Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Advertisements

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny systém minitendrů pro školy Praha.
Představení společnosti
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Instituce sloužící k obchodování s cennými papíry Téma „Finanční trh“
Realitní kancelář Kuk Zadavatel: Ing. Ivana Němečková Student: Kristýna Lejsková Obor na třída: L/51 Podnikání, P2 Školní rok: 2012/2013.
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
 1990 – Demetrios Lambrou  Každoroční rozšiřování nabídky destinací  Více nových i stálých klientů  Silnější katalogy.
HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
„Dobrý tým dělají detaily“ domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy.
WIKIREALITY Tomáš Vyskočil Czech Internet Forum
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Vstup francouzských značek na český trh – hledání partnerů Obchodní oddělení Francouzského velvyslanectví v Praze Dagmar Studeníková, vedoucí odboru spotřebního.
Akciová společnost Jiří Řípa, C2B.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
A KATEGORIZACE MAKLÉŘŮ EVROPA REALITNÍ KANCELÁŘ
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
O co se jedná? Státu trvá 3 – 6 měsíce než DPH vrátí Často vrácení předchází finanční kontroly atd. Exportérům a firmám nárokujícím si velké odpočty DPH.
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
DUMy.cz Sdílejme společně Internetový portál DUMy.cz Jedinečné místo ke sdílení znalostí
Nástroj pro efektivní práci moderního makléře Stanislava Kabele, Asim El Amin.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Mapa zájmu - plány.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Celostátní síť pro venkov
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Microsoft team. Create demand 0% Prospect 10% Qualify 20% Develop 40% Solution 60% Proof 80% Close 100% Win.
Administrativně obchodní budova v centru Pardubic, Smilova ulice. Objekt má tři podlaží, obytné podkroví a je ze 4/5 podsklepený. V I.NP se nacházejí.
Zahraniční obchod Vývozní operace.
Sektorové dohody Ing. Zdeněk Liška generální ředitel Svazu průmyslu a dopravy České republiky.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
Penzijní fondy v rámci důchodové reformy Mojmír Boucník Viceprezident Asociace penzijních fondů.
Mgr. Ing. Drago Sukalovský, starosta města Kuřimi
Odměňování pojišťovacích zprostředkovatelů
 Jsme RK, která se specializuje na poptávky klientů  V případě prodeje investiční nemovitosti máme databázi 850 nejbohatších investorů do nemovitostí.
Bezpečnost realitních služeb
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Mikroekonomie I Chování firmy v modelu dokonalé konkurence
n Zprostředkování obchodů se zahraniční klientelou n Vyřizování veškeré korespondence s DE n Tlumočení obchodních jednání n Vyhledávání nových obchodních.
1 Ochrana spotřebitele v EU a činnost Evropských spotřebitelských center Ondřej Tichota Evropské spotřebitelské centrum při České obchodní inspekci 9.
SEKTOROVÉ DOHODY význam, příprava, realizace. Co je Sektorová dohoda?  Unikátní nástroj umožňující významně ovlivnit rozvoj lidských zdrojů v ČR prostřednictvím.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
Půjčování nosičů zvuku. Jednání na MK dne Intergram do 14 dnů předloží návrh smlouvy – platba 30,- Kč za výpůjčku CD Intergram se do poloviny.
PRACOVNÍ PORADENSTVÍ 1. Zprostředkování X management 2. Kde působíme 3. Cílová skupina 4. Kdo je klient PP 5. Příklady z praxe, diskuse.
Důvody vstupu na zahraniční trhy
Efektivní využití informací z médií. Výběr relevantních zpráv podle klientem definovaných témat Monitoring médií.
Řešení dodavatelských vztahů při dodávkách zemního plynu Jaroslav Horych 1.vicepresident; národní prodej VEMEX s.r.o. AEM,
Evropské daňové právo Podnikatelský plán Michal Radvan
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Franchising VY_62_INOVACE_ ledna 2014
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
PRODUKTY BIOSUNTEC – DOTACE NZÚ SAMOSTATNÝ OHŘEV VODY FOTOVOLTAIKOU I. (VEŠKERÉ CENY U VŠECH PŘÍKLADŮ JSOU VČETNĚ DPH) INSTALOVANÝ VÝKON:1,5 kW.
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Silvie Doubravská AIA AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
SPOLEČNĚ PRO BUDOUCNOST
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Talent marketingových komunikací
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
APLIKACE OctopusPro - práce s inzerátem
Transkript prezentace:

