Uhodneš kdo je na obrázku? SoutěžitNechci vyhrát Opravdu chcete ukončit vyplňování dotazníku? ANONE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyberte z nabídky Vyberte z nabídky Jedná se o soutěž, v níž nejde o znalosti, ale pouze o hádání a tipování, soutěž 5 proti 5 pořádá naše škola.
Advertisements

Vyrobila 8. třída ZŠ Pustiměř
Procvičování.
Ponoř se do modra ….
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Řekněme, že je 18:15 a právě jedeš domů (samozřejmě sám) po neobyčejně náročném dni v práci. Jsi opravdu velmi unavený a znechucený….
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Výukový program pro 2. třídu ZŠ,
Osnova aplikace Titulní stránka aplikace Adresáti
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Test pozornosti pro dámy:
Test pozornosti pro dámy
NESEPARUJ SE!!! SEPARUJ!!! ZŠ Vyškov Letní pole.
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Chci abys přišla na oslavu,která se bude konat příští týden.Jsi zvána ke mne domů,mrkni se na snímky,kde se dozvíš podrobnosti. Už se na Tebe těším –Eva.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Anotace Žák dokáže popsat a zařadit výstupní zařízení HW Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže definovat typy výstupního zařízení HW Speciální.
Cvičení Slovní přízvuk.
SOUTĚŽ studentského sdružení EKONOM I. Řešitelské příklady II. Tip na kurz akcie ČEZ (BCPP, :15) III. Losování ze všech účastníků soutěže Počet.
FACEBOOK - anketa ( © 2010 Načítání…
Procvičování.
Všeobecný test znalostí Autor: Dominik Šmíd Pečlivě si počítejte body. Za každou správnou odpověď 1 bod. správnou odpověď 1 bod.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_20.
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
Agent HRA INFORMACE CREDIT KONEC Tato hra je od 12let!!
autor: Vojtěch Horák Za každou správnou odpověď si přičti 1 bod
Výukový program Poznávání počítače.
 a) Esc a) Esc  b) Start b) Start  c) Caps Lock c) Caps Lock Pozor..!!! Čas ti běží..!!!!
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Rozcestník Seznam.cz. Vyhledávání Přihlášení na Založení u Druhá část obrazovky je na dalším snímku Vyhledávání firem Služby Seznamu.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_151_Násobíme,dělíme 7- slovní úlohy AUTOR: Jana Dzubáková.
Základy hudební abecedy
INFORMATIKA Kreslíme na počítači.
Sítě rezistorů - úlohy na doma - © Petr Špína 2012 VY_32_INOVACE_C
Otázky z matematiky Konec Najdi obrázek
Protektorát Čechy a Morava
Národní program zdraví – projekty podpory zdraví Putování za zdravým jídlem Mít své tělo ráda Krok za krokem za zdravým životem Národní program řešení.
Projekt Zveme vás do ČR – pohoří ……… Jméno. Třída datum Cestovní kancelář: …………………………… 1.
Ponoř se do modra …
Good Morning Campaign wk 40 Zpracovala Jana Plesnerova Příloha č. 3: Marketingová kampaň “Good morning”
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
CEFIF PORTÁL nová internetová aplikace pro správu fiktivních firem Centrum fiktivních firem 2016/2017.
Podpora méně frekventovaných jazyků SŠ Mgr. Lucie Pospíšilová.
ANOTACE Materiál je určen k získání znalostí o jižní Asii a následně k procvičení a upevnění získaných poznatků. V úvodní výkladové části se žáci seznámí.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Studená, okres Jindřichův Hradec Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A03Prv2_Tísňová volání.
 Říká se jim též USB klíč, hovorově flashka  Používají se jako náhrada diskety  Podoba klíčenky, vybaveny pamětí typu flash  Data se nahrávají přes.
Statistika nuda je... ? Úkol č. 1: Dobu, po kterou bude znít píseň „Statistika“ autorů Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka (cca 2 min 05 s), máte na rozbor.
JAK SPRÁVNĚ GŮGLIT. PŘESNÁ SLOVA A FRÁZE nejzákladnější a nejvíce známý vyhledávací trik uvozovky k vyhledání přesné fráze. například provedete následující.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
1.
AUTOR: Pavla Dokoupilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_20_ČS_MÍSTO,KDE ŽIJEME
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
RISKUJ! VY_32_Inovace_01MT-3 autor: Mgr. Tereza Mačková
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Projekt Karmelka: Školní kiosek
Řekněme, že je 18:15 a právě jedeš domů (samozřejmě sám) po neobyčejně náročném dni v práci. Jsi opravdu velmi unavený a znechucený….
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Zdeněk Papež IBM - CVUT Student Research Projects Current Time Zdeněk Papež
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_08_Hra TEMA: Hra
Lze náhodu předvídat?.
S aplikacemi na výlet Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Gertruda Miličková NÁZEV: Starověký Řím – Počátky města TÉMATICKÝ.
Transkript prezentace:

Uhodneš kdo je na obrázku? SoutěžitNechci vyhrát Opravdu chcete ukončit vyplňování dotazníku? ANONE

Pomoz nám zlepšit tento kiosek Vyplň jednoduchý dotazník Každá zodpovězená otázka odkryje jedno pole Pokud uhodneš kdo je na obrázku, můžeš vyhrát USB flash paměť s logem IBM Dotazník je ANONYMNÍ Dále

1/5 Jak často používáte jízdní řády v kiosku? 2-3 krát týdně Denně Jednou týdně Občas Vůbec Dále Nechci vyhrát Opravdu chcete ukončit vyplňování dotazníku? ANONE TIP: Vybraná odpověď nemá vliv na rozkrývání obrázku.

2/5 Kde nejčastěji zjišťujete jízdní řády? Na idos.cz V kiosku V papírové podobě Telefonicky Nepoužívám jízdní řády Dále Nechci vyhrát Opravdu chcete ukončit vyplňování dotazníku? ANONE

3/5 Kterou aplikaci používáte v kiosku nejčastěji? Předpověď počasí Jízdní řády Kurzy měn Zpravodajství Stavy řek Dále Nechci vyhrát Opravdu chcete ukončit vyplňování dotazníku? ANONE

4/5 Kterou z následujících aplikací v kiosku nejvíce postrádáte? Jídelníček Rezervaci poslucháren Kulturní přehled Náhled na rozvrhy Vyhledávání místností Dále Nechci vyhrát Opravdu chcete ukončit vyplňování dotazníku? ANONE

5/5 Kolik kiosků by podle podle tebe mělo ve škole být? V každém patře jeden V každé budově jeden Více než jeden na každém patře Kiosek do každé posluchárny Kiosky bych zrušil Dále Nechci vyhrát Opravdu chcete ukončit vyplňování dotazníku? ANONE

Dále Soutěžní otázka: Kdo je na obrázku? Jan Koller Gianluigi Buffon Oliver Kahn Petr Čech František Plánička Dále Nechci vyhrát Opravdu chcete ukončit vyplňování dotazníku? ANONE

Gratulujeme, správná odpověď! Na obrázku je Petr Čech. Děkujeme za tvé podněty. Při příští návštěvě kiosku (nejdříve však ): 1.Uvidíš vyhodnocení dotazníku. 2.Dozvíš se jestli jsi vyhrál USB flash paměť s logem IBM. Zavřít

Bohužel, chybná odpověď. Na obrázku je Petr Čech. Děkujeme za tvé podněty. Při příští návštěvě kiosku (nejdříve však ) uvidíš vyhodnocení dotazníku. Zavřít

Rozcestník Zavřít Znovu navštívit kiosek a vyhrát Znovu navštívit kiosek a nevyhrát Tato obrazovka slouží pouze jako pomocná a nebude součástí finálního produktu.

Výsledky dotazníku Zlepšíme ovládání aplikace IDOS Zlepšíme předpověď počasí Přidáme přehled dopravní situace ve městě Zavřít Výsledky soutěže Bohužel jsi USB flashku tentokrát nevyhrál.

Výsledky dotazníku Zlepšíme ovládání aplikace IDOS Zlepšíme předpověď počasí Přidáme přehled dopravní situace ve městě Zavřít Výsledky soutěže Gratulujeme, vyhrál jsi USB flashku. Výhru si můžes vyzvednout v kanceláři tajemníka.