By Ptošek Vít1. 2 Data a informace jsem č erpal odtud...odtud Vícemén ě se v této prezentaci nedozvíte o nic více, ne ž na té stránce, kde sm ěř uje p.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Advertisements

Upozornění: Tuto prezentaci je možné pouze prohlížet a používat k soukromým účelům. Prezentace nesmí být bez souhlasu autora veřejně prezentována ani jakkoliv.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Dobrý den, vítám vás u po ř adu Vodní sv ě t. Jelikož m ů j partner na uvád ě ní po ř adu ješt ě zatím nedorazil budu si muset poradit sama, pokud nep.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Tato pps je určena pamětníkům, kteří si ještě pamatují, ale i těm, kteří si už nepamatují. Stejně tak i dalším, kteří si sice ještě pamatují, ale.
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Online jazyková výuka v praxi. rychlost srozumitelnost efektivita Přenos informací.
!!! POZOR !!! Vytočí Tě to a pořádně!
Pár fórků od Renčína.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Zemní ochrana v sítí s izolovaným uzlem Jan Č iviš Tomáš Ř íha.
“13 rad do života".
PANE MŮJ Pane můj, dals mi dost šťastnejch chvil,mnohem víc já zažil, než jsem mohl si přát. Pane můj marně teď vzpomínám, čím si zasloužit mám, že mě,
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Zadání samostatné práce SP1 Základy HTML. CÍL Ověřit znalosti použití základních HTML construkcí –Základní kostra –Kódování češtiny –Nastavení pozadí.
Dotazníkové šet ř ení Mapa školy Ú č ast v projektu: 140 základních škol Celkový po č et respondent ů : Po č ty respondent ů : ž áci (89%), rodi.
Automatická presentace se zvukem
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Empatie. Vcítění je složitý vnitřní proces skládající se z následujících složek:  Jsem připraven/a vžít se do situace svého protějšku. (Jak se ti v této.
… to je někdy víc než láska…
Internet.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Princip, na jakém pracuje tento p ř ísun financí je jednoduchý. Každý den sa na této stránce objevují reklamy. Po jejich p ř e č tení se registrovaným.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Kondicionál v minulém času: Conditional in the Pat Tense Rewrite the following sentences in the non- past conditional. Vzor: Kdybych to byl věděl, byl.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
1 Malý testík. Není to nic těžkého. Je to jen jednoduchá logika.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
INTERNET – struktura, fungování a přehled využití
Š T Ě S T Í ŠT Ě STÍ…. Ž ivotem vládne št ě st ě na, ne moudrost.
„Pravá“ PREDACE.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
TEST - JAK BEZPEČNĚ NA INTERNETU. : Pokud mě někdo požádá na chatu o sdělení adresy a telefonu A pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje B pošlu mu je,
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
SIMPLE freehosting UNIVERZITA PARDUBICE Fakulta elektrotechniky a informatiky projekt pro ISPWE.
Děvče se ptalo chlapce, jestli si myslí, že je pěkná
Zdravím Tě! Mám Tě rád, protože jsi tu i pro mě ...
Ponoř se do modra …
HOPY AHOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!!!! VÍTÁM TĚ!!!! HOPY JE SMAJLÍK KTERÝ POZNÁVÁ SVĚT. MŮŽEŠ SI VYBRAT ZE 4 MĚST: PRAHA, PAŘÍŽ, LONDÝN A NEW YORK.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastVzdělávání v informačních a komunikačních technologiích.
Mikuláš v Jiřicích Ovládání : klik myší.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Jak na PR (absolutní základ)
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
5 důvodů proč hrát League of Legends (LoL)
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Pár fórků od Renčína.
Tvorba webových stránek – registrace domény
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Čím chci být až vyrostu…
!!! POZOR !!! Vytočí Tě to a pořádně!
Olga Ipserová Jen pro tvou informaci, tady najdeš různé druhy fotek
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Kondicionál v minulém času: Conditional in the Pat Tense
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

by Ptošek Vít1

2 Data a informace jsem č erpal odtud...odtud Vícemén ě se v této prezentaci nedozvíte o nic více, ne ž na té stránce, kde sm ěř uje p ř edchozí odkaz :) Budu zde porovnávat jednotlivé hostingy, které jsou neplacené, jeliko ž domény t ř etího stupn ě jsou zadarmo (snad všechny) a nakonec ud ě lám jakési shrnutí x_0

by Ptošek Vít3 A b l e n e t Velikost (Mb)20 FTP Reklama Ablenet podle mne není špatný, ale někdo může mít potíže s kapacitou, která není sice úplně nejmenší, ale znám i náročné lidi. Problémy také mohou nastat při zřízení domény...

by Ptošek Vít4 Velikost10 FTP Reklama M u l t i W e b Tenhle hosting bych doporučil asi jen nepříteli a kdyby ještě k tomu nebyl free, tak bych se dost divil. Opravdu, jak sami vidíte, tohle asi nebude to správné řešení. Nicméně...

by Ptošek Vít5 Velikost500 FTP Reklama O b c h o d O n L i n e Podle statistik mi vyplývá a zdá se mi, že tenhle free hosting je velice kvalitní a mohu ho doporučit. Avšak všude může být háček a vy možná na některé ty háčky a problémy narazíte. Každopádně ObchodOnLine free hosting asi ve srovnání vede :)

by Ptošek Vít6 Velikost50 FTP Reklama W e b Z d a r m a Asi ve srovnání není nejlepší, ale stejně s tímto web free hostingem má zkušenost nejvíce uživatelů (aspoň teda podle mě a včetně mě) a mohl bych i říct, že ho doporučuji. Btw.: k zvolení druhé domény máte více možností na výběr...

by Ptošek Vít7 o Asi nejlepším free hostingem u nás je ObchodOnLine... o Nejhorším je asi MujWeb a MultiWeb... ejoblíben ě jší je však asi WebZdarma Avšak doporu č uji si nejvíce sami slu ž by vyzkoušet x_0

by Ptošek Vít8