Fotky a klipárty psů. Fotky a klipárty psů II Fotky štěňátek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
zpracoval Mgr. Radomír Rais
Advertisements

Morfologie savců a ptáků
MECHANICKÉ KMITÁNÍ A VLNĚNÍ
DIGITÁLNÍ TECHNOLOGIE – LABORATORNÍ CVIČENÍ
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Volný čas s fyzikou. 14:30 – 16:30 Poté, co přijdeme domů, ohřejeme si oběd, pokud jsme neobědvali ve škole. V mikrovlnné troubě vzniká elektromagnetické.
Věděli jste, že je nemožné si olíznout jazykem vlastní loket ?
Vysvětlení … problematiky života.
Číslo v digitálním archivu školy
O psech a lidech….
1. JAKMILE JEDNOU PODRBETE PSA, MÁTE NAVŽDY VYSTARÁNO O ZÁBAVU.
ZVUK Třída : VIII. Datum : Vypracovala : Zuzana Svitáková.
Naši malí i velcí psí kamarádi Velké zuby, uši, chlupy to vše najdete zde v této prezentaci.
SPÁNEK Šárka Blatná.
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM: Zdravý spánek
Obvodová nervová soustava
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
City Pavel Šuranský.
ZÁSTAVA DECHU A OBĚHU Definice
Stadia lidského života
EEG rytmy úvod elektrická aktivita mozku vykazuje rytmickou aktivitu o různé frekvenci, sahající od Hz (delta vlny), přes pásmo vln theta (4-7.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: březen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Lidské smysly - sluch Sluch je nejcitlivějším lidským smyslem
Lukáš Man FF UP / psychologie ETL
Antiarytmický a antifibrilační účinek flumazenilu.
Člověk a příroda Přírodopis Biologie člověka Oběhová soustava – námaha a tepová frekvence VY_52_INOVACE_30 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
Atletická průprava pro canicross
Koukej a hodnoť ;).
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
1. Trním, blátem jsi šel, s křížem těžkým jak kov, co přijde sám si věděl, smrt přijal jsi beze slov. Ve tváři pot v dlaních krev, pod bičem Tě pacholek.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Jsme rozdílní II. Petr Machala. Nikdo z nás si nemohl vybrat, kdy, kde a komu se narodí. DISKRIMINACE.
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Fenka křížence jorkširského teriéra a pražského krysaříka Ája
Psí Svět.
Zpracoval: Ondřej Boček
Poruchy spánku Jakub Kužílek X33BMI.
1. Nervová soustava: úvod.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška Anotace: informace navíc Autor: Mgr. Eva Palovská,2011 Ověření ve vyuce: ,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
RESUSCITACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV AUTOR: MGR. LENKA POZDĚNOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_VÝVOJOVÉ PORUCHY UČENÍ I_14. PODSTATNÁ JMÉNA II TÉMA: PODSTATNÁ JMÉNA.
 umožňují pohyb celého těla  upínají se na kostru  Svaly ovládané lidskou vůlí:  - svaly velké - umožňují skákání, běhání, práci  - svaly menší -
Na psí život si většinou stěžují jen Ti, kteří psa nikdy neměli …
PSÍ PLEMENA Bernardýn, milý obr.
Pes domácí Prezentace o psech.
Spánek Vypracoval: Michael Hajný Obor: Technické Lyceum
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
Citáty o kočkách Autoři:Ondra Mojžíšek a Honza Skula,ZŠ Vratimov, Masarykovo náměstí Tyto citáty jsme našli na internetu bez jmen autor.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Dublovice, okres Příbram
Zvuk VY_32_INOVACE_2A_10 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Žáci se seznamují s dovednostmi v jednotlivých věkových obdobích
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
Stres.
RISKUJ ! PES PSI V ČÍSLECH Psi v Praze 2 Pojmy Smysly psů Rozmnožování Riskuj – hrací pole.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
ČLOVĚK 3 Mgr. Alena Ščuková
O psech a lidech….
Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_06_Zvířata a jejich mláďata
Transkript prezentace:

Fotky a klipárty psů

Fotky a klipárty psů II

Fotky štěňátek

Informace o psech Psi si velice rádi hrají, jedí, ale také odpočívají a spí. U štěňat je spánek hlavním procesem dne. Spí rádi a často. V dospělosti pes tráví část dne odpočinkem nebo spánkem. Fáze spánku Psí spánek není (stejně jako lidský spánek) vždy stejně kvalitní. Rozlišujeme ho na lehký a hlubší. Hluboký spánek trvá max % celkové doby spánku.Pes je úplně uvolněný a zpravidla je těžké ho vzbudit. Během lehkého spánku jsou smysly psa ve střehu. Oči má zavřené, ale uchem poslouchá i ty nejtišší zvuky. Pan profesor Otto von Frisch provedl během psího spánku zajímavý experiment. Napojil svou fenu na elektrokardiograf (přístroj, co zaznamenává el. procesy spojené se srdeční činností.), poté zašeptal své spící fence do ucha slovo "kočka". V bdělém stavu na slovo "kočka" by okamžitě vyskočila, nyní o reakci nesvědčil ani záškub víček. Za to frekvence srdečních úderů vyskočila z 66 na vice jak 100 za minutu. U dospělého člověka se pulz zvýší nanejvýš o 3-4 tepy za minutu. Z toho plyne, že psi prožívají pocity a city jako lásku, radost, strach nebo nenávist mnohem intenzivněji než člověk.