MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE. Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Facility management v praxi
Advertisements

Jištění kvality technologických procesů
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Co s trhem SBS aneb trh SBS je trh jako každý jiný
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH GUT „go future“ G U T GmbH Giesserei Umwelt Technik - slévárenská zařízení – - informační.
Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
Systémová integrace Ing. Roman Danel, Ph.D.
Úvod do předmětu Technologie
CATERING.
Tvorba mezinárodních podnikových sítí a strategických aliancí
Facility management ČSN EN
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Aktivity ČTÚ pro období let 2014 a 2015
Současné trendy outsourcingu mezd
ISO 9001:2000. CONNEX Východní Čechy a.s. 22/6/2004-Seminář PVT Strana:2-Connex Card  Realizace a provoz jednotného platebního a odbavovacího systému.
Semestrální práce z předmětu Projektový management
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Předmět: Řízení podniku 1
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Výstavba otevřených optických sítí první zkušenosti
Ivo Novotný Jak vybrat dodavatele vzdělávání JAK SI SPRÁVNĚ VYBRAT... Dodavatele vzdělávání.
Outsourcing provozu sítě Štěpán Kubíček pondělí, 13. dubna 2015 motto:…
Zkušenosti se soutěžním dialogem ve Velké Británii z poslední doby Jonathan Davey, Partner, Addleshaw Goddard
Podnikatelský plán VEBER, Jaromír a kol. Management – základy, prosperita, globalizace. Praha: Management Press, 2002, ISBN , str. 464 –
13. dubna ANALÝZA A REDESIGN TISKOVÉHO ŘEŠENÍ ALEŠ KLÍMA.
Rizika technologického transferu v oblasti medicínských biotechnologií doc. RNDr. Evžen Amler, CSc. Oddělení tkáňového inženýrství Ústav experimentální.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Základní rozdělení činností v podnikové informatice
Integrace logistických služeb
Projekt z PA104 Richard Benkovský (139912, Jan Horák (143443, Miroslav Ligas (139542, Tomáš.
Na cestě k ASP Jiří Voříšek VŠE - KIT publikováno: červen 2002.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Ztráty v podnicích Ztráty mohou dosáhnout objemu % z celkových tržeb Ztráty jsou příčinou, proč firma neobstojí v konkurenci Ztráty vyplývající.
Nový obchodně technický systém ČEPS, .a.s
Několik námětů a otázek k zamyšlení a výběru
Projekt TRAWI Vyhodnocení dotazníkového šetření v ČR.
Petráčková Jozová Cézová
15. prosince 2005Efektivní zdravotnictví v podmínkách Ústeckého kraje Regionální zdravotnický informační systém Martin Zeman.
Animování snímků. Pravidla Žádný nápad není špatný. Buďte tvůrčí. Nebojte se riskovat. Kritika není povolena.
Předmět INFORMATIKA nás učí orientovat se v množství informací
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Operační program Výzkum a vývoj pro inovace. Veřejná podpora - příjemce Hlavní činností je VaV, výuka, TT Zisk je zpětně reinvestován do hl.činnosti Oddělení.
Logistické procesy ve stavebnictví Autor diplomové práce: Bc. Lukáš Hlaváč Vedoucí diplomové práce: Ing. Terezie Vondráčková, Ph.D. České Budějovice, červen.
MAP – Místní akční plán ORP RK
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Jištění kvality technologických procesů
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Lidé, procesy, partnerství
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Nabízené služby společnosti
ŘÍZENÍ PROCESU POČÍTAČEM
Nabízené služby společnosti
Lidé, procesy, partnerství
Transkript prezentace:

MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE

Obsah Vývoj reprografických služeb Co by dnes měli projekční, developerské a stavební firmy požadovat od svého poskytovatele reprografických služeb Možnosti současných reprografů Speciální služby pro  Projektanty  Architekty  Developery  Stavební firmy Příklady využití repro služeb v praxi

MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE Časový vývoj tiskového zpracování

MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE

Využití vlastního zařízení  Složitý výběr správné technologie Podhodnocené  Výhodná cena  Nedostatečná kapacita ve špičkách  Není zde optimální využití  Obsluha  Fixace technologie Nadhodnocené  Dostatečná kapacita  Není zde optimální využití  Obsluha  Cena  Fixace technologie Je zde závazek!!! Využití externího poskytovatele  Analýza tiskových potřeb  Přenos kontroly kvality na dodavatele  Přístup k know - how  Přístup ke kvalifikované obsluze  Přístup k nejnovějším technologiím  Zákaznický servis Není zde závazek!!!

MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE

Proč pracovat se silným partnerem? nejnovější technologie vyškolený personál dostatečné kapacity se zajištěnou zálohou dostupnost služby – NON-STOP provoz JISTOTA !!!

MODERNÍ ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE Shrnutí Reprografické služby jsou dnes nedílnou součástí stavebního procesu Vývoj směřuje k celkové optimalizaci výroby projektové dokumentace  Optimalizace tiskového zpracování Stále více se i v této oblasti využívá outsourcingu  podpůrné činnosti nepřináší profit Technologické zajištění již není nejdůležitější Zvyšují se požadavky na komplexní servis