Černý Petr slovní zásoba ovoce − anglicky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Desetinná čísla Sčítání
Advertisements

Logopedické pexeso M Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Černý Petr – CIZOKRAJNÁ ZVÍŘATA slovní zásoba − rusky
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802–4785, financovaného.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
PETS Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Rita Náplavová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
ROVINNÉ ÚTVARY A JEJICH OBVODY
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.02 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 02 Název materiálu:Fruit Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací obor:
Autor výukového materiálu: Mgr. Klára Viznerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:Únor 2013 Číslo.
JAK SE ASI CÍTÍ… Děti určují, jak se při vyslovení věty holčička cítí. S tím je spojeno, jak se tváří. Na posledním snímku nalezneme „plácačky, které si.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
PŘIŘAĎ FOTOGRAFII K OBRÁZKU aktivita
Zdroj obrazového materiálu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Radomír Macháň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
Ovoce hrou Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Kde je rybka? V p rezentaci si děti procvičí prostorovou orientaci. Návod: 1) Otázka je u každého obrázku stejná: Kde je rybka? 2) Dítě se snaží co nejpřesněji.
KRUŽNICE KRUH Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Neúplný podíl a zbytek s kočkou Lízinkou
Před, za, pod, nad aktivita
VY_III/2_inovace_14_Ovoce
Dobře se podívej na obrázky v horní řadě.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Matuszková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
CO CHYBÍ? CO NEPATŘÍ? Varianta 1 – Co chybí?
Pracovní listy k vytisknutí
Černý Petr Místo, kde žiji − rusky
Ruský obrázkový slovník IX Nábytek − мебель
V každém nákupním košíku se ke skupině potravin zatoulala jedna, která do skupiny nepatří. Poznáš která? Klikni na kolečko a uvidíš. Autorem materiálu.
Sýr a myška Na snímcích 2, 3, 4 a 5 jsou kartičky určené k vystřižení a zalaminování. Dítě pracuje dle pokynů: Podej mi myšku, která je vedle sýra atd.
Vyber, co na obrázek nepatří, a řekni proč.
Interaktivní třídění domovního odpadu.
Třídíme podle dvou kritérií
Černý Petr – domácí spotřebiče slovní zásoba − rusky
Černý Petr slovní zásoba zelenina − rusky
Najdi dva stejné obrázky
Název učebního materiálu
Černý Petr slovní zásoba ovoce − rusky
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
Farben Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Černý Petr naše zvířata - francouzsky
PEXESO – OVOCE francouzsky
PEXESO – OVOCE anglicky
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Černý Petr naše zvířata − rusky
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Ruský obrázkový slovník I Ovoce − фрукты
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
PEXESO – OVOCE ruský jazyk
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Černý Petr slovní zásoba − rusky
Černý Petr slovní zásoba ovoce - francouzsky
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Ruský obrázkový slovník XXVIII Přídavná jména D
Černý Petr naše zvířata − anglicky
Domino 1−10 Obrázkové domino se skládá z kartiček, na jejichž levé polovině je napsáno číslo a na pravé polovině je určitý počet stejných obrázků. Hru.
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Ruský obrázkový slovník XXIX Předložky − Где мышь?
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
WHAT IS RED? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
WHAT IS ORANGE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Černý Petr 1−10 Pomůcka se skládá z 21 karet. Na deseti kartách jsou čísla od 1 do 10, na deseti kartách jsou odpovídající skupiny teček a na poslední.
Transkript prezentace:

Černý Petr slovní zásoba ovoce − anglicky Pomůcka se skládá z 41 karet. Na polovině karet jsou obrázky, na druhé polovině jsou názvy a na poslední kartě je obrázek chlapce černého Petra. Snímky 8 a 9 jsou rubem karet. Využití: Žák hraje se spolužákem, učitelem, sourozencem či rodičem známou hru černý Petr. Hráči si rozdají všechny karty, které potom drží v ruce. Na stůl vykládají dvojice karet, jednu kartu s obrázkem a druhou s příslušným názvem. Když žádné dvojice nemají, první hráč si vytáhne jednu kartu z ruky druhého hráče a vytvoří dvojici. Potom druhý hráč tahá kartu od prvního hráče. To se opakuje tak dlouho, dokud nejsou vyloženy všechny dvojice karet a jednomu hráči nezůstane v ruce černý Petr. Tento hráč hru prohrává. Hra slouží k opakování slovní zásoby . Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

apple banana pear lemon

orange plum melon cherry

strawberry pomegranate peach raspberry

grapes tangerine gooseberry currant

pineapple grapefriut kiwi apricot

Všechny uveřejněné odkazy [cit. 2010-10-31] Všechny uveřejněné odkazy [cit. 2010-10-31]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: Meloun <http://www.clker.com/clipart-3994.html> Jablko <http://www.clker.com/clipart-3983.html> Citron <http://www.clker.com/clipart-3991.html> Hruška <http://www.clker.com/clipart-3990.htm l> Banán <http://www.clker.com/clipart-3986.html> Pomeranč <http://www.clker.com/clipart-3993.html> Švestka <http://www.clker.com/clipart-3999.html> Třešně <http://www.clker.com/clipart-3987.html> Jahoda <http://www.clker.com/clipart-4002.html> Broskev <http://www.clker.com/clipart-41526.html> Granátové jablko <http://www.clker.com/clipart-pomegranate-fruit.html> Kiwi <http://www.clker.com/clipart-23844.html> Maliny <http://www.clker.com/clipart-11106.html> Víno <http://www.clker.com/clipart-3988.html> Mandarinky <http://www.clker.com/clipart-72954.html> Ananas <http://www.clker.com/clipart-3998.html> Meruňky <http://www.clker.com/clipart-4047.html> Grep http://www.clker.com/clipart-10474.html Černý Petr <http://www.clker.com/clipart-9386.html>