Zde se dozvíte super věci o Slavii

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

Pět dekád českého softballu a baseballu
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA.
Š ternberk BRANKÁŘ – 15 – ULMON LIBOR C – 10 – NOVÁK JINDŘICH - 2 – MAZAL JAKUB - 2 – MAZAL JAKUB CHARVÁT VÍT CHARVÁT VÍT - 13 – NEUMAN.
Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel. Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
menu S čím se hraje tenis Raketa Hůl Pálka
Fotbal Kopaná Fočus.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Bamboocha City.
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
BASKETBAL II..
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 2.ROČNÍK MEMORIÁLU L.KOLLERTA o putovní pohár.
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V KOPANÉ „O POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA“ konaný v rámci 7.ročníku zimních turnajů pod názvem „Sportem proti drogám“ Datum: sobota.
Okresní svaz hokejbalu Teplice
Gambrinus liga SKI Slavia Praha. Tabulka ligy 1.Sparta 36 2.Slavia 34 3.Liberec 33 4.Boleslav 30 5.Jablonec 25 6.Brno 25 7.Budějovice 25 8.Teplice 24.
Ac Sparta Praha Klub založen 16. listopadu 1893
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
JÍZDA V BOULÍCH.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
Vypracoval: David Polcar
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
Porto a portské víno Vítězslav Traurig. Základní informace o městě Druhé největší portugalské město obyvatel Turisticky nejnavštěvovanější v.
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Historie klubu Milan Lípa 1893 Založení klubu
RYCHLOBRUSLENÍ.
XXVII. Silvestrovské derby
 Hokejové hřiště je z ledu  Hřiště má na šířku 26-30m a na délku má m  Ke hře je zapotřebí hlavně puk který má  průměr: 7,62cm tloušťku: 2,54cm.
Fotbal.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Vzhledem k tomu, že je hlavně pro nás starší nepříjemné počasí a mnohé nás již nebaví stále se dívat a někdy i rozčilovat u pořadů televize, tak jsem.
HÁZENÁ 2.
Petr Čech.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
DomůTýmyZápasyNápověda Výsledky: Slavia - Plzeň0:1 (0:1) Hradec Králové - České Budějovice0:1 (0:0) Jihlava - Jablonec0:1 (0:0) Sigma Olomouc - Příbram6:1.
Florbal Patrik Převrátil.
NEW JERSEY DEVILS. PŘEHLED Základní informace Základní informace Historie Historie Fotogalerie Fotogalerie Sestava Sestava Statistiky Statistiky Rekordy.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Házená Kateřina Horáková.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
E-R diagram Entity – Relation diagram, diagram entit a vztahů mezi nimi Entity – objekty, které chci v databázi popisovat, mohou nabývat různých hodnot,
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
Sady 5. května Plzeň
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
FC Slovan Rosice, z.s..
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
TÉMA: KULTURA A ŽIVOT V PŘEDVÁLEČNÉM ČESKOSLOVENSKU
Soutěž hráč/hráčka roku
Otakar Mestek, Michal Blažej
Sportovní klub Strupčice
TJ Sokol Vikýřovice.
O putovní pohár J. Verfla
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
AFK SLIVENEC „A“ TEAM
Transkript prezentace:

Zde se dozvíte super věci o Slavii Sk Slavia Praha Zde se dozvíte super věci o Slavii

Vladimír Šmicer Vítám tě U Slávistického klipu!!!!

Eden(současný stadion)

A samozřejmě KOTEL!

Historie Slavie! Huf! Slavie byla založena roku 1892 jako cyklistický klub. Fotbalový oddíl vznikl až v roce1896. Slavie celkem vyhrála 17x ligu a 3x domácí pohár.Během válečného období by se dalo říct, že byla nejlepším klubem Československa, avšak celkově(historicky)se stále drží za svým největším rivalem Spartou.

Sestava+trenér Brankář:Vaniak Obrana:Dostál,Koubský,Vomáčka,Hubáček Záloha:Kisel,Jarolím,Hora,Janda Vlček,Zákostelský(Vyhnal) Michal Petrouš Trenér

Dobří hráči 1. Josef Bican(1913-2001) byl jedním z nejlepších prvorepublikových hráčů vůbec. František Plánička(1904-1996)byl jedním z nejlepších brankářů Slavie všech dob.

Dobří hráči 2. František Veselý(1943-2009)se stal jedním z nejuznávanějších slávistů, kteří kdy žili. Odehrál za Slavii 404 zápasů za 25 let působení v tomto klubu.

Dobří hráči 3. Vladimír Šmicer(1973-)je další velmi uznávaný hráč Slavie. Hrával i za Liverpool a jiné zahraniční kluby. „Štístko“

Dobří hráči 4. Martin Vaniak(1970-)je další velmi dobrý golman Slavie. Stanislav Vlček(1976-)je patrně další z řady velmi uznávaných hráčů.

Nejhorší sparťané Juraj Kucka Erich Brabec Jaromír Blažek Josef Chovanec

Nejhorší Sparťan Tomáš Řepka

Tak toto byl slávistický klip!!!