Sdílením k úspěchu aneb Sdílením k profesionalizaci = úspěch Stanislava Kabele, Asim El Amin

M.L.S. = Multiple Listing System  Služba M.L.S.  Pro profesionály  Inspirace ze zahraničí

Jaké jsou podmínky pro M.L.S v USA?  Legislativní zázemí  Certifikace makléřů (studium, praxe, zkoušky)  90% obchodů přes systém MLS  70% smluv je exkluzivních  Výše provize 5-6%  Sdílení 60:40 nebo 50:50

Jaké jsou provize mimo ČR?  Rakousko – až 3% prodávající, až 3% kupující  Německo – 3 - 7%, průměr cca 5%  Francie – cca 4,7%  Velká Británie – cca 1,5%  Itálie - 4-6%  Španělsko - 3-6%  Holandsko - 4-8%

Jaká je půda pro M.L.S v ČR?  Legislativní volnost  Certifikace individuální  Renomé profese nízká  50% prodejů bez realitního makléře  30% exkluzivních smluv  Výše provize cca 3%

Kolik je makléřů v ČR?  Živnostenská oprávněnícca „ičo“  Na portálech inzerujecca makléřů  Ve franšízách zapojenocca makléřů

Jak dnes obvykle funguje spolupráce?  Vlastní okruh obchodních přátel a spolupracujících partnerů  Komunikace individuální

Stav důvěry?  Důvěra lidí k makléřům  Důvěra mezi makléři

Přizpůsobení M.L.S. českému trhu  Můžete si vybrat, s kým sdílíte zakázky  Provize může být rozdílná u každé zakázky  Procentní výše, absolutní hodnota  Výši provize si určujete sami  Praxe: sdílení cca 1% vč. DPH (odpovídá 73:27)

Výhody M.L.S  Získání více exkluzivních zakázek  Zvýšení prodejnosti obchodních případů  Získávání nových obchodů  Neveřejné nemovitosti  Další nástroje (např. srovnávací analýzy, párování poptávek)

Získávání více exkluzivních smluv  Důležitý nástroj pro jednání s klienty při uzavření exkluzivní smlouvy

Co získají klienti při exkluzivní smlouvě?  Vlastníkem zakázky je jeden makléř  Smluvní vztahy, garance  Jedna veřejná inzerce (jedna cena, shodné parametry, atd.)  Nabízejí i spolupracující makléři (koordinovaně, eticky, …)  Motivace všech zúčastněných

Místo pro neveřejné zakázky  Hotely (ztráta klientely), mediálně známé osoby, strach obyvatel domu ze změny, atd.  V uzavřeném systému M.L.S. jsou veškeré informace – fotky hotelu, cena k jednání, atd.

Kdo vidí moje obchody?....jen ti, které si vyberu!

Jak vidím provizi v M.L.S?

Obchodní případ  Komplexní informace  Fotky, detail, plánky  Street view  Kontakty  Odeslání do u

Jak vyhledávat v nabídkách?  dle adresy (obec, ulice,..)  dle mapy (polygon)

Analýza trhu  Informace: Souhrnné Rozpis nabídek Proklik na zdroj

Jaké získám další informace?  Kolik podobných nemovitostí se aktuálně inzeruje v dané lokalitě  Analýza trhu – průměrná cena, nejvyšší, nejnižší, inzerce v minulosti  Párování poptávek a nabídek

Spolupráce makléřů  Vůle spolupracovat  Odpovědnost  Aktivní přístup  Etika a dodržování pravidel  Specializace na určité oblasti, nemovitosti anebo klienty

Kdo se již registroval do M.L.S?  Partneři 119  Makléři 516  Nabídky2 338  Provize pro vás Kč

Vybraní partneři IMMO 2

Kolik stojí M.L.S?  Přístup do systému 500,- Kč/měsíčně pro RK 250,- Kč/měsíčně pro individuálního makléře  Neomezené množství zakázek

Vize a cíle IMMO 2  Síť partnerů, kteří chtějí spolupracovat a spolupracují (lokální, mezinárodní)  Pomůcky a nástroje pro realitní makléře  Výrazně přispět v ČR k profesionalizaci trhu s nemovitostmi

Děkuji za pozornost Asim El AminStanislava Kabele ředitel IMMO2 s.r.o.manažerka IMMO2 s.r.o.