Nebuďme lhostejní!! „Vytvořme domov opuštěným koním!“ Lochmanová Aneta a kolektiv.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

Městská knihovna Louny Dagmar Bahnerová. Zákon ? Džungle ? Příkazní smlouvy, občanské sdružení nebo nic…
Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci
Život je jako cesta vlakem…
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Označeno za nejlepší roku Jestli si myslíš, že snad nejsi šťastný, podívej se na ně...
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Ponoř se do modra ….
Jak na to, aniž bychom se zničili
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Láska způsobuje bolest.
Měl (a) jsi dnes zlý den?. Jsi přepracovaný (á)?
Krásné obrázky a dobře míněné rady Život je škola, problémy jsou součástí třídy, kterou procházíš, ale to, co se naučíš, Ti zůstane na cel ẏ život.
Několik rad, jak si udělat život krásnější … Každ ẏ den běž na procházku s úsměvem na tváři.
Věděli jste, ....
Mateřská škola u Bílého králíka, s. r. o
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Moudrost h usí Kladli jste si už někdy otázku, proč husy na svých dlouhých cestách létají vždycky ve formacích ve tvaru V? Jak se často stává, můžeme.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Přeji ti, aby sis našel čas k odpočinku, relaxaci a snění....
Proč je důležité studovat Principy
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „ CO RÁDI JÍME“
. I Moudra v zapadu slunce.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.
ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.
VAŠE NÁBOŽENSTVÍ NENÍ DŮLEŽITÉ Překlad:
Městská knihovna Louny Dagmar Bahnerová Dobrovolnictví.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Oblastní charita Strakonice Dům klidného stáří sv. Anny Sousedovice.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
KRÁSNÁ,ÚŽASNÁ ZVÍŘATA, JSOU KONĚ S člověkem žijí po tisíciletí, Učí jej Vidět,slyšet,vnímat,žít. Nastavují mu zrcadlo jeho vlastní duše. Vytvořila:Horsewomen.
Působení psychologa jako člena týmu odborných pracovníků projektu AVC
Aš. My, žáci Praktické školy v Aši, jsme se domluvili, že uděláme projekt s názvem „ Ošklivá zákoutí Aše“. Aneb, jak vidíme Aš my.
Výchova jako součást duševního života Zuzana Svobodová.
Foto: El Calafate, Argentina Automatická zvuková Slide Show.
„Řízení lidských zdrojů /HR/ je jedním z hlavních úkolů managera a nikdo to za něho nemůže udělat“ Roman Vacho© City Hotel Park Dolný Kubín.
František Weiss Zabývá se modelingovou a výtvarnou fotografií, fotografováním společenských akcí, fotografováním svateb a životních událostí. „Doufám,
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Administrace testů Požadavky k zápočtu.
Krajina, která se nám stala domovem. Denně do ní otiskujeme své šlépěje a doufáme, že alespoň některé po nás zůstanou navždy. Pojďte s námi poodkrýt tajemství.
TOTO JE ČÍNSKÝ TANTRICKÝ TOTEM.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
RŮŽOVÁ ZAHRADA SLOVA.
CHARITATIVNÍ AKCE ZŠ ČSA PRO DĚTI Z DĚTSKÉHO DOMOVA VELKÉ HERALTICE.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Motto: Nesobecká snaha potěšit druhé je začátkem našeho šťastného života.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
Čím chci být ,až vyrostu.
„Cesta za snem“ Prázdniny u moře
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
SOS dětské vesničky.
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
Když vlastní rodina chybí
. I Moudra v zapadu slunce.
VAŠE NÁBOŽENSTVÍ NENÍ DŮLEŽITÉ Překlad:
. I Moudra v zapadu slunce.
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
CHARAKTERISTIKA Aneta Bartošová. CHARAKTERISTIKA VNĚJŠÍ – VZHLED POSTAVA.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Třinecká obchodní akademie
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Transkript prezentace:

Nebuďme lhostejní!! „Vytvořme domov opuštěným koním!“ Lochmanová Aneta a kolektiv

26 let  Spousty z nás v tomto věku dokončují vysokou školu, někdo má práci, která ho baví, někdo založil rodinu a ti všichni si užívají života.  Napadlo vás někdy, že by jste si svůj život naplánovali jinak?  26 letou Zuzanu Polákovou to napadlo: rozhodla se zasvětit svůj život tvorům, z kterých se nám tají dech při pohledu do jejich upřímných očí. Zuzana zasvětila svůj život opuštěným a starým koním.  Napadlo vás někdy co se stane s koněm, o kterého se někdo nemůže postarat nebo už je starý a majitel ho nechce? Tato nádherná zvířata jsou bez soucitu utracena….

Koňský domov důchodců  Tento projekt vznikl před 9 lety. Zuzana Poláková spolu se skupinkou přátel kupuje koně určené k utracení a poskytuje jim láskyplnou péči a klidné dožití života  Tato krásná zvířata zde mají k dispozici pastviny, stáje a boxy.

Lidský hyenismus aneb je to možné?!  se stala tragédie. Požár srovnal se zemí celé stáje a koně museli být dočasně ustájené na pastvinách.  Byla to nešťastná náhoda nebo úmysl způsobený lidským hyenismem? Na tuto otázku si musíme odpovědět sami………

VELMI DŮLEŽITÉ Osud starých a nemocných koní nám nesmí být lhostejný! Zúčastněte se prosím, naší celoškolní sbírky a přispějte alespoň malou symbolickou částkou.  Více informací se dozvíte na stránkách útulku: