NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
GUIDE ME! Projekt mezinárodní spolupráce. Anotace projektu  Moderní technologie pro podporu cestovního ruchu  Propagace cestovního ruchu  Výměna zkušeností.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
14/1/2010. Lead partner projektu RERA a.s., Regionální rozvojová agentura jižních Čech Realizované mezinárodní projekty - Z jižních ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
XV. celostátní finan č ní konference , Praha Přínosy meziobecní spolupráce Svazek měst a obcí Krkonoše a formy spolupráce veřejného sektoru.
OBLAST 5: KULTURNÍ CESTOVNÍ RUCH A UDRŽITELNÝ ROZVOJ KULTURY Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Cestovní ruch: zákon pro posílení oboru i ekonomiky ČR Jitka Fatková ředitelka odboru cestovního ruchu Tisková konference MMR 24. červen 2010.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
INFORMAČNÍ SYSTÉMY Semestrální projekt 2013/2014 Podmínky udělení zápočtu Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.
Prezentace turistické oblasti
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
0385 – Poradenské centrum pro podporu implementace opensource software Institut pro informační společnost, o.s. Lukáš Ligas,
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Didaktické metody pro výuku cestovního ruchu na školách.
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
© 2008 World Media Partners Turistický portál Východních Čech Cíl projektu: Nárůst počtu návštěvníků a turistů a rozvoj cestovního ruchu v Pardubickém.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Marketingové aktivity sdružení České dědictví UNESCO.
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
Projekty CCRJM v oblasti internetových aplikací Brno Ing. Lukáš Bačík.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Možnosti sledování konkurenceschopnosti destinací turismu na úrovni regionů a míst Monika Palatková Výroční konference ATIC ČR Turistická informační centra.
Turistická oblast Poodří – Moravské Kravařsko Bc. Pavlína Ambrosch Kunín.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Upgrade Obsah 1.Celková strategie Východní Moravy (CS, claim, moodboard) 2.Hlavní marketingové nástroje: zdůvodnění 3.Nová dynamická orientace.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Litomyšl přátelská rodině 8. dubna od hod. Rodinné centrum Litomyšl.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
turistická oblast v srdci Čech
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
CCRJM Certifikace DMO TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM MĚSTA BRNA, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
RESORT LUHAČOVICE.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Organizačně-právní podmínky fungování ekonomiky cestovního ruchu v Polsku Dr. Piotr Gryszel, Ph.D.
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK

PODPORUJÍ NÁS

Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel

Jak se můžete zapojit Staňte se spoluorganizátorem projektu nebo jeho částí (např. společenského večera) Zapojte se do medializace projektu, buďte naším mediálním partnerem. Podpořte náš projekt finančně jako hlavní sponzor nebo partner projektu. Věnujte ceny pro vítěze, finalisty a odbornou porotu, a buďte naším mecenášem.

Naše hlavní protiplnění Přímé propojení s cílovou skupinou 6000 ks letáků směřovaných na vysoké školy infomail prostřednictvím kácovské starostky představitelům měst a obcí (6000) oslovení turistů lokality Posázaví prostřednictvím MAS Posázaví a mediálních partnerů infomail na odborníky turismu (informační centra, provozovatelé, pedagogové)

O projektu Projekt „Aby se zámek Kácov neskácel“ vzniká ve spolupráci s obcí Kácov a odbornými vysokými školami (VŠH, UTB Zlín, VŠE…). Jedná se o „pilot“ zastřešujícího projektu „Studenti oživují obecní památky“, který si klade za cíl v následujících cca třech letech oživit dalších deset památek v majetku obcí. Podstatou projektu je soutěž, určená pro studenty vysokých škol, především oboru marketing cestovního ruchu. Ti budou mít za úkol na základě přesného zadání vytvořit originální nízkorozpočtový turistický produkt a jeho prezentaci pro zámek Kácov. Vítězný návrh bude následně realizován a obec Kácov se zavazuje, že jej využije za aktivní podpory organizátora pilotu.

O partnerství Partner projektu se automaticky stává partnerem realizace vítězného návrhu a 10 % věnovaných finančních prostředků bude směřováno na jeho realizaci. Partner projektu je zároveň členem odborné poroty, tudíž se přímo podílí na výsledku soutěže. Veškeré finanční prostředky získané od partnerů budou využity výhradně pro projekt a realizaci vítězného návrhu. V případě, že Vám nevyhovuje forma sponzoringu celého projektu, staňte se partnerem pouze některých jeho částí (programování webu, tisky letáků, natočení videospotu…)

Kdo za projektem stojí Alena Konvalinová autorka projektu a projektová manažerka Marcela Dvořáková Péče o obchodní partnery a sponzory Alena Klímková Komunikace s partnery

Komu patří dík Paní starostce obce Kácov Mgr. Soně Křenové (za energii, čas, nadšení a otevřenost, které projevovala a projevuje již od začátku projektu) Za konzultace k projektu: Ing. Šárce Tittelbachové (Katedra Arts managementu, VŠE) Ing. Monice Palatkové, Ph.D. (od na pozici ředitelky pro koncepční rozvoj, CzechTourism) Ing. Lucii Plzákové, Ph.D. (katedra cestovního ruchu, VŠH) Posázaví o.p.s

Podpořte prostřednictvím našeho projektu studenty a opomíjené tuzemské památky také Vy.