Informační portál MPSV (se zřetelem na elektronické aplikace) Ing. Petr Hortlík, IT expert.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
EURES Evropské služby zaměstnanosti
Digitalizace krizového plánu kraje Středočeského kraje
Pracovněprávní vztahy v organizaci
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Evropský sociální fond v kontextu politiky soudržnosti Ing. Světlana Navarová, vedoucí oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV.
Jaromír Šlesinger, HEWLETT-PACKARD s.r.o.
ISHN Informační Systém Hmotné Nouze IS SS
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_52_INOVACE_01/A17 AutorIng. Marie Grygarová Období vytvořeníprosinec.
Evropský sociální fond v ČR
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
Řízení přístupových práv uživatelů
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP
Úřad práce České republiky
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Kiosky a informační portál MPSV
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji - Klíčové aktivity projektu a jeho úloha v rámci současného vzdělávacího systému ČR přednáší.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Nezaměstnanost v OC kraji Internetový portál MPSV Krajská pobočka v Olomouci Bc. Jaroslav Mikšaník.
ACM Digital Library PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Uvodni strana. Řešitelský tým Vedoucí pracovník Roman Čapek Řadoví zaměstnanci Petr Kotál Bohumír Baier
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Příprava datového obsahu adresní části registru územní identifikace, adres a nemovitostí Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky ISSS 2006.
Digitalizace a archivace dokumentů státní sociální podpory
MPSV - elektronizace v oblasti sociálních služeb
1 Zaměstnávání zahraničních občanů na území České republiky Věra Kolmerová vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti EURES manažer Praha – MPO,
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Příprava datového obsahu adresní části registru územní identifikace, adres a nemovitostí Mgr. Karel Lux, vedoucí oddělení koncepce informatiky ISSS 2007.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Mgr. Ilona Kostadinovová, advokát I.K.
S handicapem zpět do zaměstnání
Analýza a návrh informačního systému pro střední školu Bakalářská práce Lukáš Zachoval.
Miroslav Skokan IT Security Consultant
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Ústřední knihovna FSS MU Zprávám z médií a tisku na stopě!
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI) Registrace 10:00 – 10:15 I. blok 10:15 – 11:00 Jitka Zukalová, MPSV, poradce EURES ČR Obsah: srovnání.
informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert
EURES EURopean Employment Services Evropské služby zaměstnanosti.
Poradenství poskytované úřady práce.  Poradenství pro zaměstnavatele  Výběr uchazečů  Poskytování informací  Další  Poradenství pro nezaměstnané.
Personální strategie mezinárodní firmy
Analýza volných pracovních míst a sil Nabídka pracovních sil pro nedostatkové profese v Rakousku.
Business Consulting Services © 2005 IBM Corporation 9. ICT Forum, Praha Elektronická daňová správa Klientský přístup k daňovým subjektům.
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
Agendové IS MPSV a ÚP Plán konsolidace a rozvoje Petr Krůček 1. náměstek ministryně 29. května 2013.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Aplikace Monitorovací systém
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Centrum služeb a podpory Zlín o.p.s. HORIZONT ZLÍN
Ing. Veronika Dostálková MBA
Nástroje podpory uživatelů
Přihlášení uživatele do portálu
Aplikace Monitorovací systém
Aplikace Monitorovací systém
Zabezpečení www stránek
Informace pro externí administrátory
Distribuční portál (DIP)
Transkript prezentace:

Informační portál MPSV (se zřetelem na elektronické aplikace) Ing. Petr Hortlík, IT expert

Základní schema vytvářeného elektronického trhu práce na Integrovaném portálu MPSV IS OKpráceCentrální DB Lokální DB klientů, životopisůVolná místa Vkládání a management nabídek volných míst Vyhledávání a konzultace životopisů Schvalování životopisů Zaslání nabídky na zaměstnání Vkládání a management životopisů Vyhledávání a konzultace nabídek zaměstnání Souhlas s nabídkou zaměstnání Obdržení nabídky na zaměstnání Zpracovává nabídky práce zadané zaměstnavateli Používá DB životopisů (vyhledávání, přiřazování) Zpřístupňuje klientům nabídky práce, pomáhá se zadáváním životopisů Řízení a monitorování Poradce Portál DB životopisů Interní IS - OKpráce Externí IS - Portál Zaměstnavatel Získávání pracovníků On line informace Uchazeč Hledání práce On line informace

tel: , Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Informační kiosky a samoobslužné počítače MPSV

Registrace zaměstnavatele jako uživatele na Portálu Informování pracovníka ÚP o zřízení účtu na Portálu Přidělení příslušného oprávnění k účtu zaměstnavatele Zaslání informace o přiřazení příslušného oprávnění ▪ Zadávání, úprava a rušení požadavků na volná místa z jednoho místa pro celou ČR ▪ Přístup k historii požadavků na volná místa ▪ Využívání dat, které o firmě eviduje úřad práce ▪ V budoucnu možnost zasílání různých hlášení a žádostí na úřad práce Portál MPSV Zaměstnavatel Pracovník ÚP Zadávání a údržba požadavků na volná pracovní místa přes Portál MPSV

tel: , Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Děkuji za pozornost. Portal.mpsv.cz !!!