Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Action academy  Problém 1  Nezvládání časových nároků se často projeví nestíháním termínů, jindy pak kvalitou práce. Většinou.
Ponoř se do modra ….
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Citáty O LÁSCE.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Vlak života Před nějakým časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výjimečně zajímavé čtení pod podmínkou, že jej správně.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Každé ráno začíná život....
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
Člověk se nědy zeptá proč...???
Dopisy učitelům.
Sčítálek.
Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží.
Patronus 21/05 Zaslala Cho.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
ZÁJMENA (pronomina).
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
Patronus 7/06. Web pro vlkodlaky Hledám šikovného žáka nebo kolegu, který by pro se mnou spolupracoval na webu pro vlkodlaky. Nemusí to být vlkodlak,
Je zbožnost cool? ZAJÍMAVÁ ZÁBAVNÁ PŘITAŽLIVÁ. Jak lidé kolem nás vidí zbožnost? Je to něco společného s Bohem Je to nuda Nejspíš to nemá žádný praktický.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Patronus 11/06 Od Jenny. Profesor Snape (Andrey) Andy svojí roli bere nesmírně vážně. Je bratrem Lucka ale v Řádu to na něm vidět není. Svět HP mu pomáhá.
Pracuj, jako by si nepotřeboval(a) žádné peníze...
Miluj tak, jako by tě ješte nikdy,
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
AHOJKY.
Psí Svět.
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
Patronus 10/06 Pobertovi od Veni. Pár slov úvodem, jsem moc rád, že mohu ve svém časopise pokračovat. Za tohle vděčím mým hodným kolegům, kteří mi pomohli.
Patronus 14/06 Severus Snape od Veni. Rozhovor s Hagridem 1. V kolik hodin chodíte spát? přes týden kolem 00:00 o víkendu jak kdy 2. Jaký je váš oblíbený.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
DOPIS PRO TEBE.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
Adéla Harenčáková 7. třída
SLOVENSKO 2016.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
POZNÁVÁME ZÁJMENA JEJICH JÁ ONI NAŠE KDO ? MĚ NIC TY MŮJ
DOPIS PRO TEBE.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
Muž s nízkým příjmem přijde do vaší kanceláře a říká, že jeho rodinu právě vyhodili z jejich bytu. Potřebuje najít jiný byt, který by si mohl dovolit.
Pokročilé metody speciální pedagogiky
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Dneska se něco naučíme o matematice
Transkript prezentace:

Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni

Prosba Jestli jste si všimli, Patron mírně upadl a to mě moc mrzí. Evidentně není o něj zájem ani není zájem o spolupráci se mnou pro můj časopis. Asi vás nudím. Ale velice se snažím, aby vás bavil. Jenže, nemůžu dělat šest časopisů – pro každý klub jeden a nemá čas pořádně někde lítat po internetu, pracuji a učím v Řádu, tak nestíhám všechno. Stačili by mě nějaké novinky. Prof. Prýtová, která mě pomáhala, přestala, protože je rozumná a nechce něco dělat na polovičku. Dělat web a učit je zahul, nedá se to dělat najednou, musí se uskutečňovat jen jedno z těch tří věcí. Pomůže mi někdo? R. J. Lupin

Myslánka Zdravím, Hluboce mě mrzí, že snažení některých našich učitelů přichází nazmar. Zavedu kroužek, který jste chtěli a nikdo nepřijde, organizují se tu zajímavé akce a přijdou tři – dva organizátoři plus jeden účastník. Je mi to líto. Albus Brumbál Ahoj, Nechápu jak někdo dokáže říct o mém synovi, že je debil, když o něm nic neví. A nechápu proč se někdo hlásí na posty, o kterých nic neví. Nebo proč se někdo hlásí na hodiny, kterého nezajímají. Lucius Malfoy

Ahoj, Jsem pro zrušení mnohých akcí a nastolení přesného režimu podle knih. Nebaví mě nevole žákovských kolegů. Navrhuji tvrdý režim a žádné ústupky, aby v Řádu zůstali jen ti, kteří si to zaslouží, a ne ti, kteří ani o tohle místo nestojí. Draco Malfoy Ahoj, Chcete zažít atmosféru knih a filmů, ale když to dělám nadáváte mi a posíláte mě do prdele, ale od téhle chvíle vám ukážu, jsem Snape, takže už nebudu brát žádné ohledy. Severus Snape Pokud máte zájem taky něco říct, napište mi prosím na mail. Děkuji.

Řekněte mi co a já to změním! Pokud se vám něco na mém vedení něco nelíbí, řekněte mi to a já se to pokusím změnit. Když se mnou nebudete mluvit a budete jen nespokojení tak asi s tím těžko budu moci něco udělat. Jediné, co vám můžu poradit, neberte posty, které brát nechcete i kdyby to byl kdokoliv. Pokud máte pocit, že Řád je špatný, tak se nejdřív zamyslete nad tím jestli třeba plníte své povinnosti. O Elfech se od příštího roku učit nebude. Byly zrušeny jiné než Potterovské akce. Za neodevzdaný dú do týdne z lektvarů budete mít F. Prefekti budou povinni hlásit neúčast učitelů. Každý učitel, který neomluveně třikrát nepřijde na hodinu bude vyhozen. A snad jednou budete spokojení. Albus Brumbál

Toto vydaní Patrona je zatím poslední. Loučím se s ním velice těžko. Ale v Bradavicích žádný takový časopis nemají a tak vás nudí. Ale budu vždycky připraven udělat další číslo když mi něco pošlete nového o HP nebo když něco nového zajímavého zjistím. Ale spíš když mi něco pošlete, protože já už nic nemůžu najít. Je mi to líto a mám slzy v očích. Můj Patronus zaniká. Nesu to těžce. R. J. Lupin

Pomozte mi udržet klubové tradice. Pomozte mi vyřešit vaši nespokojenosti. Pomozte mi udržet Patronus. Pokud máte zájem o znovu zavedení: Celebrityparty, Rickmanconu a časopisu Patronus, prosím napiště mi. Děkuji. Albus Brumbál