Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Advertisements

Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
1 Informace o studiu. 2 Počty přihlášených uchazečů PrF B-PSP MPS kombin. 398 PrF B-PSP OPS kombin. 544 PrF B-PSP VYJU kombin. 366 PrF B-VS TPTSP kombin.
systém na odhalování plagiátů
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
JAK DOKONČIT A OBHÁJIT ZÁVĚREČNOU PRÁCI – I.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
IS MU krůček po krůčku.
KIV/ZI cvičení 2 Tomáš Potužák.
PRŮVODCE e-žk zpracovala: Mgr. Silvie Szymurdová.
Tutoriál Lokátor publikací AtoZ ~ Administrativní rozhraní
1 Úvodní snímek slouží pro počáteční orientaci a jako návěští pro hypertextové odkazy. Při použití jako předlohy jej uživatel odstraní.
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Evaluace výuky ZS (2013/2014) PhDr. Martin Dolejš, Ph.D.
JAK NAPSAT ZÁVĚREČNOU PRÁCI
Maturitní okruh č. 15, K. Záchová, VIII.A zaměřeno na MS WORD 2007.
EBSCOhost Collection Manager ~ Vytváření profilů Tutoriál support.ebsco.com.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Postup pro aktualizaci seznamu doporučené literatury a učitelů uvedených u předmětu ve studijní agendě STAG.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
Bloky – tvorba a vkládání ProgeCAD. Opakování Př. Nakreslete součást dle zadání (využijte hladin – obrys, osa, kóty): 1. Okótujte součást lineární kótou,
INFORMATIKA 9. ročník.
1.1. Podpora prodeje TUTORIAL Ing. Vilém Kunz,Ph.D.
2006 Úpravy směrnice a prováděcího předpisu pro eVŠKP na UTB ve Zlíně.
Návrh interiéru Pokoj, ve kterém by mi bylo dobře... ZADÁNÍ ÚKOLU.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Informační systémy na FHS UK
Hypertextový odkaz Program nabízí možnost jako všechny aplikace OFFICE svázat libovolný text s jinými soubory či snímky. 1)Označíme libovolný text 2) a)
VŠKP na Ostravské univerzitě Šárka Kostecká Brno,
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
E-learning v ISu Kontakt na e-technika:
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
1 Školení IS Katalog předmětů Předmět je určen fakultou, kódem a obdobím Kódy musí být unikátní – neměly by se používat kódy již jednou použité,
Závěrečné práce 2005 / 2006 Postup při zadávání témat ZP na OU.
Brno 2009 INFORMAČNÍ SYSTÉM MASARYKOVY UNIVERZITY Kontrola závěrečné práce Nové povinnosti vedoucího práce.
KM svaz stolního tenisu
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Důležité aplikace v IS MU semestr 2008/2009. Struktura a design IS MU Jedinečný Informační systém v ČR Jedinečný Informační systém v ČR Desetitisíce uživatelů.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Ing. Zdeněk Jelínek – poradenství v likvidaci
Logistika a Supply Chain Management Úvodní seminář.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Registr ČAST KM svaz stolního tenisu.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE A DŮLEŽITÉ INFORMACE. Bakalářská práce odborný text zpracovaný na téma dokladem toho, že student porozuměl teoretickým poznatkům Každá.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
Manuál pro editaci webu PCP
Důležité aplikace v IS MU
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Kontrola závěrečných prací na Masarykově univerzitě
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Bloky – tvorba a vkládání
Školení IS - 7 Rozvrh, Záložky.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Office 365.
závěrečné práce/BP/DP
Transkript prezentace:

Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce

Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť pro bakalářské a pro magisterské práce vkládají se do nich témata ZP Téma navrhuje vyučující nebo student Témata se mohou vypisovat kdykoliv. V praxi je třeba, aby vyučující vždy na začátku semestru zkontrolovali, zda mají vypsáno dostatečné množství témat. A stará, již použitá témata zneaktuálnili (odkliknutím příznaku o zveřejnění) Pokud navrhuje téma student musí tak učinit v období nejpozději na počátku semestu, který předchází dvěma posledním semestrům příslušného studia(viz Pokyn děkana PdF č.3/2007,bod 3).

