NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
DĚKUJEME NAŠIM PARTNERŮM ZÁKLADNÍ INFORMACE Noviny BRNOstudent CÍLOVÁ SKUPINAMLADÍ LIDÉ A STUDENTI NÁKLAD ks výtisků PERIODICITAměsíčník LOKALITAměsto.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Kongres Sdružení praktických lékařů ČR 2005
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Tématické stezky zaměřené na cestovní ruch Stezka řemesel v Livradois-Forez v oblasti Auvergne.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
TRNKOVÁ STEZKA Představení projektu. Trnková stezka obecně Předmětem projektu je rozvoj a propagace „Trnkové stezky“, specifického turistického produktu,
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
Konference pracovních skupin a veřejnosti ke tvorbě Integrované strategie území – Dolní Žandov.
Talent marketingových komunikací
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
INFORMAČNÍ SYSTÉMY Semestrální projekt 2013/2014 Podmínky udělení zápočtu Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Prezentace turistické oblasti
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu
NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK. PODPORUJÍ NÁS Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Autor:Ing. Libuše Sušická Předmět/vzdělávací oblast:Ekonomika Tematická oblast:Zaměstnanci Téma:Metody získávání pracovníků Ročník:3. Datum vytvoření:prosinec.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
INFORMAČNÍ SYSTÉMY CVIČENÍ: Semestrální projekt Podmínky udělení zápočtu Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Litomyšl přátelská rodině 8. dubna od hod. Rodinné centrum Litomyšl.
Karta Toulavka 2017.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
turistická oblast v srdci Čech
RESORT LUHAČOVICE.
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
„Cyril a Metoděj, autentický příběh naší země“
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
ZOORISKUJ 2017.
Transkript prezentace:

NOVÝ PŘÍBĚH pro STARÝ ZÁMEK

PODPORUJÍ NÁS

Připojte se k nám a podpořte pilotní projekt Aby se zámek Kácov neskácel

Jak se můžete zapojit Staňte se spoluorganizátorem projektu nebo jeho částí (např. společenského večera) Zapojte se do medializace projektu, buďte naším mediálním partnerem. Podpořte náš projekt finančně jako hlavní sponzor nebo partner projektu. Věnujte ceny pro vítěze, finalisty a odbornou porotu, a buďte naším mecenášem.

Naše hlavní protiplnění Přímé propojení s cílovou skupinou 6000 ks letáků směřovaných na vysoké školy infomail prostřednictvím kácovské starostky představitelům měst a obcí (6000) oslovení turistů lokality Posázaví prostřednictvím MAS Posázaví a mediálních partnerů infomail na odborníky turismu (informační centra, provozovatelé, pedagogové)

O projektu Projekt „Aby se zámek Kácov neskácel“ vzniká ve spolupráci s obcí Kácov a odbornými vysokými školami (VŠH, UTB Zlín, VŠE…). Jedná se o „pilot“ zastřešujícího projektu „Studenti oživují obecní památky“, který si klade za cíl v následujících cca třech letech oživit dalších deset památek v majetku obcí. Podstatou projektu je soutěž, určená pro studenty vysokých škol, především oboru marketing cestovního ruchu. Ti budou mít za úkol na základě přesného zadání vytvořit originální nízkorozpočtový turistický produkt a jeho prezentaci pro zámek Kácov. Vítězný návrh bude následně realizován a obec Kácov se zavazuje, že jej využije za aktivní podpory organizátora pilotu.

O partnerství Partner projektu se automaticky stává partnerem realizace vítězného návrhu a 10 % věnovaných finančních prostředků bude směřováno na jeho realizaci. Partner projektu je zároveň členem odborné poroty, tudíž se přímo podílí na výsledku soutěže. Veškeré finanční prostředky získané od partnerů budou využity výhradně pro projekt a realizaci vítězného návrhu. V případě, že Vám nevyhovuje forma sponzoringu celého projektu, staňte se partnerem pouze některých jeho částí (programování webu, tisky letáků, natočení videospotu…)

Nabídka partnerství Hlavní sponzor cena ,- Kč Prezentace na VŠ tematicky propojená s turismem Direct mail všem studentům přihlášeným do soutěže (předpoklad 50 týmů po třech) Infomail představitelům obcí o projektu prostřednictvím starostky obce Kácov Označení „Hlavní sponzor“ na informačním letáku do škol (tisk 3000ks) Označení „Hlavní sponzor“ ve všech partnerských médiích projektu Vstupenka pro čtyři osoby na společenský večer + ubytování se snídaní

Účast v odborné porotě Přednáška cca 15 minut na společenském večeru Možnost přizpůsobení názvu pilotního projektu dle přání hlavního sponzora Umístění loga, banneru či roll-upu partnera ve školicím středisku Umístění loga sponzora na vybraných nekonkurenčních stránkách partnerů projektu (obce, zámku…) Celoroční prezentace na zámku Kácov. + následující benefity pro Partnera projektu Nabídka partnerství Hlavní sponzor

Nabídka partnerství Partner projektu cena ,- Kč Vstupenka pro dvě osoby na společenský večer Prezentace partnera na webu projektu ( rozhovor, banner, slide) s aktivním odkazem na jeho stránky a umístění loga v sekci „Partneři“ Prezentace v rámci PR článků v médiích vydaných ke konferenci Uvedení jména partnera na všech tiskových zprávách vydaných k soutěži Uvedení loga partnera na všech reklamních nosičích spojených se soutěží – přihláška do soutěže, leták, inzerce, pozvánka Prezentace partnera na souhrnném slidu promítaném v místě konání společenského večera

Nabídka partnerství Fanoušek projektu cena 5 000,- Kč Vstupenka pro dvě osoby na společenský večer Prezentace partnera na webu projektu s aktivním odkazem Logo na webu projektu Logo na letácích určených do škol

Nabídka partnerství Kmotr týmu minimální vklad 1000,- + libovolná částka Vstupenka pro dvě osoby na společenský večer Prezentace (minirozhovor) partnera na webu projektu s aktivním odkazem Logo na webu projektu Logo na letácích určených do škol Kmotr týmu je seznámen s finálovými návrhy (týmy) za vstupní poplatek 1000,-. V případě, že zvítězí sponzorovaný tým, bude celá finanční podpora „Kmotra týmu“ pilotního projektu použita na jeho realizaci nikoliv na soutěž jako takovou.

Kdo za projektem stojí Alena Konvalinová autorka projektu a projektová manažerka Marcela Dvořáková Péče o obchodní partnery a sponzory Alena Klímková Komunikace s partnery

Komu patří dík Paní starostce obce Kácov Mgr. Soně Křenové (za energii, čas, nadšení a otevřenost, které projevovala a projevuje již od začátku projektu) Za konzultace k projektu: Ing. Šárce Tittelbachové (Katedra Arts managementu, VŠE) Ing. Monice Palatkové, Ph.D. (od na pozici ředitelky pro koncepční rozvoj, CzechTourism) Ing. Lucii Plzákové, Ph.D. (katedra cestovního ruchu, VŠH) Posázaví o.p.s

Podpořte prostřednictvím našeho projektu studenty a opomíjené tuzemské památky také Vy.