SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Chtěl bych Vás pozvat na menší party.
Advertisements

Zvuková automatická Slide Show Vracím se domů, zase mířím tam, kde měl jsem dávno být, ministrant na kůru co zpívával Ave Maria.
Song Presentations. L12 nová slova Stupňování přídavných jmen viz: worksheet na webové stránce.
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Způsobové slovesa Conjugate the infinitives in the following sentences to fit the context. Vzor: (smět) číst ten časopis? Smím číst ten časopis? *Taken.
Obec Pavlice.
Sociální zabezpečení pracovníků v EU Jana Odehnalová FPR ZČU Plzeň 07/05/2014 Tato prezentace vyjadřuje pouze názory autora a Komise neodpovídá za použití.
Majetek Formy vlastnictví
Caine - Slon Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice? Nevadí! U nás na faře je dost místa pro všechny! Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice?
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Odvod DPH Příklad: Prodáme českému zákazníkovi naše zboží za Kč. Protože jsme plátci DPH, musíme tento obchod zdanit daní z přidané hodnoty, nejčastěji.
FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.
Měj pevný vztah s Bohem  Pokud ho nemáme, vzdalujeme se od Boha a neslyšíme Ho když nás volá zpátky.
Ekonomická gramotnost
Člověk se nědy zeptá proč...???
Budu vám vyprávět příběh o buláncích. Ta vochomůrka je jeho domovem. Ten víc červený se jmenuje Uzlík. Dobrý den,nevít e kde je Mazlík? Ty o tom nevíš?Včera.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Be, fe, le, me, pes se veze, ke kterému i, y nás veze?
 Proč někteří lidé museli v historii nosit nějaké zvláštní označení na oděvu?  Co může dělat člověka odlišného od jiných lidí?
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
3 EFEKTIVNOST TRHU. Základy ekonomie Koordinace ekonomiky 1. příkaz – CPE: centrální plán, státní vlastnictví, vertikální struktura 2. trh – TE:
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Příroda a já Otázky.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_229_2TR_ČJ Autor: Mgr. Miroslava Ondrová.
Naše růžová budoucnost.... Eh, růžová... Tedy, ne tolik.
Návrhy na rekultivaci pozemků u Berounky. Kde se nachází pozemky?  První pozemek najdeme u prvního stupně u lávky...  Druhý pozemek se nachází blíže.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
AKCE DĚLNÍKŮ Z FOLOBALU Někdy kdysi dávno v roce2007.
Prosím tě Bože… Je to tak dávno, a přesto to bolí. Co je to za boha, když tohle to svolí.
Kolik je hodin? What time is it?. Jak se tam dostanu? How do I get there?
Můj domov.
Cikán si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ho ptá: Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za značku? A cikán na to: Hliníková,
Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková.
Clovek se nekdy pta proc...???
Ptáci – rozmnožování,hnízdění
Trenérka koní Trenérka koní Ahoj, já se jmenuji Karolína Slavíková a dnes vám poradím jak se starat o koně a jak dělat všecko ostatní… …jen přijďte a.
Podstata přebytku spotřebitele
Kde končí Vámi zaplacené daně? aneb Povídka o transformaci daní Nebo chcete-li Práce----daně-----dávky-----zisk------blahobyt.
Ekonomie 1 Magistři Šestá přednáška Lidský a sociální kapitál, princip přenesené ceny.
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_13_12_ Smlouvy, ochrana majetku Číslo projektu:
Vliv podpory na uživatele Bc. Zuzana Thürlová Transformace sociálních služeb: Příležitost pro lidi 4. Prosince 2012, Brno.
B Y O D Otázky, které nastolily dva roky experimentálního ověřování projektu BYOD – Vzděláváme pro budoucnost Studijní materiál v rámci projektu Informační.
Šluknovsko – dopady migrace na život v obcích 09/2011 Volfová Hana, Kafková Jiřina.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Mgr. Karolina Pátková Název : VY_32_INOVACE_5B_08_Vyjmenovaná_slova_po_B.
Rozpočet rodiny, státu Výchova k občanství 7. ročník.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016 vždy od 1.1. do rok 2013rok 2014rok 2015rok 2016 Zjištěno celkem TČ
INTERNET Pro 5. ročník.
Půjčky.
Výlet- tam a zase zpátky
Havajský den
Typ klienta.
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016/2017 vždy od 1.1. do 31.8.
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016 vždy od 1.1. do
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016/2017 vždy od 1.1. do 31.7
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016/2017 vždy od 1.1. do 31.3.
hospodaření domácnosti.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
BEZPEČNOST Manťáci.
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2016/2017/2018 vždy od 1.1. do 31.3.
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016/2017 vždy od 1.1. do konce února
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2016/2017/2018 vždy od 1.1. do 30.4.
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016/2017 vždy od 1.1. do 31.5.
Transkript prezentace:

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ To čumíte-bílé huby zaplatíte za mě dluhy z vašich daní za práci cikáni se vyplácí SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ Do práce já nechci chodit starou budu nutit rodit svinčík dělám kolem domu jak je zvykem mnoha Romů SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ Kolem sebe všechno zničím na krádeže pakáž cvičím řádně platit nemám zájem energie ani nájem SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ Kam já vkročím, kde se mihnu stoprocentně něco švihnu u kanálu krycí mříž na hřbitově zase kříž SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ Na chlast dobrá každá pětka něco vysouloží štětka a podpora v řádné výši blahobyt mě značně zvýší SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ Zničený byt prodám tady v létě letím do Kanady tam dostanu další mamon já si žiju jako baron SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ Až přiletím zase zpátky nárok mám na ušlé dávky a pohodu v novém bytě v žádanější lokalitě SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ

HEZKÝ DEN SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ MK