Policie České republiky okresní ředitelství K A R V I N Á Naše první recepce Projektu P1000.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studijně-poznávací návštěva Ankary –
Advertisements

Podpora meziobecní spolupráce
ŘÍČANSKÝ DENNÍ STACIONÁŘ. Proč stacionář ? ► Slušnost, úcta ke stáří i nemoci a demografický vývoj společnosti nás nutí přemýšlet a rozšiřovat kapacity.
Komplexní řešení metropolitních sítí
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
rok 2014 První část Snímky jsou automaticky posouvány
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
DENNÍ STACIONÁŘ OLGA.
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
DM Lovosická a Dittrichova
Zkvalitňování dalšího profesního vzdělávání zaměřeného na stavebnictví, elektrotechniku a gastronomii.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Policie ČR partner dalších orgánů státu a samosprávy Senát Parlamentu ČR Ing. Jaroslav Salivar 1. náměstek ministra vnitra.
Pět let existence Zvukové knihovny v KPBO Knihovna Petra Bezruče v Opavě.
REFORMA POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY 10 pilířů Ivan Langer.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_541_VyOv8 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Příprava nového zákona o rozpočtovém určení daní.
Policie České republiky
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
Společný regionální operační program Obchodní akademie, Česká Lípa, nám. Osvobození 422, příspěvková organizace.
Reforma Policie ČR Ivan Langer ministr vnitra. Proč? priorita programového prohlášení vlády ČR priorita Ministerstva vnitra maximální otevřenost, komunikace,
Policie České republiky
Komponent 3 Situační analýza 3.1 Komunikační strategie 3.2 Zlepšování přístupnosti a obsahu informací na Internetu 3.3 Model vzdělávání Podpůrné dokumenty.
Vznik sociálního podniku
REGIONÁLNÍ FUNKCE KNIHOVEN Pomoc nebo omezení ? Definice RF knihovny Funkce, v jejichž rámci krajská knihovna a další pověřené knihovny, poskytují základním.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_141_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
ZÁMECKÁ KOČÁROVNA V Brandýse nad Labem ARCHITEKTONICKÁ STUDIE – 2.KOLO ING.ARCH. Z. KABELÍK –
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Od 1. dubna 2011 je účinný zákon o Úřadu práce České republiky, kterým se mění struktura a řízení úřadů práce. Tolik citace z tisku, co to však znamená?
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
SOLÓN elektronická publikace pro pracovníky veřejné správy a návštěvníky knihoven Vydavatel: Triada, spol. s r. o. Ing. Barbora.
Fungující knihovna v obci přepych nebo výhoda ?. Knihovna poskytuje veřejné služby v oblasti : kultury celoživotního vzdělávání informací.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
Historie požárního sboru hl.m. Prahy MIROSLAV CHMEL, DL2 Studentská konference Vedoucí práce: Mgr. J. Kulíšková.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Zkvalitnění výuky německého jazyka na Vyšší odborné škole Zahradnické v Mělníku CZ.1.07/2.1.00/
Pojďme společně podpořit rozvoj meziobecní spolupráce v ČR.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: 267.
Vybraná problematika činnosti Svazu měst a obcí České republiky Vybraná problematika činnosti Svazu měst a obcí České republiky Mgr. Ludmila Němcová Ing.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Personální práce v malé organizaci Milada Matyšková.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
Zákon o Generální inspekci bezpečnostních sborů
Policie České republiky
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
10 pilířů reformy Policie ČR
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
„Policejní reforma dostala zelenou!“
Krajský projekt „Resocializační program MSK 2016“ Solenice, červen 2016 Petra Havláková
Reforma policie Největší změna za posledních 50 let
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
PRIORITY A NOVÁ STRUKTURA MINISTERSTVA VNITRA
„Policejní reforma dostala zelenou!“
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR
Jaromír Jech Svaz měst a obcí ČR
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Policie České republiky okresní ředitelství K A R V I N Á Naše první recepce Projektu P1000

Obvodní oddělení HAVÍŘOV 1  ulice Svatopluka Čecha Havířov – Město Havířov – Město  ,  ,

Projekt P1000  Projekt je jeden z pilířů reformy a je systémovým řešením modernizace Policie ČR. Je průlomový v tom, že modernizace služeben se provádí jak z hlediska služeb pro občany v duchu hesla policejní služebna – místo důvěry a bezpečí, tak jde o zlepšování pracovních podmínek pro policisty.  Ponuré a nehostinné kanceláře a čekárny se zamřížovanými okny se postupně stanou minulostí. Budou nahrazovány moderními recepcemi, ve kterých budou civilní zaměstnanci kvalifikovaně a efektivně pomáhat občanům při vyřizování jejich běžných záležitostí.

Začínáme….  Na začátku byla zpracována studie návrhu recepce, a to architektonickou kanceláří Ing. Arch. Borise Petrova se sídlem ve Frýdku Místku.  Od června do začátku září pověření pracovníci zpracovávali, předkládali, jednali, oznamovali, atd.. Jednoduše se starali, aby všechny potřebné dokumenty a povolení byly v pořádku.

Jak to vypadalo …

HHHHavířovská služebna byla dokončena s celkovými náklady čtyř miliónů. Nechybí bezbariérové přístupy a sociální zařízení pro hendikepované osoby vybavené navíc i o přebalovací pult pro maminky s těmi nejmenšími. K dispozici bude též dětský koutek.

Personál recepce RRRRecepce budou obsluhovány civilními zaměstnanci ; bude dána příležitost zaměstnat osoby se změněnou pracovní schopností. PPPPersonál recepce bude pečlivě proškolen tak, aby mohl občanům pomoci rychle a efektivně vyřídit jejich záležitost. NNNNa recepci by měli lidé najít profesionální a rychlou pomoc v příjemném prostředí a policisté pracovní podmínky odpovídající 21. století.

Cíl projektu  Cílem projektu P1000 je zlepšení pracovních podmínek pro policisty a nastavení přívětivější tváře pro občany ze strany policie.  Proto bylo započato s rekonstrukcí služeben, ve kterých bude zachován jednotný vizuální ráz a základní prvky vybavení interiéru.  Je postaven na několika etapách a snaží se změnit vnímání Policie ČR zvenčí, ale i zevnitř.