Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
FYZIKA NA NAŠÍ ŠKOLE ANEB FYZIKA POD LUPOU
Advertisements

Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Místo pro život – Do Lipin kolem božích muk. Křižovatce cest za Nečíní směrem do Lipin se říká U božích muk. Boží muka tu nikdo nepamatuje a pomalu ubývá.
Kroužek informatiky.
Obsah prezentace 1.Co je RSS 2.Možnosti využití RSS 3.Popis systému cíleného doručování vědeckých a odborných článků 4.Ukázka systému 5.Závěr.
„Webové listy“ – virtuální nástěnka
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření:
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Prosinec Poslední šlápota, procházka pod Zelenou Horou.
Prezentace webu studentské společnosti FimArt, o. s. – 1. Internetová strategie webu  Prolinkování s partnerskými weby  Microsite festivalu.
Webové stránky obecních knihoven Seminář dobrovolných knihovníků 22. listopadu 2006 Ing. Jana Tomancová.
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
Možnosti celoživotního vzdělávání pro knihovníky
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Bratrská jednota baptistů
STANDARD STUDIA k výkonu specializovaných činností Koordinace v oblasti informačních a komunikačních technologií.
Počítačová grafika a digitální fotografie ve škole
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
INFORMAČNÍ SYSTÉM STŘEDNÍ ŠKOLY Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Ing. Pavel Chmiel, Ph.D. Ing. Tomáš Kostka.
Lucerna VY_32_INOVACE_1A3. sedmipatrový palác z roku 1912 s převážně secesními interiéry budovou je vedena pasáž spojující Štěpánskou a Vodičkovu ulici.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
WWW – hypertextový informační systém
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
E-learning na Gymnáziu Cheb
 Informační portál zaměřený na oblast výtvarného a užitého umění a architektury  Společný projekt 9 knihoven z celé ČR.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Leden Nepomuk.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
SEMINÁŘ KRONIKÁŘŮ 2. a 4. prosince PROGRAM 1. Úvod 2. Přílohy ke kronice 3. Zkušenosti z digitalizace kronik 4. Příspěvek paní kronikářky Kramářové.
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Zpráva z ustavující schůze Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Ján Říha.
SrnaPRESENTER Uvádí prezentaci… SrnaNEWS Upoutávka na třetí číslo.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Soňa Patočková Název šablonyIII/2.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
Webové stránky AVL Webové stránky AVL www. avlcr.ic.cz www. avlcr.ic.cz.
Týmový web chovatelského klubu MALÁ OBHAJOBA - 2OP484 ZDEŇKA VESELKOVÁ.
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Bakaláři Návod na obsluhu. Přihlášení – přes webové stránky školy
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Zkušenosti s tvorbou a využíváním nového webu v MVK ve Vsetíně
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Karta Toulavka 2017.
FŽP ČZU v Praze & ICT Tomáš Kott.
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Výstava letem světem internetem 
Procházka po knihovnách
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Školení IS - 7 Rozvrh, Záložky.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
Školní rok [Vložte rok] Název školy Jméno učitele Třída
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku
Školní rok [Vložte rok] Název školy Jméno učitele Třída
Transkript prezentace:

Jak se vyvíjely naše školní webové stránky

V roce 1999

V roce 2001 V roce 2001

V roce 2004

A dnes....

Co na našem webu najdete? Aktuality Aktuality Akce Akce O škole O škole Projekty Projekty Časopis Časopis Učitele Učitele Žáky Žáky Služby Služby

aktuality Nacházejí se zde informace o aktuálním dění na škole Dále je tu archiv a jídelníček

akce Najdete zde fotografie a případně další informace z akcí školy Najdete zde fotografie a případně další informace z akcí školy Můžete si zde také projít starší akce od školního roku 2000/2001 Můžete si zde také projít starší akce od školního roku 2000/2001

o škole základní informace základní informace školní řády školní řády historie historie ICT plán školy ICT plán školy SIPVZ SIPVZ připravujeme virtuální procházku školou připravujeme virtuální procházku školou V této sekci se nachází:

projekty Tato sekce se momentálně nejvíce doplňuje o nové seminární práce, jak absolventů tak současných žáků školy Tato sekce se momentálně nejvíce doplňuje o nové seminární práce, jak absolventů tak současných žáků školy Jsou zde probíhající i již dokončené projekty například Černouškova kasička Jsou zde probíhající i již dokončené projekty například Černouškova kasička

časopis Naše škola má i svůj vlastní časopis „Zvonění“ Naše škola má i svůj vlastní časopis „Zvonění“ Jeho aktuální verzi si můžete prohlédnout na internetu Jeho aktuální verzi si můžete prohlédnout na internetu

učitelé Nahlédněte do soukromí našich kantorů Nahlédněte do soukromí našich kantorů Jsou tu jejich zážitky ze školy i osobního života Jsou tu jejich zážitky ze školy i osobního života

žáci Kompletní seznamy tříd Kompletní seznamy tříd Rozvrhy hodin (ke stažení) Rozvrhy hodin (ke stažení)

služby Máte-li zájem uspořádat například počítačové školení nebo jakoukoliv schůzi, můžete tak učinit v prostorách naší školy Máte-li zájem uspořádat například počítačové školení nebo jakoukoliv schůzi, můžete tak učinit v prostorách naší školy

vše je na

prezentaci připravili: Jan Šmídek a Ondřej Hoffman odborné vedení webmasterů: Ondra Peřina webmasteři: Honza Šmídek Ondra Hoffman Míša Barančoková Zuzka Schnirchová Jára Šída Terka Lešniovská Martin Jäger