Greiner Perfoam.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL V SASKU
E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Noc s Andersenem 2014 ZŠ Mikulášovice za podpory města Mikulášovice.
Alkohol za volantem & Nehoda
Vznik a vývoj automobilky
2 MECHANIKA 2.1 Kinematika popisuje pohyb.
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
BĚŽÍ, BĚŽÍ, NEPOLEŽÍ, NEMÁ VŮZ ANI SÁNĚ, PŘECE NIKDY NEUSTANE.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
Německo 23. listopadu 2005.
Airbag Autor: Martin Pinta.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Kontakt, dotazy Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce 2014 Dovozy ojetých osobních automobilů do ČR v roce počty osobních automobilů ve.
Orlík. Příjezd  Dnes jsme se vydali na exkurzy do vodní elektrárny Orlík.  Moc hezky nás přivítal bývalý zaměstnanec, který provází návštěvy.
PŘÍPRAVA VÝROBY str. 95 Hospodářský proces (opakování): Výroba
ČÍNSKÝ „SMART” Reportér německého časopisu „Autobild”, Claudius Maintz, odcestoval do čínského města Dezhou, aby navštívil továrnu, ve které jsou vyráběny.
Firma Backaldrin Firma Haubiversum (Haubis) Firma Backaldrin Firma Haubis.
- tomuto pojištění se říká „povinné ručení“ a musí ho uzavřít každý majitel motorového vozidla - je ze zákona povinné - nemáte-li uzavřeno povinné ručení,
Pohyb tělesa rychlost,dráha, čas – příklady.
VY_32_INOVACE_20_Emil Škoda Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
52_INOVACE_ZBO2_0164Ho Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Autobazar Holomek a spol.
Řešení domácího úkolu ● Ultralehké letadlo se pohybuje rychlostí 360 km/h. Jaká je jeho rychlost v metrech za sekundu (m/s) ? 1 km = 1000 m 1 h =
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
O NÁS smlouvy Naše auta v Jablonci nad Nisou Ulice-Arbesova 440.
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118, p. o. Vytvořeno: prosinec 2012 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ STŘEDNÍ EVROPA NĚMECKO 8. třída.
Pohyb tělesa Klid a pohyb tělesa
6. cvičení ZFIF Kalkulace nákladů II Další dvě metody:
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
Sekundární sektor Průmyslová výroba ČR.
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
Automobilový průmysl v ČR
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1291Ročník: 2. a 3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Výpočty o majetku Téma: Členění dlouhodobého majetku.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
ŘETĚZY VAMBERK.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 1.
1 Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným ústavem.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Autor prezentace: Matěj Weinrich autor fotografií: Matěj Weinrich.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů.
Anotace Žáci se prostřednictvím prezentace seznamují s vynálezy v 2.pol. 19.století Autor Mgr. Lenka Cílková Datum vytvoření březen 2012 Ročník V. Vzdělávací.
EXKURZE Organizace exkurze do firem pro žáky a studenty.
Výpočet potřeby zaměstnanců Pracovní list Zpracoval Ing. Jan Weiser.
VY_52_INOVACE_33_02_opakování průmyslu Evropy 3. snímek – průmyslová výroba 4. snímek – elektrotechnika a elektronika 5. snímek – chemický průmysl a.
Minipodnik CULERO. O nás  Jmenujeme se CULERO.  Logem podniku je fialový čuník.  Naším produktem jsou želé bonbony, které jsme nazvali Želíci.
VÝLET DO PRAHY PROSINEC 2013.
Vysoká škola technická a ekonomická
VY_32_INOVACE_Pel_II_18 Soustavy rovnic – slovní úlohy6
Výroba. Výroba Výrobní proces zahrnuje všechny činnosti, které vedou k hotovému výrobku.
Informace o společnosti
Statistika aut v domácnostech
Opakování Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
AUDI !!!BY Hynek a Seba!!!.
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Mercedes Benz.
Výpočet potřeby zaměstnanců
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_01_ČESKÝ JAZYK
Úlohy na pohyb 9. ročník.
Rychlost, dráha a čas Autor: Lukáš Polák.
Dokonalá konkurence přednáška č. 8.
Pohybové úlohy Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
VY_32_ INOVACE_ 19_ VLASTIVĚDA 4
Pohyb tělesa rychlost,dráha, čas – příklady.
Transkript prezentace:

Greiner Perfoam

Firma Greiner-Perfoam v Táboře vyrábí příslušenství do zavazadlových prostor mnoha druhů automibilů. Počet druhů vyráběných výrobků se neustále zvyšuje Firma dnes vyrábí příslušenství například pro značky: Mercedes-Benz, Audi, Mini Cooper, BMW, Volkswagen a mnoho dalších

Průběh exkurze V půl deváté jsme vyrazili s paní učitelkou Alenou Ošmykovou z Táborského vlakového nádraží do firmy Greiner-perfoam. Po půl hodině chůze jsme dorazili na místo.

Průběh exkurze V Greineru nás přivítal řiditel Táborské pobočky Michal Kostrba, který nám během prezentace objasnil, co a kolik toho firma přesně vyrábí a země, kde všude má firma své továrny a proč zrovna tam. Popřípadě odpověděl na naše chytré dotazy

Průběh exkurze Po úvodní prezentaci, jsme se přesunuli do výrobních hal, kde jsme shlédli samotnou výrobu různého příslušenství do automobilů, především krytů do zavazadlových prostor.

Exkurze se mi líbila Vendula Vojtová