém: Není Boha…“ Žalm 14,1."

Podobné prezentace


Reklamy Google