24/7. Za dobré mezipersonální vztahy Za dobré mezipersonální vztahy Za trpělivost, moudrost a inspirativní vedení v práci i jednání s uživateli Za trpělivost,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Advertisements

Prezentace výstupů z odborné stáže ve Zvoleně
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
Podejte nám prst, my vám podáme celou ruku
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.,. Vznik zákona •Na tento zákon jsme všichni čekali víc jak 10 let •Přináší veliké změny do sociální práce.
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Charitní pečovatelská služba v novém aneb vstupte prosím... Oblastní charita Kroměříž CHARITNÍ PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Malý Val Kroměříž Tel: 573.
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Ostrava Lukáš 18 7Což teprve Bůh! Nezjedná on právo svým vyvoleným, kteří k němu dnem i nocí volají, i když jim s pomocí prodlévá? 8 Ujišťuji.
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Klíčová otázka č. 3 Pozitivní vymezení prevence Ing. Jiří Růžička 26. – 27. listopadu 2014.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Průběh projektu SLIC 2012 Co jsme se dozvěděli? Posouzení psychosociálních rizik Kampaň Evropské inspekce SLIC 2012 PhDr. Ludmila Kožená SZÚ.
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
1. Otče náš nebeský, posvěť se jméno tvé. Přijď tvoje království, buď vůle tvá. Tam, kde lid tvůj se probouzí, tam, kde roste tvůj chrám, v srdcích všech.
1. Jedno jsme, v Duchu svatém, jedno jsme v Ježíši
Bratrská jednota baptistů
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Chutný život 2004 Projekt podpory zdraví 8013 Lumír Komárek Leona Škaloudová.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Rozhovory Abraháma s Hospodinem 3 Vyrobilo centrum pro katechezi Olomouc 2013.
Vznik sociálního podniku
SOS dětské vesničky.
Oblastní charita Strakonice Dům klidného stáří sv. Anny Sousedovice.
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Seminář kurzů Alfa Praha Příprava a péče o kvalitní tým kurzu.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Závěrečná konference k projektu
Vliv rodiny na víru a život. 2. Timoteovi 1,5 Připomínám si tvou upřímnou víru, kterou měla už tvá babička Lóis a tvá matka Euniké, a kterou máš, jak.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Projekt: „Podpora a rozvoj služeb v sociálně vyloučených lokalitách MSK “ Moravskoslezský kraj.
1. Ozvi se , Pane můj. | Já toužím znát tvou vůli
Pastorace rodiny, dětí a mládeže
1 Korintským 12:1-7 Pokud jde o duchovní dary, bratři, nechci, abyste zůstali v nevědomosti. 2 Víte, že jste ještě jako pohané chodili k němým modlám,
1. Ó Bože, soudu vyuč krále o spravedlnosti, | i jeho syn ať neustále prospívá moudrostí. | Ať jeho slovem zahanbeni odloží vládci spor, | ať nese pokoj.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Karel Řežábek 1988Rosa, Celým srdcem 43 Otče náš nebeský, posvěť se jméno Tvé, přijď Tvoje království, buď vůle Tvá.
Místní akční skupina Rakovnicko
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Prezentace služeb Komunitní plánování Litomyšl
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
Pečující osoby Barbora Uhlířová Transformace sociálních služeb: Příležitost pro lidi 4. Prosince 2012, Brno.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
KS Osoby v krizi Mgr. Barbora Fleischerová
Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa: Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍ.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:
Podstata, význam a funkce účetnictví
Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
VY_32_INOVACE_Lul_II_04 Děti a mládež v ghettu
SOCIÁLNÍ BYDLENÍ V ARMÁDĚ SPÁSY - a co dál?
Centrum sociální rehabilitace Terénní tým - Sokolov - Cheb
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Spolek AktivSen Posláním spolku je podporovat a posilovat komunitní život v regionu, v duchu rovných příležitostí napomáhat všestrannému.
Transkript prezentace:

24/7

Za dobré mezipersonální vztahy Za dobré mezipersonální vztahy Za trpělivost, moudrost a inspirativní vedení v práci i jednání s uživateli Za trpělivost, moudrost a inspirativní vedení v práci i jednání s uživateli Za obrácení těch, kdo chodí na slyšení Božího slova Za obrácení těch, kdo chodí na slyšení Božího slova Za vedoucího Honzu Vincence Za vedoucího Honzu Vincence DOMOV PŘÍSTAV II

 Jednota a vztahy v týmu  Finanční stabilita AD  Znovuzrozené uživatelky  Dobré hodnocení inspekce Standardů kvality  Boží ochrana pro zaměstnance i budovu AD CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRO ŽENY A MATKY S DĚTMI

Za zaměstnance, aby svou práci dělali profesionálně a s láskou Za zaměstnance, aby svou práci dělali profesionálně a s láskou Za Henka, který vede tento projekt Za Henka, který vede tento projekt Za nového vedoucího středeční skupinky Za nového vedoucího středeční skupinky CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MARIÁNSKÉ HORY

Uživatele Domova Přístav, kteří bojují s nemocemi a s obtížnou životní perspektivou Uživatele Domova Přístav, kteří bojují s nemocemi a s obtížnou životní perspektivou Za nového vedoucího Daniela Ciéslara Za nového vedoucího Daniela Ciéslara Aby kuchyň vařila s láskou a chutně ke spokojenosti strávníků Aby kuchyň vařila s láskou a chutně ke spokojenosti strávníků DOMOV PŘÍSTAV

Probuzení Probuzení Boží vůle Boží vůle Počet lidí pro KC Počet lidí pro KC Barča- porod Barča- porod Zdenek- operace Zdenek- operace Daneček (syn od Věrky) mononukleóza Daneček (syn od Věrky) mononukleóza Sociální pracovník pro Přívoz Sociální pracovník pro Přívoz KOMUNITNÍ CENTRUM OSTRAVA - PORUBA

Víc služebníků Víc služebníků Nová chválící skupinka Nová chválící skupinka Nové překlady Nové překlady Ať se Janneke a Frieda naučí česky Ať se Janneke a Frieda naučí česky Alfa kurzy Alfa kurzy Za probuzení v duchu Za probuzení v duchu SBOR OSTRAVA - PORUBA

Naši spolupracovnici v Prevenci bezdomovectví Denisu, která se léčí z vážně nemoci. Za pracovníky Prevence bezdomovectví, za jejich práci i za budoucnost celého projektu. Nechť jsou zde nadále ti, kteří jim pomáhají a povzbuzují je. PREVENCE BEZDOMOVECTVÍ

Za nové mladé lidi Za nové mladé lidi Za střední a vysoké školy Za střední a vysoké školy Za Rosťu, vedoucího mládeže Za Rosťu, vedoucího mládeže Noví služebníci Noví služebníci Za zapálení duchem svatým těchto mladých lidí Za zapálení duchem svatým těchto mladých lidí Rosťa: Za obrácení mladých lidí Rosťa: Za obrácení mladých lidí MLÁDEŽ SBORU

Za Jana Krupu a jeho rodinu, která se bude stěhovat do Prahy Požehnání jeho práci Boží moudrost Požehnání ostatním jeho kolegům Za Tomáše Surovku OBLASTNÍ ŘEDITELSTVÍ

Za tým Za tým Za Pavlínu, která v tomto středisku začíná Za Pavlínu, která v tomto středisku začíná Za dostatek financí pro tento projekt Za dostatek financí pro tento projekt KOMUNITNÍ CENTRUM PŘÍVOZ