Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ...
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Máš rád humor pro dospělé ?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Allez les Filles… On hledá ji: Hledám ženu do třiceti let, pak už na to seru... Jste mladý, vzdělaný, zkušený a komunikativní? Jste připravený pracovat.
Černý humor.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
Ze života !?!.
…a co takhle pár vtipů a zasmát se…
Hodnota peněz je relativní ! Tisícovka, o které neví manželka, má podstatně vyšší hodnotu než ta, o které ví.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
Pár vtípků pro radost klikej.
Bílý černo humor.
PRAHA Vtípky na víkend PRAHA Žena ukazuje muži módní magazín a říká: „Chtěla bych mít takový kožich.“ „To bys musela žrát Whiskas!“
O mužích Proč Bůh stvořil muže? Protože vibrátorem trávník neposečete !
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Trochu legrace neuškodí :-)
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: "Proboha, kolik máš let?" "No přece tolik, na kolik vypadám!" "Mě neser, tak dlouho člověk.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Každý den jsme trochu starší…
CHYTRÉ ŽENY POSUN KLIKNUTÍ MYŠÍ.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
VTIPY MegaPrdel-CZ.
DIGITÁLNÍ U Č EBNÍ MATERIÁL Č í slo projektu CZ.1.07/1.5.00/ N á zev projektu EU pen í ze středn í m š kol á m Masarykova OA Jič í n N á zev š koly.
Proč mají spermie ocásek?
Ne ž dohraje písni č ka, tak trochu humoru neuškodí.
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Tři Skoti sedí u baru. „Až umřu,“ říká starý Skot, „polejte můj hrob nejlepší skotskou whiskou.“ „To pro tebe uděláme,“ řekl jeden z mladších mužů,
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Blondýnka a 710-ítka.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Jezevčí vrch 2.díl.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
Černý humor.
Cigánský romaneto.
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
CO NÁS ČEKÁ A MOŽNÁ NEMINE K L I K E J.
Ze života !?!.
Dnes Vás baví slečna Pavla
Ne! Jsou to cigánský frky, to zní líp.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Liška, vlk a medvěd se baví o zaměstnání
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Bílý černo humor.
Pár vtípků pro radost klikej.
Pro nastávající seniory i pro ty, které to čeká ...
Dobrá nálada nevyřeší všechny Tvoje problémy, ale nasere tolik lidí,
Trochu legrace neuškodí :-)
Každý den jsme trochu starší…
Proč mají spermie ocásek?
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Transkript prezentace:

Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout Pár jde do lesa...Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout. On: Ani ne.! Ona: Stejně mě přefikni. Ať se zbavím toho blbého pocitu...

Učitelka nakreslila na tabuli jablko a ptá se dětí:Co jsem to nakreslila? Přihlásí se Pepíček: Prdel. Učitelka se rozplakala a vyběhla ze třídy.Za chvíli do učebny vkročí ředitel a křičí: Proč jste paní učitelku dohnali k slzám? A kdo nakreslil na tabuli tu prdel?

Mladík jede v kupé s neznámou slečnou Mladík jede v kupé s neznámou slečnou.Když ho dlouhé ticho přestane bavit, osloví ji : Proč pořád mlčíte, slečno? Mlčím, protože chci, odsekne slečna. Mladík vyskočí a spráskne ruce: Tak vona chce - a mlčí!

V narvaném fotbalovém hledišti v Anglii, je mezi dvěma chlapy volné sedadlo.Jednomu z nich to nedá a povídá tomu druhému:Tak to teda nechápu, že si někdo může koupit lístek, a nepřijít. Víte, ten lístek jsem koupil před čtrnácti dny pro manželku, jenže ona mezitím zemřela. Oh, promiňte, je mi líto. - Proč jste ale nevzal někoho ze známých nebo z rodiny?Všichni jsou na pohřbu.

Víš jaký je rozdíl mezi kouzelníkem a cikánem? Kouzelník řekne. Abrakadabra! A vyčaruje králíka z klobouku. Cikán řekne: Diskriminácia!  A vyčaruje důchod, sociální dávky, byt a auto.

Dežo čte v novinách: Hledá se muž ve věku asi 40let,který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahává je a ukazuje jim své přirození. Otočí se na manželku a říká: Eržika, myslíš, že by mi to místo dali?

Chviličku před započetím smutečního obřadu se obřadník v síni otočí ke stařičké vdově a ptá se: Kolik bylo vašemu manželovi? Devadesát vosum," odpoví vdova, byl o dva roky starší než já. Takže vám je tedy devadesát šest,podotkne obřadník. Dáma odpoví: Už skoro nemá cenu chodit domů, co?

Baví se dva mladíci: A víš, jaký je rozdíl mezi policajtem a debilem Baví se dva mladíci: A víš, jaký je rozdíl mezi policajtem a debilem? Najednou se spoza rohu vynoří policajt: No, jaký, jaký?? Žádný. No proto!!

Sedí zajíc na pařezu a dělá si manikůru Sedí zajíc na pařezu a dělá si manikůru. Jde okolo liška a ptá se ho, co dělá. Brousím si drápy na medvěda. Jde okolo vlk a ptá se: Zajíci co děláš? Brousím si drápy na medvěda. Jde okolo medvěd: Zajíci, co děláš?Ale brousím si drápy a kecám a kecám

Jak zabránit tvorbě vrásek? Cpát se, dokud se kůže nenatáhne.

hezký víkend