Příprava Vánoční večeře

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Advertisements

Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
ZÁMECKÁ MEZINÁRODNÍ KUCHAŘKA
Babiččiny recepty Andrea Smáhová, 4. B.
Projektový den - vaření
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Bůček pečený s nádivkou
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
1. Ohnivá pánev čerta Šmajstrla Suroviny: 200 g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 400 g kuřecích řízků 200 g klobásky 1 červená paprika 1 zelená.
Zdravá výživa a příprava jednoduchých pokrmů
KUŘÁTKA NA X ZPŮSOBŮ 2 POSUN MYŠÍ.
Pokrmy z těstovin.
Pokrmy z brambor.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
je ve své podstatě zdravý a móc dobrý
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. ročník
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
Mexická kuchyně.
Hovězí vnitřnosti žáludky.
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Bramboráky.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
NákypyNákypy Jednoduché restaurační moučníky. Jablková žemlovka Nakrájené žemle na plátky, zvlhčíme mlékem s rozšlehanými žloutky Očištěná jablka nakrájíme.
K přípravě používejte jen zdravé a tvrdé houby
Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Mgr. Jiřina Moravcová a Bc. Drahomíra Stoklasová. Střední škola hotelnictví a služeb a.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Guláše z jatečného masa
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Vaření vepřového masa Vařením nejčastěji upravujeme hlavu, koleno a bůček.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 3. ročník
Štědrovečerní večeře.
Lasaně zapečené se zeleninou
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Babiččiny Slíváky aneb švestkové kynuté buchty
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
HKATENKWAN (Mustafa) 04/05/15 | Recept | GhanaGhana
BANÁNOVÉ CHIPSY (Mustafa) 20/08/15 | Recept | GhanaGhana
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
Rybolov Petra Suchá. Rybolov Aneb od udice na talíř Rybaření Druhy ryb Jak se stát rybářem Jak se stát rybářem Kapr obecný.
PŠTROSÍ MASO Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: pštrosí, maso, pštros, charakteristika,
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
Rybolov od udice na talíř Kadidlová Zdeňka. OBSAH Co je rybolov? Rybaření Základní rybářská výbava Rybářské návnady Povolení k rybaření ? Co to vlastně.
Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam
Příprava pokrmů ze skopového masa
Bůček pečený s nádivkou
Rybolov Petra Suchá.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Zdravý oběd VY_52_INOVACE_31
Rybolov Aneb od udice na talíř Jirout Jakub.
Rybolov Tereza žáková.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Děti, rodiče, učitelé, prarodiče z MŠ Olbrachtova
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Jednoduché pomazánky na večer- salámová
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Rybářská kuchařka 537 receptů.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Transkript prezentace:

Příprava Vánoční večeře

Co k pití! víno Kofola

Recept Ingredience: 1 kapr, sůl, 1 dcl bílého vína, 1 stroužek česneku, kmín drcený, 100 g tvrdého sýra, olej Postup přípravy: Kapra naporcujeme (kdo nemá rád kůži, tak ji stáhneme), osolíme, zalijeme vínem, olejem, přidáme lisovaný česnek a kmín. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme. Když je kapr měkký, posypeme porce strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova. Ingredience: 4 velké brambory, 2 velká rajčata, 1 avokádo, 1 zelená chilli paprička, 1 utřený stroužek česneku, 1 cibule, 1 žlutá paprika, 2 lžíce nasekané natě koriandru, 1 lžička olivového oleje, 1 lžička citrónové šťávy, sůl, pepř, citron na ozdobu Postup přípravy: Oloupané brambory nakrájíme na plátky a vaříme je 10-15 minut doměkka. Necháme vychladnout. Avokádo rozkrojíme na poloviny a odstraníme pecku. Dužinu vidličkou rozmačkáme, přidáme olivový olej, citrónovou šťávu, česnek, nasekanou cibuli a dobře promícháme. Přikryjte¨me čistou fólií a odložíme stranou. Na plátky nakrájená rajčata smícháme s nasekanou chilli papričkou a plátky žluté papriky, přidáme plátky brambor na salátovou mísu. Avokádovou směs naneseme na salát a posypeme koriandrem. Podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme dílky citrónu.