SACCHARON, A. S. Vít Veverka, Jan Grenar, Filip Kersch, Otto Pospíšil.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Každý má právo volby. Každý má právo na vlastní názor.
Advertisements

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Úspěšné projekty podpořené Operačním programem Rybářství ŠTIČÍ LÍHEŇ – ESOX, spol. s r.o.
Členění a evidence dlouhodobého majetku
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Dlouhodobý majetek – pojem, členění Vypracoval : Ing. Jana Šustrová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Finanční gramotnost Fynanční gramotnost
, Chrudim Anna Chvátalová
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Založení, financování a provoz podnikatelského subjektu
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Akcie téma „Finanční produkty“
Makroekonomika a stát VY_32_INOVACE_ Zásahy státu do ekonomiky - Keynesovská teorie - neoklasická (monetaristická) teorie.
Akciová společnost Jiří Řípa, C2B.
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
Firma a jejich cíle.
Objem a struktura trhu. Průmyslový řetězec Skládá se ze všech sektorů průmyslu, které jsou zapojeny do realizace výrobku Proces od získávání surovin přes.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_398_3TR_M Autor: Mgr. Jana Siederová.
Registrace ochranné známky a loga Darya Maslova Vil Shakirov.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Ivana Francová, SOU Liběchov. 1.Majetek a závazky jsou zaznamenávány v oddělených evidencích 2.Rozhodující pro zaznamenání transakce není její uskutečnění.
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
Zápis čísla v desítkové soustavě
Potraviny na trhu v ČR. DPH na potraviny v ČR a okolních státech ČR v roce 2007 = 5% ČR v roce 2013 = 15% Polsko = 5% Litva = 5% Francie = 5,5 % Nizozemsko.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
ZÁKLADNÍ ETAPY ROZVOJE
Školní rok 2006/2007 Vyučující: Ing. Simona Rosová
Dielektrická elektrotepelná zařízení
Číselné charakteristiky NV
Pojištění exportu - EGAP 2009/10 Ostrava,
Člen skupiny HVB Group Představení nového garantovaného fondu Capital Invest Guarantee Basket 2010.
Násobení a dělení čísel (10,100, 1000)
Druhy ekonomik Příkazová - vyznačuje se řízením celého ekonomického života vládou pomocí centrálního plánu (např. pětiletky) – stát má rozhodující.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
PaedDr.Pavla Kelnarová ZŠ Valašská Bystřice
AEV, spol. s r.o. Analýza konkurenčního prostředí společnosti 2012.
Podnikání VY_32_INOVACE_ Podnikání - je založeno na podnikatelském záměru s cílem dosažení maximálního zisku - podnikatelský záměr = nápad.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Zelená revoluce Název školy
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta Dopravní Vít Šklebený 1.
MAJETEK PODNIKU září 2012 VY_32_INOVACE_UCE_070106
Seminární práce do předmětu PM_353
Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Penzion u máchova Jezera
Investice Benson Oak Tisková konference KK Central, Praha 22. květen 2008 CONFIDENTIAL UNTIL RELEASE SUBJECT TO BO REVIEW AND APPROVAL DRAFT 5/17/08 –
Zahraniční obchod Bilance v zahraničním obchodě. Bilancování Bilancování v zahraničním obchodě znamená porovnávání dovozů národního hospodářství ČR s.
Poslední cesta vede k nám! POH Ř EBNÍ SLUŽBA Poh ř ební služba Hálkova 42 Jihlava- Helenín
BROWNFIELDS vs. GREENFIELDS Dr. Ing. Vávra Přemysl, MBA
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Obvod, obsah – 1 Čtverec, obdélník, pravoúhlý trojúhelník
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Cenové strategie. Cenové cíle Cíle orientované na zákazníka Cíle orientované na finanční potřeby firmy Cíle orientované na okamžité požadavky trhu.
Financování podniku Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Ing. Veronika Dostálková MBA Finance a peníze v podniku Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
SPOLEČNĚ PRO BUDOUCNOST
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Plán na zvýšení spokojenosti zákazníků Zvýšení spokojenosti zákazníků
Cenové strategie.
Transkript prezentace:

SACCHARON, A. S. Vít Veverka, Jan Grenar, Filip Kersch, Otto Pospíšil

Saccharon, a. s.  Založení:  pěstování rostliny Stevie rebaudiany Bertoni Sladidlo (steviol-glykosid) obchodní řetězcevýrobci potravin

Majetek firmy  sídlo ve Zruči nad Sázavou  továrna ve Zruči nad Sázavou  zemědělská půda (51 hektarů)

Průzkum trhu  především ve východoasijských státech  součást nealkoholických nápojů 40% podíl na místním trhu s náhradními sladidly  ve střední Evropě téměř neznámá  konkurence: malé podniky bez specializace

Cíle  zvýšení poptávkyzvýšení produkce  v ČR  v zahraničí (Německo, Rakousko, Slovensko) 5 let  rozšíření firmy  nabídka vlastních produktů

Nabídka  30% akcií  místo v dozorčí radě  Návrat investice za 5 let  ,-

Finanční stav Součastný stavpo vložení investice 20 milionů výdaje/rok pole (chemizace) pronájem haly mzdy energie mechanizace výdaje/rok pole (chemizace) pronájem haly mzdy energie mechanizace příjmy/rok prodej sušené stevie prodej stevie na zpracování prodej sirupu ze stevie prodej prášku ze stevie