Bc. Lucie Kratochvílová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IVIG 2008 Výsledky průzkumu informačního vzdělávání na VŠ v ČR v roce 2008 Zpracovala: Hana Landová, UK v Praze, ÚISK Prezentuje: Lenka Bělohoubková, VŠE.
Advertisements

Systém vzdělávání vzdělavatelů dospělých
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím
Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2012 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Vítáme Vás!! Závěrečná konference projektu OPVK oblast podpory Zvyšování kvality ve vzdělávání Centrum podpory EtV v Olomouckém kraji 5. června.
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Cisco Networking Academy
Základní škola, Brno, Štolcova 16
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Umění motivace, komunikace a prezentace ZAHÁJENÍ PILOTNÍHO OVĚŘOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU UMĚNÍ MOTIVACE, KOMUNIKACE A PREZENTACE LITOMĚŘICE 26. BŘEZNA.
Živá historie konference Informační gramotnost – témata, trendy, inspirace Adéla Dilhofová Jiří Zounek.
Duben 2012 – říjen  KLŠVS, VMP  Klíče pro život  lodě a vybavení (slevy apod.)  krojové doplňky  žebříček výsledků závodů  Tři jezy.
Bc. Hana Bořilová Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Informace o projektech MV ČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 9. prosince 2011 Odbor personální Oddělení vzdělávání, personálního rozvoje a psychologických.
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Databáze projektových výstupů OP VK MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Mgr. Šárka Glatzelová Oddělení publicity a archivace Odbor řízení OP VK.
VÝROČNÍ KONFERENCE VÝROČNÍ KONFERENCE k projektu prohlubování vzdělávání lékařů a nelékařů ÚVN.
„Dejte uživatelům Vaší knihovny slovo.“. Realizační tým projektu PhDr. Ladislava Suchá (garantka projektu) Bc. Gabriela Šimková (tutorka e-kurzu) Bc.
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Informační vzdělávání na VŠ: aktivity v roce 2005/2006 Výsledky dotazníkového šetření Eva Dohnálková, Hana Landová, Jana Liptáková.
Možnosti celoživotního vzdělávání pro knihovníky
Důsledky zákona o svobodném přístupu k informacím pro veřejné knihovny Bakalářská práce FF MU V Brně, Ústav české literatury a knihovnictví, kabinet knihovnictví,
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Integrace na druhou PPP FM - Terapeutické techniky – školní rok 2010/2011 Od začátku září 2010 probíhalo ve Frýdku-Místku vzdělávání a odborná metodická.
Komise v roce 2008 Seminář IVIG, 25. září 2008 Ludmila Tichá, ČVUT v Praze Fakulta strojní, Ústřední
ošetřovatelství a porodní asistence
Obec POZDEŇ finalista soutěže Zlatý erb místo v kategorii obce.
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
MONITOROVACÍ INDIKÁTORY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Bc. Helena Selucká, Bc. Zdena Rousková SKIP Sekce služeb osobám se specifickými potřebami
RNDr. Jana Matesová Obsluha počítače, tvůrce počítačové grafiky, videa a tvůrce webových stránek Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Sekce veřejných knihoven SKIP Částečně úplná zpráva o činnosti sekce v roce 2013 Gabriela Jarkulišová.
Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Jméno:doc.Ing.Milan Mikoláš,Ph.D. Instituce:VŠB –TU Ostrava Ostrava
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Připomenutí projektu: - projekt je na období 1 roku – zbývá tedy ještě ½ roku - všichni členové.
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Představení projektu: - projekt je na období 1 roku - všichni členové mohou využívat bezplatně.
Masarykova univerzita - univerzita s budoucností1 VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ pro studenty a absolventy vysokých škol v Brně JOBCHALLENGE 2011 Šárka.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory 3.2 Seminář pro příjemce 4. výzva GG
Seminář pro příjemce Operační program vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Databáze projektových výstupů OP VK
Městská knihovna jevišovice
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 4: Relevance
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Bc. Lucie Kratochvílová Bc. Vendula Bednářová Bc. Kamila Brablíková Bc. Jitka Bugajevová Bc. Lucie Kratochvílová Bc. Lucie Pěřšalová

Co je E-Litka? E-learningový kurz o současné české literatuře Proč e-kurz? nejdostupnější forma vzdělávání pro knihovníky

Kurz je přístupný: všem zaregistrovaným účastníkům hostům, kteří by si chtěli kurz vyzkoušet nanečisto Kurz e-Litka je dostupný z: http://kurzy.knihovna.cz/auth/facebook/login.php

Průběh kurzu 10 modulů 1 týden na prostudování modulu 2 týdny na vypracování úkolu nebo testu nejúspěšnější řešitel modulu – odměna – kniha s podpisem autora kurz spuštěn 23.4.2012

10 modulů Dívčí a ženské romány (Kamila Brablíková) Léta 2001 – 2005 (Lucie Kratochvílová) Poesie (Lucie Kratochvílová) Léta 2006 – 2010 (Vendula Bednářová) Komiks (Lucie Pěršalová) Literatura po roce 1989 (Jitka Bugajevová) Literatura pro děti a mládež (Lucie Pěršalová) Léta 1990 – 1995 (Jitka Bugajevová) Sci-fi a fantasy (Vendula Bednářová) Léta 1996-2000 (Kamila Brablíková)

Podmínky ukončení e-kurzu Úspěšné a včasné splnění všech testů na nejméně 70 % (3 pokusy, časové omezení 10 minut) Průměrná úspěšnost … 93,76 % Úspěšné a včasné splnění závěrečného testu na alespoň 70 % Průměrná úspěšnost … 95,9 %

Všichni úspěšní účastníci kurzu obdrží certifikát o jeho absolvování Ukončení e-kurzu Všichni úspěšní účastníci kurzu obdrží certifikát o jeho absolvování

Monitorovací indikátory Předpoklad: počet zaregistrovaných účastníků kurzu - 40-50 osob počet vzdělávacích modulů - 10 počet doprovodných vzdělávacích akcí - 4 počet tištěných materiálů - 2

Monitorovací indikátory Skutečnost: počet účastníků, kteří úspěšně ukončili kurz – 45 pův. zareg. 54 z toho: 3 se odhlásili z osobních důvodů; 4 nesplnili všechny testy či úkoly 2 se nelíbila koncepce kurzu počet vzdělávacích modulů - 10 počet doprovodných vzdělávacích akcí – 4 (2 tutoriály, Listování, autorské čtení) počet tištěných materiálů – 2 (leták, brožura)

Propagace kurzu Workshop Konference Infokon Facebook Webové stránky Tutoriál v Brně a Listování Tutoriál v Praze a autorské čtení Propagační materiály - letáky, brožury Článek na Inflow a v Knihovnickém zpravodaji Vysočina

Kontakty Web: http://elitka.knihovna.cz/ email: elitka@knihovna.cz

Děkujeme za pozornost.