Rozpisy – vytváření témat vyučujícími Pokud zadává téma vyučující, zadá je nejprve jako nezveřejněná a teprve po odsouhlasení vedoucím katedry se témata zveřejní (viz Pokyn děkana PdF č.3/2007,bod 2). Návod: Studium → Přehled balíků s tématy/variantami → vyberete balík s názvem vaší katedry → Vytvoření nového tématu/varianty

Rozpisy – vytváření témat studenty Pokud zadává téma ZP student, navrhne téma a vedoucího a přihlásí se k němu Vyučující, kterého student navrhl jako vedoucího ZP, je o tomto informován automatickým mailem Podívá se na navržené téma a pomocí zaškrtávátek buď téma potvrdí, nebo zamítne, studentovi o tomto přijde automatický mail. Návod: Rozpisy → Přehled balíků s tématy/variantami → vyberete balík s názvem vaší katedry → Manipulace se seznamem přihlášených studentů (vč. ukončení tématu) u tématu/varianty → zaškrtnout u tématu a Vybrat téma → použijete zaškrtávátka - dle potřeby schválíte nebo zamítnete témata a Uložit

Rozpisy – vytváření témat studenty Význam zatržítek pod jménem studenta: Prihlasit / odhlasit studenta k / od tematu Odškrtnutím můžete studenta odhlásit, přijde mu o tom . Umožnit / neumožnit studentovi doplnit či změnit název, zadání, literaturu Zaškrtnutím umožníte studentovi, aby editoval údaje tématu - domluvte se s ním, aby doplnil např. anglický název nebo položky literatury dle vašeho pokynu. Potvrdit přihlášení či změnu provedenou studentem Má-li téma nastaveno 'Přihlášku musí potvrdit vedoucí' může se k němu přihlásit více studentů a zde lze potvrdit, čí přihláška k tématu platí. Pokud téma založil sám student, musí zde jeho přihlášku vedoucí potvrdit každopádně. Změní-li student sám údaje (viz volba výše), u tématu se nastaví příznak 'žádá o potvrzení' - taktéž potvrďte zde.

Povolit změny v zadání Využívá se jak ke změně názvu, tak k uložení „Projektu“ do Isu. Návod: Jak umožnit studentovi doplnit či změnit název, zadání, literaturu… Rozpisy → Přehled balíků s tématy/variantami → vyberete balík s názvem vaší katedry → Manipulace se seznamem přihlášených studentů (vč. ukončení tématu) u tématu/varianty → zaškrtnout u tématu a Vybrat téma → zaškrtnout u Umožnit / neumožnit studentovi doplnit či změnit název, zadání, literaturu a Uložit Jak potvrdit změny: Rozpisy → Přehled balíků s tématy/variantami → vyberete balík s názvem vaší katedry → Manipulace se seznamem přihlášených studentů (vč. ukončení tématu) u tématu/varianty → zaškrtnout u tématu a Vybrat téma → zaškrtnout u Potvrdit přihlášení či změnu v údajích provedenou studentem a Uložit

Zavedení oponenta Oponenta zavádí vedoucí katedry (viz Pokyn děkana PdF č.3/2007,bod 7), nebo vedoucí ZP – stejně musí povolit studentovi manipulaci kůli přesnému názvu a anglickému názvu. Návod: Studium → Přehled balíků s tématy/variantami → vybrat balík katedry → Vytváření a úprava témat/variant → zaškrtnout a Vybrat téma → do políčka Vedoucí, oponent, konzultant zadat UČO a Vyhledat osoby → v menítku vybrat oponent a Uložit.

Kontrola plagiátů Návod: Správce → změňte agendu na Všechny závěrečné práce → vložit UČO studenta jehož práci chcete zkontrolovat a Použít Zaklikněte políčko u ZP a klikněte na ikonku dvou vajíček Objeví se Soubory, které mají zkoumaný soubor mezi podobnými → kliknutím na Podobnosti zjistíte shodné části textu (je třeba brát v potaz čerpání ze stejné literatury, citace ZP jiného studenta apod.)

Vložení posudků do ISu: Návod: Správce → změňte agendu na Všechny závěrečné práce → vložit UČO studenta kterému budete vkládat posudek a Použít Objevil se archiv práce příslušného studenta Další postup je stejný jako nahrávání souboru kdekoliv jinde v ISu: klikněte na odkaz "Operace" v levém rohu a rozbalte si tak nabídku příkazů → Nahrát soubor → Procházet a vyhledejte soubor ve svém počítači Zadejte název souboru ('posudek_vedouci' nebo 'posudek_oponent') a klikněte na "Zavést"