Vytvoření vlastního profilu „avatara“ Bc. Jarmila Havelková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 EBSCOhost Collection Manager Přehled funkcí účtu Selector 3. července 2013.
Advertisements

Anglická nejužívanější slova A. Able • Být schopen,moci,umět(able to do sIl ) • Are you able to do that? Jsi schopen to udělat? • She is not able to come.
Píseň “Mám príma den” Reakce?. Fonologie Cvičení číslo 3.
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Tutoriál EBSCOhost Collection Manager ~ Účet Selector
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-4.PT-30-Problémy dnešního světa Název školyStřední odborná škola a Střední odborné.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_384_ AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 5. ročník,
Úvod do databázových systému B RNDr. Jan Lánský, Ph.D.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
Nemuseli tam jít they didn't have to go there. myslím, že bychom jim to neměli říkat I don't think we should tell them.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_ 007 Název školy Gymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Mgr.Stanislava Antropiusová.
Označení DUM Pl - DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
Indirect questions Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM Businessland / Introductions 06B2 AutorLadislava Pechová Období vytvořeníŘíjen.
The written part of the maturita exam III Škola: SOU Valašské Klobouky Ročník: Nástavbové studium Podnikání 2 Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím.
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-09-Způsoby cestování Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Označení DUM 13 _ 07 _ Pl _ DUM Autor Příjmení a jméno: Pavelková Irena, Bc. Škola: Základní škola a Mateřská škola Štěpánkovice, příspěvková organizace.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
1 Škola: Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí 7 Šablona: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název projektu: Inovace výuky na GSN prostřednictvím.
Sport By Dagmar Machů Škola: SOU Valašské Klobouky Ročník: Nástavbové studium Podnikání 2 Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předmět:
Menu Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-12-Zaměstnání Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-21-Jídlo a nápoje Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-1.PT-06-Rodina a přátelé Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-23-Počasí Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Hobby By Dagmar Machů Škola: SOU Valašské Klobouky Ročník: Nástavbové studium Podnikání 2 Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předmět:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-26-Londýn Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-16-Praha Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum : Název : VY_22_INOVACE_2.2.2.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Rozsíval. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Shopping By Dagmar Machů Tematická oblast: Reálie anglofonního světa
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Rozsíval. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. INTRODUCTION Použité obrázky a foto:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-20-Mezilidské vztahy Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-2.PT-13-Vzdělávání Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
y.cz Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Roman Chovanec Název šablonyIII/2.
Název školy:Základní škola Městec Králové Autor:Mgr. Marcela Kloučková Název:VY_32_INOVACE_05_Aj6 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Zájmena Anotace:Tato.
(a) little, (a) few málo, trochu vypracovala: Mgr. Monika Štrejbarová.
Anotace Didaktický materiál je určen především žákům 4. ročníků maturujících z anglického jazyka. Prezentace obsahuje cvičení a otázky určené k zopakování.
My home town. Název školy: Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa:Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE.
VY_22_INOVACE_01.AJ.7 JAKÉ JSI MĚL PRÁZDNINY? (How were your holidays?) Ročník:7. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí.
{ WELCOME TO PRAGUE Anotace: Materiál je určen žáků 8. ročníku a slouží k výkladu základních informací o pražských památkách a zajímavostech. Název školy:
Shopping Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Angličtina: The USA Datum vytvoření Ročník.
Základní škola Třemošnice, okres Chrudim, Pardubický kraj Třemošnice, Internátní 217; IČ: , tel: , emaiI:
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Název projektu: Digitalizace výuky oboru Kosmetické služby
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Listening 1 vypracovala: Mgr. Monika Štrejbarová.
Anglický jazyk – Cvičení na podporu konverzace
Název vzdělávacího materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Advertising and information
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
Předpřítomný čas Present perfect tense
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Translation 17/01 Líbilo by se ti jet v létě do Itálie . (fancy) Do you fancy going to Italy in the summer? Mohly bychom navštívit Florencii. We could.
Transkript prezentace:

Vytvoření vlastního profilu „avatara“ Bc. Jarmila Havelková

Vytvoření profilu K vytvoření vlastního profilu – svého avatara je nutno navštívit tento webový odkaz => Instrukce jsou uvedeny v anglickém jazyce, uživatel si vystačí se základní znalostí AJ

1. Tell us About Yourself V této části uvedete základní „reálné“ informace o své osobě: Real Life First Name – křestní jméno Real Life Last Name – příjmení Address – ová adresa Confirm Address – potvrzení ové adresy I live in (country) – žiji ve (státě) I was born – narodila jsem se … I am (female, male) – jsem (muž, žena)

First, Tell us About Yourself

2. Create your Second Life Personality Zde si vytvoříte svou vlastní SL osobnost Your username includes a first and last name. Each last name is available for a limited time. Choose a first name to see which last names are available now! Vaše uživatelské jméno zahrnuje křestní jméno a příjmení. Každé příjmení je dostupné pouze po určitou dobu. Vyberte si křestní jméno, abyste viděli které z příjmení jsou dostupná. Křestní jména si tedy volíte sami, příjmení vybíráte z přednastaveného seznamu

Create your Second Life Personality Nyní si zvolíte své křestní jméno – skutečné jméno, přezdívku, zkratku jména (Create a First Name) Následně ze seznamu pod kolonkou Find Last Names vygenerujete dostupná příjmení – zvolíte.

Create your Second Life Personality Pro vstup do SL je nutné zadat heslo. Zvolte takové, které si snadno zapamatujete a takové, které nebude moci nikdo zneužít. Create a Password – vytvořit heslo Confirm a Password – potvrdit heslo

Create your Second Life Personality Následuje výběr počátečního vzhledu avatara Click on images below to select a starting look. Once in Second Life, you can change your appearance, or shop for a whole new look. Kliknutím na obrázek níže vyberete počáteční vzhled. Jakmile budete v SL, můžete měnit vizáž nebo si „koupit“ úplně novou podobu.

Create your Second Life Personality

Just a Few More Details… A nyní už jen pár detailů… V případě zapomenutí hesla se nabízí možnost kontrolní otázky, na kterou byste měli znát odpověď pouze Vy. What city were you born in? - Ve kterém městě ses narodil/a? What is you mother´s maiden name? - Jaké je matčino rodné jméno? What street did you grow up on? – Ve které ulici jsi vyrůstal/a? What is the title of you favorite book? – Jaká je tvá oblíbená kniha? What is you favourite vacation spot? – Jaké je tvé oblíbené rekreační místo? What is you pet´s name? – Jaké je jméno tvého domácího mazlíčka?

Just a Few More Details… Po vyplnění všech předchozích jmenovaných údajů potvrdíte tlačítkem Create Your Account.

Vytvoření profilu – avatara Po potvrzení Vám bude na , který jste uvedli v registraci, zaslán aktivační odkaz. Ten potvrdíte a načte se Vám uvítací stránka pro vstup do tutorialu – průvodce pro začátečníky v SL – nebo si rovnou vyberete určitou tématickou skupinu, kam se zařadíte.

Your Second Life account has been activated!

Vstupujeme do SL… Již máte nainstalovaný software určený ke spuštění SL Vyplňte uživatelské jméno, heslo a zalogujte se … šťastnou cestu do SL!