Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Advertisements

Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Možnosti předprodejní podpory
Prémiová automatická objednávka
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Darja Gusak, Michal Jaroň.  Chudí tahají kýble s vodou, bohatí stavějí potrubí.
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_04.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Safari Tech Books PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Založení fiktivní firmy.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
Informační systémy podnikové systémy CRM
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Obsah  Představení  Úrovně cílení na zákazníky  Co je to segmentace  Workshop –prototyp segmentace ihned a ručně.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Microsoft team. Create demand 0% Prospect 10% Qualify 20% Develop 40% Solution 60% Proof 80% Close 100% Win.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
Ing. Michaela Novotná Hluboká nad Vltavou Jihočeská agentura pro podporu inovačního podnikání o.p.s.
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Česká asociace adiktologů
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
„Zkušenosti s eProcurementem ve státní správě ČR“ Ing. Dalibor Wijas, MBA B2B Centrum a.s. Government electronic Marketplace Elektronické tržiště veřejné.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
Vývoj vzdělávání a školství v krajích ČR Problémy a perspektivy středního školství Jan Kovařovic Seminář k projektu ESF Kvalita II Praha a Brno, 15. a.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Není firewall jako firewall Ladislav Šolc Security Systems Engineer Microsoft ČR&SK.
Distanční vzdělávání v ČR, současnost a budoucnost II. národní konference Jindřichův Hradec
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Ing. Jan Knyttl, MCP. Servodata / Abakus Distribution Abakus Distribution Výsadní licenční partner Microsoftu pro veřejnou správu, zdravotnictví a školství.
XEROX.cz v kontextu nadnárodní společnosti Ivan Chovanec Marketing Application Specialist.
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:
Co je MS TechNet? TechNet Flash zpravodaj TechNet Blog TechNet Web TechNet Webcasty – MSTV.cz TechNet Zkušební centrum TechNet Subscription TechNet Konference.
Ondřej Hradil Brusel, 24. května 2007 CEBRE - Česká podnikatelská reprezentace při EU.
Partner Marketing - Partner Strategy and Program Team Barbora Tyllová.
MS Training for SBSC Romana Nová č ková
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
Kompatibilita aplikací Portál Microsoft Platform Ready Ondřej Štrba Štěpán Bechynský.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ PORTÁL Ing. Petr Kolář Praha, Celostátní.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Aktuální bezpečnostní výzvy … a jak na ně ….. v praxi Dalibor Lukeš Platform and Security Manager Microsoft Czech and Slovak Michal Pechan Production Stream.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
TIPY A RADY PRO PRÁCI S WEB OF SCIENCE – SLUŽBY DOSTUPNÉ PO REGISTRACI
Bohemia EU Planners, s.r.o. PhDr. Vendulka Raymová
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Lidé, procesy, partnerství
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Lidé, procesy, partnerství
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP

Slouží pro výběr vhodného dodavatele podle dosažených kompetencí Hlavní vyhledávač partnerských kontaktů Automatické zařazení po získaní statusu Certified, Gold alebo SBSC Doporučuje nejen Zákaznické centrum Cesta k získání potvrzení o partnerství s Microsoft

Jednoduchý a účinný nástroj pro zviditelnění Vašich řešení Oslovení potenciálních zákazníků v ČR i ve světě Příležitost k bezplatnému marketingu na webu MS Možnost správy Vašich řešení z jednoho místa Možnost využití přednastavených šablon Své řešení můžete vložit na adrese: nagemembership/partnersolutionprofiler.mspx nagemembership/partnersolutionprofiler.mspx

Hlavní cíl: zvýraznění aktivních partnerů Microsoft Projekt je určen: lokálním vývojářským firmám nezávislým dodavatelům softwaru s kvalifikací ISV/Software Solutions Competency v úrovni CP, GCP, popř. SBSC Hlavní bod spolupráce: uveřejnění vašeho příspěvku výhradně formou článku (případová studie, rozhovor, produktový článek)

Speciální cenové zvýhodnění při uveřejňování článků v IT Systems Můžete ušetřit až Kč Ceny služeb pro partnery jsou následující: ceny jsou bez 19% DPH

Redakční spolupráce IT Systems: Ing. Lukáš Grásgruber Více informací o časopisu naleznete na

Lokální pobočka založena na ustavující schůzi Zveme vás na valnou hromadu v 10:00 v prostorách společnosti Microsoft. Volba dozorčí rady Nastavení vzájemné spolupráce členů IAMCP Schválení registračního poplatku Příjem nových členů IAMCP

Členství v komunitě (40 zemí, 4000 partnerů) Úzká spolupráce se společností Microsoft Sdílení specialistů a specializací v rámci IAMCP Platforma pro partnerství v rámci ČR i mezinárodně Platforma pro elektronické nabídky a poptávky Možnost prezentovat se logem člena IAMCP

Stačí poslat na nebo na a my vám poradíme, co Více informací o asociaci najdete na Partner web (CZ): marketingsection/iamcp/default.mspx marketingsection/iamcp/default.mspx

On-line komunita podporovaná společností Microsoft Cíl - zasadit se o politické prostředí, které bude příznivé pro rozvoj a prosperitu odvětví informačních technologií Členové komunity: Partneři společnosti Microsoft, zejména malé a střední firmy Vědci, akademičtí pracovníci, spotřebitelé a další zainteresované osoby

Příležitosti k navazování a rozvíjení kontaktů Zviditelnění zapojené společnosti Spojení s ostatními společnostmi z oboru Vliv na politická rozhodnutí, která mohou mít dopad na hospodářské výsledky zapojených organizací

Jak se lze registrovat? Registrace v komunitě je snadná a bezplatná Stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář Informace o projektu Hlasy pro inovace (CZ) ketingsection/vfi/default.mspx ketingsection/vfi/default.mspx

Link na všechny prezentace z Innovation Days najdete na partnerském portálu v sekci Vývojářské společnosti V případě dotazů se obraťte em na adresu Katarína Luptáková