Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem 18.10. 2008 sobota 17:00 – 21:00.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
Advertisements

Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Beckiland Firemní párty.

Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee.
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Komenský by se radoval aneb škola hrou
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
Projekt sbírání tonerů SBIREJTONER.CZ. Organizátor projektu SBIREJTONER.CZ Firma OTTO Office (CZ) s.r.o. Zásilková firma specializující se na prodej kancelářských.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
MOJE FIRMA JENOM KVETE, PROTO MOHU DÁVAT DĚTEM. Cílem zařízení Klokánek je : Cílem je prosazovat formu institucionální péče, která je pro zařízení Klokánek.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Inzerát Cíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátuCíl prezentace: Zvládnutí základů inzerátu.
Komunikace mezi generacemi
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
ROSTEME S KNIHOU KAMPAŇ NA PODPORU ČETBY KNIH Pod záštitou Svazu českých knihkupců a nakladatelů.
Mgr. Vendula Baboučková. A – akce R – rehabilitace P – pomoc I – integrace D – dobrovolnost A – agapé (-láska pečující), křesťanská láska, sounáležitost,
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ FOR GOLF a přátelé - TOUR 2009 KARLŠTEJN 5.5. úterý KARLOVY VARY neděle MALEVIL sobota golf.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Internet – výhoda pro znevýhodněné 29. února 2008 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
2. Benefiční akce Cvičení Antropologie občanské společnosti Alena Řiháková Podzim 2009.
SOCIÁLNÍ FIRMA. Od roku 1990 usiluje o integraci osob s postižením do běžného života Podporuje: –bezbariérovou individuální dopravu, –služby osobní asistence,
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Středisko křesťanské pomoci v Praze Představení SOS centra Diakonie ČCE – SKP v Praze Mgr. Helena Šašková KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
Regionální setkání mateřských center Kraje Vysočina Daria Čapková.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Varianty řešení problémů s užíváním návykových látek spolupráce se specializovanými zařízeními SEČ říjen 2007 Dr. Martina Richterová Těmínová.
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ
SOBOTA OD 11 HODIN.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
„Jsme rovnocenní partneři“
BSE České Budějovice o. s.
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Jedu.cz|Individuální fundraising 2.0 – jak na to?
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Náhradní rodinná péče v Moravskoslezském kraji
Název a termín akce Žadatel
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00

O projektu Cesta do Sluneční zahrady je charitativní večer, v němž budou děti s handicapem soutěžit o nejhezčí výrobek. Akce se uskuteční ve sportovním areálu Erpet v Praze 5, Strakonická 2860/4. Akce proběhne za účasti známých i neznámých osobností. Nesoutěžící děti se účastní módní a účesové přehlídky společně s dětmi handicapovanými.

Cíl projektu Cílem tohoto projektu je spojit světy zdravých a handicapovaných dětí netradiční formou spojení přehlídky a soutěže o nejhezčí výrobek vlastní tvorby. Finanční příspěvky od sponzorů a výtěžek ze vstupného budou použity na výstavbu chráněného bydlení pro děti ze Sluneční zahrady. Tato akce by měla přispět k zlepšení životních podmínek a pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují.

Sluneční zahrada o.s. Občanské sdružení Sluneční Zahrada vzniklo v roce Založili jej rodiče, jejichž děti jsou nebo byly klienty Integračního centra Zahrada - denního stacionáře pro děti s kombinovaným postižením. Prvotní myšlenkou byla vzájemná podpora rodin s dětmi s kombinovaným postižením, které díky své "výjimečnosti" trpí určitou izolací. Proto se také hlavním krédem stala integrace těchto rodin a jejich handicapovaných dětí do "normální" společnosti.

Program akce Představení dětské tvorby ( obrázky, keramika atp.) Dětská účesová přehlídka Ukázka latinsko - amerických tanců Módní přehlídka Vyhlášení vítězů - dětská tvorba Dražba Golfová exhibice Dětské disko Vyhlášení nejlepšího tanečníka Předání sponzorského daru Závěrečné překvapení

Mediální partneři

Mediální komunikace

Nabídka spolupráce Partnerům, kteří se rozhodnou podpořit tuto akci Partnerům, kteří se rozhodnou podpořit tuto akci nabízíme následující možnosti prezentace: nabízíme následující možnosti prezentace: Loga partnerů v místě konání akce Loga partnerů v místě konání akce Reklamní banery v místě konání akce Reklamní banery v místě konání akce Loga partnera na plakátech a letácích Loga partnera na plakátech a letácích Loga partnerů na reklamních spotech a internetu Loga partnerů na reklamních spotech a internetu (na webových stránkách Sluneční Zahrada o.s.) (na webových stránkách Sluneční Zahrada o.s.) Možnost prezentace partnerů v místě konání Možnost prezentace partnerů v místě konání akce, vlastní popagační materiál akce, vlastní popagační materiál popříp. další dohody partnerů se Sluneční Zahradou popříp. další dohody partnerů se Sluneční Zahradou o možnostech prezentace či propagace o možnostech prezentace či propagace

Plnění Generální partner akce Erpet Group a.s. Erpet Group a.s. Hlavní partner akce – loga partnerů v místě konání akce – reklamní banery v místě konání akce – další možnosti prezentace, propagace Partner akce Partner akce – loga partnerů v místě konání akce – možnost prezentace partnerů v místě konání akce (vlastní propagační materiál)

Finanční plnění Generální partner Hlavní partner Partner akce

Kontakty Lia Beguivinová tel: tel: Miloš Karas občanské sdružení Sluneční Zahrada U zásobní zahrady Praha 3 tel: Jan Eibich občanské sdružení Sluneční Zahrada tel: Martin Šmíd Ovčí hájek 32 Praha 5 - Nové Butovice tel:

Děkujeme za podporu