Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Centrum pro katechezi, Prosíme Boha, aby se jeho láskyplný plán plně uskutečňoval na zemi, tak jak se to děje v nebi a aby se naše vůle sjednocovala.
Advertisements

Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
Pořízková, Burešová, Šenkyříková, 8. D. Popularita filmů na naší škole  Vybraly jsme některé filmy a chtěly jsme zjistit, jak se líbí našim spolužákům.
JÁ A MOJE ŽENA.
1. Pán Bůh je láska, dal svého Syna, Pán Bůh je láska, miluje mne
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
Slovoživota Únor 2010 „Já jsem dveře. Kdo vejde skrze mě, bude zachráněn; bude moci vcházet i vycházet a najde pastvu.“ (Jan 10,9)
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Úvod Naše stránky jsou zaměřeny na alternativní medicínu Naleznete zde základní informace o tomto tématu, různé její metody Množství článků, obrázky,
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ. TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM CO PŘICHÁZÍ VČAS.
Každé ráno začíná život....
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
Ve společenství s Matkou Boží
JSI BŮH A KRÁL.
1. Slyšel jsi o té hostině, na kterou je každý zván? Slyšel jsi o té hostině? Zve prý sám nebes Pán. Nebeský hostitel všechny zve, všechny chce u stolu.
1. Jedno jsme, v Duchu svatém, jedno jsme v Ježíši
Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží.
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
Autor  Autorkou knih o Harrym Potterovy je britská spisovatelka Joanne Kathleen Rowlingová.  Narozená v Yate v roce  Je dvanáctou nejbohohatší.
Konverzace: Z čeho máte radost?. Kolja 3 Otázky a film.
Už zase skáču přes kaluže
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Botanická zahrada Dalovice Virtuální procházka reálným areálem.
1. Třikrát Petr vyznával, | že miluje Pána svého. | Třikrát Pán mu přikázal | pečovat o bezbranného. Málo je říkat: sestry, bratři. Nést břemena, to k.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
1. Zazni dnes Hospodinu chvála, | Bůh v lásce nám se podává | a milost jeho neskonalá | na věky s námi zůstává. | Hlas spasení | a věčná chvála zástupy.
Patronus 7/06. Web pro vlkodlaky Hledám šikovného žáka nebo kolegu, který by pro se mnou spolupracoval na webu pro vlkodlaky. Nemusí to být vlkodlak,
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Patronus 23/05 Obrázek zaslala Cho Žákovský rozhovor.
TO JE MÁ PROSBA, KDYŽ CÍTÍM, ŽE VŠECHNO PRÁZDNÉ SE ZDÁ, TY JSI MOU TOUHOU, MOU SKÁLOU, MŮJ HRAD, JSI BOHEM, CO PŘICHÁZÍ VČAS. TO JE MÁ PROSBA VE ZKOUŠKÁCH,
1. Vstaň a hledat pojď tu zem, vstaň a hledat pojď tu zem kam jdu já
Rozhodnout se musíš SÁM!!!. Dej pozor, co si přeješ Ukázka.
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
PROJEKT přechod od myšlenky k činu, který se uskutečňuje na žákovu zodpovědnost a má zcela konkrétní výstup =
1. Buď Pánu čest, ó pějte píseň chvály, | ať slávu jména jeho slyší svět! | On dobrý jest, to do blízka i dáli | po země tváří má se rozeznět.
J. K. ROWLINGOVÁ - HARRY POTTER
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
1. Ó věrní srdcem, | povstaňme a na to se rozpomeňme, | čeho potřebí nám nyní stolu Páně k užívání, |
Pár vtípků.
1. Radujme se vždy společně, | vzdávajíce chválu vděčně | Bohu Otci nebeskému, | Synu i Duchu svatému.
Patronus 14/06 Severus Snape od Veni. Rozhovor s Hagridem 1. V kolik hodin chodíte spát? přes týden kolem 00:00 o víkendu jak kdy 2. Jaký je váš oblíbený.
1. Někdo mě vede za ruku, | když bojím se jít tmou
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!
Centrum pro katechezi, Olomouc 2013
1. Mír na zemi daruj nám! Nezřekni se nás! Ať tvá láska drží s námi dnes a zítra zas: Jen ty sám, Bože, náš, jen ty sám, Bože, náš, lidský život v rukou.
1. Vzdávám ti, Pane, oběť chval, že, ač ses na mne rozhněval, svůj hněv jsi v lásce odvrátil, vše k dobrému jsi obrátil.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
Vyznání víry - OTEC Křesťanské vyznání víry
HARRY POTTER. - Harry Potter je název řady fantasy románů britské spisovatelky J. K. Rowlingové. - Romány zachycují dobrodružství mladého čaroděje, Harryho.
Boží intervence ... Bůh na tvé straně
Novoroční modlitba 2016 Upravil - Dick Sand.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
Škola plavání 2  (Bouřlivé a zrádné vody „lásky“ a chození…)
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Míša Kratinová – moje kamarádka
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Otázka za 100 bodů Jak se jmenuje hlavní postava knihy Harry Potter? Harry Potter.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Transkript prezentace:

Severus Snape od Veni Patronus 15/06

Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na malý odvážný kousek. Stali se z nich Agent S. a Neo. Rozhodně to stálo za to. Zcela totiž tyto role plnili. A všem přítomným dívkám se to prý líbilo. Elrond občas sklouzával do PP. Však se

Můžete samy optat.

Nejoblíbenější hlášky z AR filmů! 1.„Pane Bože, já jsem jsem ten mokrý a ona je ta zlá!“ Dogma, Metatron 2. „Tak co, jak pokračuje náš dohazovačský plán?“ Harry, Láska nebeská 3. „Dovolte, abych předložil jisté sdělení, jen proto abych si připadal užitečný.“ Plukovník Brandon, Rozum a cit 4. „Nechtějte Pottere, abych se vyznal v myšlenkových pochodech vlkodlaků, to není v mých silách.“ Severus Snape, Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Slovník Rickmanmaniaka! Na úvod by zjevně bylo dobré říci, kdo je to Rickmanmaniak. Rickmanmaniak je osoba nakažená nemocí zvaná Rickmanmanie. Rickmanmanie se definuje jako nadměrné zbláznění do herce jménem Alan Rickman. AR - Alan Rickman Arfilm – Film s Alanem Rickmanem Arklub – Klub Alana Rickmana Arweb – stránka zaměřená na Alana Rickmana (Zrovna tak Rickmanfilm, Rickmanklub, Rickmanweb… a předpona AR se čte „á er“)

Příště: Příznaky Rickmanmánie a další. Pokud chcete něco uveřejnit do Patrona piště mi na sovu: Časopis není volně šiřitelný. ©R.J Lupin Fénixova řádu.CZ