Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Novinky z fondu Sukovy studijní knihovny literatury pro mládež
Rozvojový program Excelence středních škol 2012
1 Soutěž NÁŠ KRAJ UMĚLECKÁ SOUTĚŽ PRO ŽÁKY A STUDENTY pod záštitou hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha Téma soutěže: Život v našem kraji.
ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
SVĚTOVÁ ASOCIACE NOVIN- ZLATÝ GLÓBUS ZLATÝ GLÓBUS Anglicky Golden Globe Award Filmová a televizní cena udělovaná každý rok v lednu Asociací zahraničních.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
NAŠE MALÁ GALERIE Školní rok 2012 / 2013.
Dej svým nápadům šanci - Technologické inovační centrum s.r.o.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
PO STOPÁCH KARLA IV. ŠKOLNÍ PROJEKT 4. B –
SOCIÁLNÍ SLUŽBY PRO SENIORY V ČESKÉ REPUBLICE Ing. Jiří Horecký, MBA prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR.
Prezentace pravidel Pilotáž, říjen/listopad 2011.
Stali jste se účastníky otevřeného grantového řízení na využití „Pískovny“. Vaše zájmové skupiny mají za úkol připravit svůj projektový záměr pro využití.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
SPRÁVNÁ PRAXE Malé a střední podniky. Evropský týden BOZP (EW BOZP) Evropský týden BOZP každý rok vrcholí prezentací výsledků programu SPRÁVNÁ PRAXE 
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
LOL.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Program EU MLÁDEŽ V AKCI. Program Mládež v akci  tvoří rámec Evropské unie pro podporu neformálních vzdělávacích aktivit pro mladé lidi  pro období.
OTVÍRÁNÍ JARA 2015 První ročník na podporu a propagaci oboru floristiky a zahradnictví.
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
KC Bučovice, A Boží moc je provázela... KC Bučovice,
Zpráva o činnosti SK RVŠ 18. schůze PRVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Sada č. XIV Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada.
Evropská jazyková cena Label Praha, Historie programu iniciativa vycházející z dokumentu vydaného EK v roce 1992 – „White Paper“ v ČR od.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Informace... a mluvte nám do toho. Úvod Dana Hančová, předsedkyně komise sportu a cestovního ruchu Plán udržitelné městské mobility a dánská výstava „Města.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Milada Pleskačová Datum: Název: VY_12_INOVACE_1.2.2PRV2,3_10.
Litomyšl přátelská rodině 8. dubna od hod. Rodinné centrum Litomyšl.
Šachy do škol Projekt Šachového svazu ČR. O projektu: Šachy jsou součástí školních osnov ve více než 30 zemích světa Na základě řady studií přijal v roce.
Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže.
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
Otakar Mestek, Michal Blažej
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina
PROJEKT MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Křesťanství a středověká Evropa
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Simulace Pískovna - instrukce
ANOTACE SEZNÁMIT ŽÁKY S ROZVOJEM VŠECH TŘÍ ČÁSTÍ SEBEDŮVĚRY -
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Projekt ERASMUS
Transkript prezentace:

Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013

O projektu Dětský čin roku podporuje děti v konání dobra. Dětský čin roku podporuje děti v konání dobra. Nejenže mapuje, kolik statečných činů navzdory svému nízkému věku vykonaly, ale také je nabádá, aby o svých skutcích mluvily, a tím posílily jejich hodnotu. Více se o pravidlech projektu dozvíte na:

Kdo se může zapojit? žáci základních škol Zapojit se mohou žáci základních škol z celé ČR, kteří vykonali nějaký pozoruhodný dobrý skutek, byť by šlo o zdánlivou maličkost, nebo si všimli dobrého skutku svého stejně starého kamaráda. Proč se zúčastnit? O Tvém dobrém skutku se mohou dozvědět ostatní spolužáci nebo učitelé. Dostaneš příležitost setkat se se slavnými osobnostmi a užít si s nimi den. Slavným se můžeš stát i Ty, když Tvůj příběh zaujme média. Budeš mít možnost poznat nové kamarády. Pro nejúspěšnější jsou připraveny hodnotné věcné ceny. Vítězové získávají pro svoji školu Kč na školní pomůcky.

Jak a kdy se zapojit? Zapojit se můžeš zasláním příběhu na adresu Nadačního fondu DČR nebo ho můžeš vložit na stránkách Ze získaných příběhů vybere komise vždywww.detskycinroku.cz pět semifinalistů v každé kategorii. O vítězích rozhodne hlasování dětí. Duben - září 2013 Možnost zasílat a vkládat příběhy 30. září 2013 Uzávěrka pro zasílání a vkládání příběhů 1. října října 2013 Výběr semifinalistů od komise expertů 11. října října 2013 Dětské hlasování 31. října 2013 Uzávěrka hlasování dětí 28. listopadu 2013 Slavnostní vyhlášení vítězů

Kategorie DČR 1. Záchrana lidského života 2. Pomoc v rodině 3. Pomoc jiným dětem 4. Pomoc ostatním lidem 5. Pomoc přírodě 6. Dobrý nápad 7. Pomoc netu Děti nejen píší a posílají své příběhy, ale jako členové dětské poroty rovněž rozhodují o vítězných nositelích ocenění Dětský čin roku.

Patroni DČR* 1. Záchrana lidského života / patron: herec a tanečník Jan Révai, 2. Pomoc v rodině / patronka: herečka Jitka Čvančarová 3. Pomoc jiným dětem / patron: zpěvák Zbyněk Drda 4. Pomoc přírodě / patron: herečka a zpěvačka Petra Černocká 5. Pomoc ostatním lidem / patron: vícenásobný paralympionik a mistr světa v cyklistice Jiří Ježek 6. Dobrý nápad / patron: herečka Zora Jandová * Vyhlašování ročníku 2012, cenu v kategorii Pomoc na netu předával Jakub Kohák.

Vyhlášení vítězů Tváří projektu a čestným předsedou nadačního fondu Dětský čin roku se stal herec a moderátor Aleš Háma. Slavnostní vyhlášení proběhne v nádherných prostorách Staroměstské radnice v Praze. Po slavnostním vyhlášení zpravidla následuje neformální program s patrony za účasti médií.