ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Černoch Michal Školoudová Lenka
Přijímací řízení.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Časopis pro manažery ČSOB skupiny Navigátor.  S dvouměsíční periodicitou informuje o novinkách v bance skupině, představuje projekty a útvary a přináší.
PEČKY Václav Dřízhal ©2007 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ KOMUNIKACE,VYJEDNÁVÁNÍ.
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  AutoBusiness  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck.
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Návrh spolupráce pro Czech Digital s.r.o.
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Snímek 1 Efekty podnikové informatiky J. Pour Katedra IT VŠE ČSSI, Praha, 15/12/2006.
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
Personální managament
S námi máte informační předstih!
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Modelové příjmové situace rodin s malými dětmi při vstupu pečujícího rodiče na trh práce Robert Jahoda VUPSV, v.v.i.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Internetový obchod v ČR 2005 / 2006 Konference SAEC, , Bratislava Josef Suchánek APEK - Asociace pro elektronickou komerci.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
BUSINESS MEDIA CZ. Přejmenovali jsme se – (dříve Springer Media) a nyní jsme Business Media Nový majitel vydavatelství – GMT Partners GMT Partners je.
Jak se učí inovační podnikání
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck & Business.
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Zaostřeno na život v metropoli… 1 PragMoon. Co je to PragMoon? 2 Nový PragMoon je poutavý širokospektrý kulturní průvodce Prahou a vším, co metropole.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Zvyšování manažerských kompetencí středního managementu a zaměstnanců firem Zlínského kraje TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM.
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Ekonomické přežití nových médií Ekonomický a politický kontext fungování médií ve světě a v ČR Tomáš Prouza, Peníze.CZ.
Business partnering a role (v) HR Iva Pechová Leden 2008.
EBSCO Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Personální strategie mezinárodní firmy
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Speciální nabídka titulů vydavatelství Economia - Zvýhodněné předplatné na nové nebo navýšené kusy.
FPguide - Pojištění katalog pojistných produktů ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha
Průzkum čtenářské obce časopisu Odpady (ECONOMIA a.s., listopad 2004) výzkum B2B tisk a inzerce (NFO AISA, říjen 2004) Čtenáři časopisu Odpady ECONOMIA.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
EBSCO PhDr. Ivana Reznerová
2004 – Speciální projekty Název Společný projekt časopisů
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
EBSCO PhDr. Ivana Reznerová
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
EBSCO Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
Transkript prezentace:

ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how z oblasti organizace a řízení, manažerských dovedností a řízení lidských zdrojů. Informuje o nových trendech v řízení, přináší analýzy a výsledky výzkumů, případové studie, zkušenosti z řízení podniků, profily manažerů. Věnuje se i otázkám životního stylu, kariéry a vzdělávání manažerů. Součástí předplatitelského servisu časopisu je volný přístup ke specializovaným informacím na jediném českém informačním portálu pro top management Managerweb.cz a elektronické newslettery Finanční Management a HR Management line, které jsou distribuovány do ových schránek předplatitelů ve formátu PDF. Finanční Management vychází každý lichý pátek, HR Management line vychází každý sudý pátek. Časopis je mediálním partnerem soutěže Manažer roku. Čtenáři časopisu jsou především zástupci vrcholového managementu firem, podnikatelé a odborníci v poradenství. Průměrný náklad v roce 2007: výtisků Cena za výtisk ve volném prodeji: 110 Kč Cena ročního předplatného u Economie: Kč Cena ročního předplatného pro studenty: 673 Kč Základní cena inzerce 1/1 tiskové strany: Kč

ManagerWeb.cz » 2 Výsledky výzkumu – vyhledávání B2B kontaktů Odborný tisk je nejdůležitějším a nejpoužívanějším zdrojem informací o obchodních partnerech v cílové skupině decision makers (údaje jsou uvedeny v tisících ) Kde vyhledáváte obchodní kontakty? zdroj: LAE – ČR , GfK Praha, UVDT

ManagerWeb.cz » 3 Struktura čtenářů Oborová struktura čtenářů zdroj: ECONOMIA, a.s., odd. distribuce a ECONOMIA a.s., průzkum čtenářské obce titulu Předplatitelé dle velikosti firmy

ManagerWeb.cz » 4 Struktura čtenářů zdroj: ECONOMIA a.s., průzkum čtenářské obce titulu, Mediaprojekt – SKMO, Gfk, Median, – Pracovní pozice čtenářů/v populaci ČR Vzdělání čtenářů/ populace ČR vysokoškolské SŠ s maturitou vyučen/a, SŠ bez maturity základní vrcholový management střední management bez podřízených ostatní

ManagerWeb.cz » Tematický plán Firemní vzdělávání Manažerské poradenství Vozový park pro business (MŘ+PR+BA+FP+FM – 1/1 s Kč) MANAŽER ROKU - soutěžFinancování firem (FM+MŘ– 1/1 s Kč) Informační podpora managementu ( MŘ+PR 1/1 s Kč) Výuka a studium MBA Manažerský styl Trendy manažerského vzdělávání (MR+HRM 1/1s Kč) Telekomunikace (MŘ+PR+BA+FP+FM 1/1 s Kč) Informační technologieFinancování firem (FM+MŘ– 1/1 s Kč) Téma měsíce/ SPECIÁLKomerční přílohaUzávěrka inzerceDatum vydání Audit, manažerské poradenství, Listopad – měsíc kvality Vozový park pro business (MŘ+PR+BA+FP+FM 1/1 s Kč) Zaměstnanecké benefityPF 2008 (Bilance roku 2007 a vyhlídky na rok 2008) Číslo

ManagerWeb.cz » 6 Ceník inzerce FINANČNÍ MANAGEMENT Periodicita: každý lichý týden Rozsah: čtyři a více stran Distribuce: počet odběratelů HUMAN RECOURCES MANAGEMENT Periodicita: každý sudý týden Rozsah: čtyři a více stran Distribuce: počet odběratelů Newslettery

ManagerWeb.cz » 7 Redakce: Šéfredaktorka: Eva Motejzíková, Tel.: Fax: Inzerce: Lukáš Zíta Tel.: Fax: Mobil: Pavel Horský Tel.: Fax: Mobil: Michaela Glagoličová Tel.: Fax: Mobil: Kontakty