Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov"— Transkript prezentace:

1 NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Jazyk a jazyková komunikace PRO ROČNÍK: 1. – 3. NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_02_DUM č.15_Fruit ČÍSLO MATERIÁLU: DATUM: JMÉNO AUTORA: Mgr. Marta Suchomelová

2 ANOTACE ∆ Materiál je určen pro 1., 2. a 3.ročník. Zařazení do výuky záleží na jazykové úrovni žáků. ∆ První část prezentace je určena k seznámení s novou slovní zásobou, k nácviku správné výslovnosti nebo k procvičování slovní zásoby (list č.3 – 7). ∆ Druhá část prezentace je určena k využití slovní zásoby – čtení slov, nácvik psaní slov, spojování slov a obrázků, použití členu a/an, odpovědi na otázky What is this? What colour is this banana? (list č. 8 – 10). ∆ Materiál se může použít také pro specifické procvičování a výuku žáků s SPU.

3 FRUIT

4 apple pear plum cherry

5 peach strawberry grapes

6 banana orange lemon

7 apricot kiwi raspberry

8 Spoj slovo a obrázek. banana strawberry apple lemon orange plum grapes cherry raspberry pear

9 What is this? This is an apple. This is a banana. This is a pear. This is an orange. This is a strawberry. This is a lemon.

10 What colour is this banana?
This banana is yellow. This apple is red. This kiwi is green. This pear is yellow. This lemon is yellow. This apricot is orange.

11 Použité zdroje OVOCE – JABLKO - HRUŠKA - cz/images/results.aspx?qu=HRU%C5%A0KA&ex=1#ai:MC | HROZNY - ŠVESTKY - TŘEŠNĚ - JAHODA - BROSKEV - BANÁNY- CITRON - POMERANČ - cz/images/results.aspx?qu=POMERAN%C4%8C&ex=1#ai:MC | MERUŇKA - cz/images/results.aspx?qu=meru%C5%88ka&ex=1#ai:MC | KIWI - MALINA -


Stáhnout ppt "NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov"

Podobné prezentace


Reklamy Google