Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
* Nejdůležitějším krokem při výběru počítače je uvědomit si, za jakým účelem nám bude sloužit. * Stolní nebo přenosný? * Jaký výkon budu potřebovat? *
Advertisements

Webkamera A její využití.
Hra S.t.a.l.k.e.r. Shadow of Chernobyl Je o drsných podmínkách v zoně Černobylu. Už.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
SOFTWARE operační systémy
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Svět na rozcestí Evropa Supervelmoci – SSSR, USA Atomové zbraně.
Counter Strike - Source
Výpočetní technika Břetislav Regner Centrum výpočetní techniky Lékařská fakulta Masarykova univerzita v Brně.
Architektura systému Windows
6 Game 6 2 ČÍSLO, 25 ŘÍJEN 2009 Ve 2 čísle -novinky -Arma 2 -Call of Duty 5 -bulánci -hry na mobil.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_400_Počítačové hry AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Daniel Mikeš, I4.E Vedoucí práce: Lukáš Masopust.
NFS je série arkádových závodních her vydaných firmou Electonic Arts pro PC a mnoho typů konzolí. V které už vyšlo mnoho dílů a jedná se asi o nejslavnější.
Call of Duty: Black Ops je akční počítačová hra z pohledu první osoby.
Vnější paměť Ukládání dat pouze do operační paměti by při práci s počítačem nestačilo. Pro uchování vytvořených dat mají počítače ještě další, tzv. diskové.
Herní princip ve sportovní přípravě dětí Licence B
Počítačová verze hry pro Windows
TomTom GO 910„Nejinteligentnjší přenosný automobilový navigátor“ TomTom GO 910„Nejinteligentnější přenosný automobilový navigátor“
Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Opakování hardware a software.
Napsal: Michal Straka Třída: 3IT Rok: 2012/2013. OSNOVA Úvod – Co je to GPU? Historie firem AMD Radeon Nvidia Porovnání výkonu Závěr.
Počítačové hry a animace 1
Letsim 1 letecký simulátor Prezentace projektu - 36SI.
David Klíma- 1 - Opáčko Jaké jsou typy pamětí? Co je to RAM, kde jí najdu? Co je paměť cache? Které paměťi se používají v současných základních deskách.
je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s.
Counter - Strike Global Offensive
Počítačové hry 1 Martin Klíma, Michal Hapala.
CryEngine3 Show Off Michal Hapala. Proč (ne)platit za hotové SDK Výhody obecně: –Hotové řešení (export, level editor, engine) Ušetří tisíce hodin práce.
Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.
Standardy a trendy kancelářského HW a SW Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Výpočetní Cluster “Mazlik” Nové Hrady FROV JU Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Bc. Martin Šafánek.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
Moderní Grafické karty.
Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Call of duty 4 je revolucí v sérii Call of duty. Poprvé se hra přesunuje z druhé světové války do současnosti.
Grand Theft Auto IV* Filip Bořil 2009 *Screenshoty vlastní.
Srovnání systémů řízení projektů Vypracovala: Jitka Procházková.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
On-line Hry Hana Smolanová.
Přídavné karty Grafické karty Zvukové karty Síťové karty Modemy.
Bylo nás pět… Jan Šebesta Jakub Kotrla Kateřina Dufková David Šinágl Jan Bureš.
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
Základní pojmy v informatice Bohumil Bareš. Základní pojmy Data – soubory, jiný výraz pro „informace“, jsou to údaje, které vypovídají o světě, mohou.
Pavel Dušánek. ● 1999 – SUN kupuje StarDivision ● 2000 – otevření kódu StarOffice -> vznik projektu OpenOffice.org ● 2002 – OpenOffice.org 1.0 ● 2004.
Pavel Olšan & Ondřej Mrzena.  Co je server  Funkce  Verze Windows a instalace  Active Directory  Účty  DNS  DHCP  .
ČVUT – fakulta stavební Geografické informační systémy IDRISI Software pro GIS a analýzu obrazu Pelinková Martina
Aplikace vývojových technik Augmented Reality hra Bronislav Ryba, Štěpán Mračko.
4/18/2017 7:41 PM Lukáš Svoboda.
Počítačové hry a animace Cvičení 1. (2) Úvod společný PHA mail: (jen pokud –Problémy.
Počítačové hry a animace
Počítačové hry a animace Cvičení 1. (2) Úvod PHA mail:
Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto.
KDE – Lukáš Tinkl - KDE – desktop pro uživatele i vývojáře Lukáš Tinkl
Hardware pro počítačovou grafiku © Josef Pelikán, MFF UK Praha PGR019
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Zpracování a využití informací pro 6. ročník Název materiálu VY_32_INOVACE_01_Základní pojmy,
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_01_F9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Složení PC Anotace:
Vývoj mobilních her a současné trendy
Tato prezentace byla vytvořena
Programování mikropočítačů Platforma Arduino
Windows 7.
Válka ve Vietnamu.
Jiří Chmelík Semestr: podzim 2015
Informační a komunikační technologie 5. ročník
Transkript prezentace:

Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční hra označovaná za nástupce Operation Flashpoint. Od původní hry se liší zejména vylepšenou grafikou, pokročilejším herním enginem a novým editorem misí. Pro hru nebyl zvolen žádný globální distributor, ale několik různých pro různé oblasti. V České republice byla hra vydána 10. listopadu Vývojáře zastupuje při jednáních o vydavateli a při propagaci hry česká asociace vývojářů IDEA Games.

Celý příběh je inspirován mnoha válečnými konflikty poslední doby, nejvýraznější inspiraci však lze nalézt v dlouholetém rozdělení Jižní a Severní Koreje. Během vývoje hry přešla US ARMY na nový typ uniforem Army Combat Uniform a stávající západní jednotky v uniformách Battle Dress Uniform se tak použili pro ztvárnění vojáků Jihu. Ve Spojených státech Amerických byla hra vydána kvůli ochranným známkám pod upraveným názvem ArmA: Combat Operations.

Systémové informace Vývojář(i) :Bohemia Interactive Studio Vydavatel(é): Bohemia Interactive Studio a lokální vydavatelé Žánr : First-person shooter Módy: Singleplayer, Multiplayer Platformy: PC Média: PC - DVDROM Minimální Systémové požadavky : CPU: 2 GHz RAM: 512 MB Nvidia Geforce FX se 128 MB RAM & pixel shader 2.0, ATI Radeon 9500 se 128 MB of RAM & pixel shader 2.0 Volné místo na disku: 3 GB (a více pro neoficiální addony) Software: Windows XP nebo Windows 2000 a DirectX 9

Kampaň řízená příběhem: výběrem pořadí řešení více než 20ti misí v kampani píšete svou vlastní historii. Příště je zkuste hrát jinak a objevit novou cestu k vítězství! Rozsáhlé hry pro více hráčů: bitev, kde tanky podporované pěchotou a vrtulníky dobývají nepřátelské město, se může účastnit více než 50 hráčů v roli nepřátel i spojeneckých jednotek. Více než 30 druhů zbraní: nový a vylepšený systém zpětného rázu zbraní podtrhuje rozdílnou charakteristiku střelby z každé zbraně. Neuvěřitelně rozsáhlé herní prostředí: oblast o velikosti přesahující 400 čtverečních kilometrů, která překypuje rostlinami a živočichy, čeká na vaše rozkazy k zahájení průzkumu. Více než 30 moderních vozidel: můžete ovládat všechna vozidla ve hře – tanky, obrněná vozidla, vrtulníky, letadla, civilní vozy a dokonce i čluny. Paralelní střelecké pozice: využijte veškeré střelecké pozice v tancích a vrtulnících k vytvoření smrtícího deště střel proti počítačovým i živým oponentům. HDR efekty: útočit na nepřítele, když vám slunce svítí do očí je velmi nevýhodné. Myslete chytře, bojujte lépe! Reálná souhvězdí, doba přílivu a odlivu: ArmA je tak propracovaná, že obsahuje dokonce i plně simulované hvězdné mapy, lunární cykly a s nimi spojený příliv a odliv. Dávej pozor, kam zaparkuješ vozidlo vojáku! Zabudovaný editor misí: vytvořte vlastní scénáře za pomoci uživatelsky přívětivého průvodce, pokročilého editoru misí, skriptovacího jazyka nebo BI nástrojů dostupných online a podělte se o váš výtvor s ostatními členy herní komunity. ARMA Warfare: unikátní kombinace týmových multiplayer misí a „realtime“ strategie, kterou obsahuje poslední volně šiřitelný patch pro hry ArmA: Armed Assault, ArmA Combat Operations a ArmA Gold Edition. Další informace najdete na oficiálním webu ARMA Warfare.

Screenshoty ze hry