UKLIĎME ČESKO 2015 Letošní úklid se uskuteční 18. dubna 2015. Obecní úklid 17.dubna 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

Nový školní rok začíná.
MEZIKNIHOVNÍ VÝPŮJČNÍ SLUŽBA V OKRESE ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Mgr. Libuše Foberová Pardubice 15. – 16. dubna 2003 KNIHOVNA MATĚJE JOSEFA SYCHRY VE ŽĎÁŘE NAD SÁZAVOU.
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.

Aby se mu lépe vedlo… ?…Dobrovodskému potoku
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření:
Autor: Ondřej Šimčík. OBSAH  Televizory Televizory  Počítače Počítače  Mobilní Telefony Mobilní Telefony.
1. krok Vyplňte přihlašovací údaje. Formulář vyplňujte nejlépe v prohlížeci Google Chrom.
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
Osamocený Moodle nestačí Marek Kocan MoodleMoot.cz 2014.
Internetové televizní a rozhlasové vysílání pro seniory
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
Markéta Wolfová.  efektivní organizace záložek  sdílení zajímavých odkazů, dokumentů, obrázků, videí  označování a komentování materiálů.
Petr PECHA MAS RÝMAŘOVSKO, o.p.s. Manažer MAS Ing. Nikola Velebná
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
© Radek Maca MSK Radek Maca odbor 55 - SIPVZ ČR MŠMT SIPVZ pro nový školský zákon.
Aplikace pro mobilní zařízení v realitní praxi Clarion Congress Hotel Prague.
Autor: Jakub Dubrovský www:  Analýza procesu kontroly silnic  Získat data z GPS  Zobrazit data na mapě  Odesílat data do GPS  Vytvoření.
Výměnný pobyt Proces přípravy Výpočetní technika.
Bezpečí a počítače Počítače škodlivé programy - malware Internet komunikační praktiky Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE,
Obec a její části 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
První pomoc Přivolání pomoci z okolí
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
PREZENTUJÍCÍ IT služby měst Hodnocení stavu rozvoje informatiky obcí 2. a 3. stupně V období květen až červenec 2014 byly na webech obcí dvojek.
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Mobilní salón krásy
Využitelné služby z Informačního systému katastru nemovitostí pro městské části ISSS, Hradec Králové, Rastislav Wartiak Ness Czech s.r.o.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
HYPOTÉZY. V obci je dostatek kontejnerů na tříděný odpad.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
Posílání fotek Letecká pošta- První web ne který můžeme umístit velké množství fotek.
Zálohování fotografií
Přístupnost v praxi aneb jaký smysl mají testy, provedené handicapovanými uživateli Mgr. Radek Pavlíček, RNDr. Hana Bubeníčková, duben 2007.
IVANA BRABCOVÁ Jak na WEB … NODE.
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Úvodní webinář pro ICT metodiky Mentoři: Ing. František Hůlka, Mgr. Miroslav Šucha.
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
Centrální registr ●software a technické zabezpečení Ladislav Filip ●odborná konzultace Jaromír Kolařík ●zastřešuje jako celek Imatrade.
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Typy připojení k internetu
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
DRUHY POČÍTAČŮ Simona Korbová / 1.L.
vynaloženou práci drobnou odměnu.
Infokanál obce Vigantice
Bankovnictví Mgr. Yvetta Kałužová
vynaloženou práci drobnou odměnu.
software a technické zabezpečení Ladislav Filip
S aplikacemi na výlet Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Infokanál obce Vigantice
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
„Zavřít dveře nestačí II.“
Nová cesta k informacím o opravách
Infokanál obce Vigantice
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

UKLIĎME ČESKO Letošní úklid se uskuteční 18. dubna Obecní úklid 17.dubna 2015.

Ukliďme Chomutov 2014

Letos půjdeme i my … … přidáte se k nám?

Školní úklid Mapování černých skládek (prostřednictvím aplikace Vyhledáme místa v našem okolí, která jsou znečištěná a zaneseme je do mapy Vlastní školní úklid – budova i okolí. Stanovíme si služby na pravidelný úklid okolí školy. Pomoc s úklidem seniorům a nemocným. Zkusíme vyhledat alespoň jednoho seniora, který by uvítal pomoc kolem svého domu nebo na zahrádce

Jak na to??? Zaregistrujte na našich stránkách: Instruktážní video:

Obecní úklid Obec zajistí uskutečnění úklidu. Zvolí lokality a zajistí potřebné ochranné pomůcky (rukavice, pytle, odvoz, likvidace… ). Vybrané lokality mohou vzejít z návrhů škol a veřejnosti. Akce proběhne v pátek

Kdo je náš koordinátor? Hlavní kooordinátorkou pro obec a školy je MUDr. Monika Mrugová. Ta bude školy registrovat a zajišťovat materiál potřebný k úklidu. Včas se dozvíme, které lokality budou vytipované a kde akce proběhne

Speciální nabídka pro obce: Náš partner Avistech s.r.o. nabízí k zapůjčení nakladače Avant (po dohodě i s obsluhou), které jsou vhodné pro práci v terénu a poradí si i s těmi největšími černými skládkami. Těchto nakladačů bude k dispozici 10 – 12.Avistech s.r.o. nabízí k zapůjčení nakladače Avant

Co nám akce přinese: Čisté okolí. Radost z vykonané práce. Příjemně a užitečně strávený den s přáteli.

Mapovat můžete kdykoli…

 Cílem je boj proti nelegálním skládkám odpadu v České republice.  Je určen všem, jimž se nelíbí černé skládky v našich městech, vesnicích, v přírodě a především s tím chtějí něco udělat.  Uživatel chytrého telefonu dokáže skládku nahlásit jednoduše a rychle díky mobilním aplikacím, případně můžete skládku nahlásit pomocí interaktivního webového formuláře.

ZmapujTo web projektu: aplikace pro Android: play.google.complay.google.com aplikace pro iPhone: itunes.apple.comitunes.apple.com aplikace pro Windows Phone: webový formulář:

Drobný dárek aktéry nemine.