Web „jako“ rádio Alexandr Pícha ČRo Internet. Alexandr Píchadivize ČRo Internet Web „jako“ rádio Situace před rokem 2010 pokrytí základních potřeb stanic.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
Připojení k internetu.
Přehled fondů a sbírek archivů ČR na Internetu
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
Zdravotní politika v éře globalizace
Televizní vysílání bude kvalitnější a zábavnější. Díky Českým radiokomunikacím. Česká hlava - Věda v ulicích a aktualizace říjen 2005.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Perspektivy rozvoje tematických kanálů Petr Majerik Atmedia 1.
13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Projekt č. CZ / /0349 Kontaktní místo bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro region hl. m.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Politika výběru elektronických zdrojů publikovaných v prostředí Internetu Mgr. Ludmila Celbová
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Atlas radiologické anatomie ve výuce – dlouhodobé zkušenosti
Čistá mobilita, elektromobilita Ing. Luděk Sosna, Ph.D. ředitel odboru Strategie ELEKTROMOBILITA ve veřejné dopravě, Praha,
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
Pravidelné zálohování dat
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.04 Téma: Multimédia Číslo.
Jak dotahovat věci do konce? Jak z ničeho udělat velkou věc? Co je nový marketing? Je důležitý sales? David Seibert.
Microsoft System Center Operations Manager
Zkušenosti s elektronickou podporou výuky
Přehled
Korupce a veřejné zakázky
ZÁŘENÍ ČVUT - Fakulta dopravní. Záření Koncepce “Rozumné minimalizace expozice“
Koncept farmářských prodejen
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Počítačové sítě Architektura.
ŠKOLSKÝ INTRANET ANEB CO JSEM KRESLIL NA TABULI. SÍŤOVÉ TOPOLOGIE Popis struktury sítě z pohledu propojení Nesouvisí se skutečným umístěním PC Často se.
Předsednictvo RVŠ 17. ledna 2013 JUDr. Lenka Valová.
Archiv českého webu (Webarchiv) a CC Lukáš Gruber.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Výsledky činnosti neprofesionálních knihoven okresu Brno-venkov 2009 Modřice M. Kubíková.
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
Co po nás zbyde… ISSS 2005 WebArchiv digitální archiv českého webu Markéta Škodová, Národní knihovna ČR.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
ČESKÝ ROZHLAS PARDUBICE projekt ROZHLASOVÉ POSVÍCENÍ Ing. Martin Kolovratník – ředitel stanice.
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
XEROX.cz v kontextu nadnárodní společnosti Ivan Chovanec Marketing Application Specialist.
AKM'06 Praha NA Nové nástroje pro archivaci webu Ing. Petr Žabička, MZK Mgr. Jan HUTAŘ, NK.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Návrh a zavedení systému poskytování a sledování dotací
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Digitalizace sbírky listin obchodních rejstříků
Autor:Ing. Bronislav Sedláček Předmět/vzdělávací oblast:Telekomunikace Tematická oblast:Lokální počítačové sítě Téma:Token - Ring II. - přístup na síť.
Ústřední knihovna FSS MU Zprávám z médií a tisku na stopě!
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Digitalizace v ČR ISSS, Hradec Králové, duben 2005.
Slušná radnice Mgr. Tomáš Chalupa, starosta. Co to je „Slušná radnice“? Obecní program prosazující transparentnost práce radnice a zjednodušení a zároveň.
1 Co je YouTube?  Veřejně dostupné úložiště digitálních videozáznamů  Nabízí přehledné vyhledávání, třídění a sdílení  Zcela zdarma.
Služba RDS-TMC Jednotný systém dopravních informací
Digitální knihovna, systém pro tvorbu, archivaci a zpřístupňování digitálních dokumentů Jiří Polišenský.
ANOPRESS IT PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Operační program Podnikání a inovace.  proplacená podpora: 17,2 mld. Kč  Dotace: 10 mld. Kč  Úvěry a záruky: 6 mld. Kč  Technická asistence: 1,2 mld.
Internetové vysílání stanic Českého rozhlasu ve velmi vysoké kvalitě Miloš Wimmer CESNET z.s.p.o. a Západočeská univerzita.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
Katastr nemovitostí na internetu a reálné možnosti jeho využití fyzickými a právnickými osobami Č e s k ý ú ř a d z e m ě m ě ř i c k ý a k a t a s t r.
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, Komenského 420, příspěvková organizace Název projektu:Učíme obrazem Šablona:III/2 Název výstupu:Zoologické zahrady.
23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Hotel Tatra, Velké Karlovice Portlety, navigace a personalizace UIS Milan Šorm.
HISTORIE A TYPOLOGIE MÉDIÍ 3
Petr Fodor.
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
Chronologický přehled vývoje médií
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Marie Rottrová
ADÉLA JANÁČOVÁ  Internet je obrovskou studnou informací  Komunikace.
Transkript prezentace:

Web „jako“ rádio Alexandr Pícha ČRo Internet

Alexandr Píchadivize ČRo Internet Web „jako“ rádio Situace před rokem 2010 pokrytí základních potřeb stanic web ČRo se soustředil hlavně na multimediální akce sledování cest čápů videopřenosy sokolů reality show goril Odhalení ze ZOO v Praze a orangutanů ze Dvora Králové

Alexandr Píchadivize ČRo Internet Web „jako“ rádio Relaunch na podzim v roce 2010 jednoznačné zaměření na rozhlasový obsah dvojí přístup k obsahu – na webech stanic i na tematických webech ČRo - např. věda a technika na webech Radiožurnálu, Dvojky, Vltavy a Leonarda - perexy všech příspěvků automaticky na webu Věda a technika výrazné zjednodušení navigace snaha o maximální „unifikaci“ v rozložení navigačních prvků technická systemizace a standardizace zavádění technických i grafických prvků podporujících poslech - živé vysílání - audio archiv

Alexandr Píchadivize ČRo Internet Web „jako“ rádio

Alexandr Píchadivize ČRo Internet Web „jako“ rádio

Alexandr Píchadivize ČRo Internet Web „jako“ rádio Výsledek v roce 2011 zpočátku jen malý růst návštěvnosti o 5-10 procent v lednu web DSL.CZ označuje ČT, Stream.cz a Český rozhlas za největší „znečišťovatele“, resp. zpomalovatele českých sítí admin varuje, že frekvence na webu ČRo překračuje 10 milionů hitů denně v únoru se snažíme posílit systém ČRo nákupem nových serverů; nečekaně ale narážíme na mechanismus veřejných zakázek v březnu překračuje množství stažených dat z webu ČRo 1 terabyte denně a nastává přetížení MP3 streamovacích serverů ČRo přechází na MP3 stramování živého vysílání u externího dodavatele Odd. veřejných zakázek ruší až 3. výběrová řízení; přetížení serverů vede ke zamrzávání webu, přecházíme na vlastní diskové pole, prodlužujeme cache, provizorně posilujeme soustavu vývojovými servery atd.