PEGASYS předplněné pero MHD 16.5.2012. Představení nové aplikační formy PEGASYS předplněné pero s obsahem 135 mcg nebo 180 mcg pegylovaného interferonu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle velikosti firmy – stavební produkce do 20 mil. od 20 do 100 mil. od 100 do 500 mil. od 500.
Advertisements

Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Účtování kurzového rozdílu při úhradě faktur Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
* Jedná se o aplikační software, který umožňuje střih a další zpracování videozáznamů a jejich export do různých formátů, případně i finalizaci DVD. *
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Zákl. rysy Tech. údaje Ceník TODOS - alergie TOMSAT TTT-Tomáš TONCAR Sem vložte fotografii výrobku.
Rekvalifikace realizované Úřadem práce ČR a projekt UNIV 3
Scia - Nemetschek Postavení SCIA v holdingu Nemetschek
Pozitivní listy pohledem zdravotních pojišťoven
Talent MK.  založena v roce 1994 jako společný podnik Alsico Belgium a Oděva Třebíč  ALTREVA = ALsico + TŘEbíč + OděVA  více než 180 zaměstnanců 
VAR výpočet Růst VAR s velikostí pozice. Aplikace VAR-JW Pozice 10 MW.
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_03/A7 AutorIng. Liběna Krchňáková Období vytvořeníŘíjen.
ZÁVADY V JAKOSTI LÉČIV © 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
VYHODNOCENÍ DOTAZNÍKU PRO RODIČE. Myslíte si, že pro vaše dítě nyní existuje bezpečná cesta do (ze) školy?
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Aktivity ČTÚ pro období let 2014 a 2015
Základní škola Zlín, Nová cesta 268, příspěvková organizace
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a Zdraví 21 v kraji Vysočina.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_217.
MP5 přehrávač MP5 přehrávač s 3 palcovým QVGA displejem. Vychutnejte si videoklipy, filmy nebo hudbu kdekoliv se budete nacházet.
Jiří Pospíšil, ministr spravedlnosti tisková konference
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
9. Národní konferenci kvality ve veřejné správě, 2013, Brno.
Matematika a její aplikace
Procesor. Na trh byl uveden v 70.letech minulého století a znamenalo to průlomv konstrukci počítače. Je to jakýsi mozek počítače, vykonává všechny instrukce,které.
Přepěťová ochrana počítače
VY_32_INOVACE_04_Malování ve Windows Název školy: Základní škola a Mateřská škola Křetín, okres Blansko, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/
IPod. Vznik firma Apple první verze iPodu byla uvedena na trh 23.října 2001.
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.16/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Propagace a prodej know-how
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Excel – Grafy 18. května 2013VY_32_INOVACE_080210_Excel_Grafy_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková. Obchodní.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Průzkum organizovaný pro členské firmy SPS - květen 2012 Podle činnosti firmy Inženýrské stavby Pozemní stavitelství Ostatní.
Konference Farmaceutický trh – čo ovplyvňuje spotrebu liekov. Bratislava, hotel Marrol´s 9. október 2007, Symsite Research.
ROP SZ - Restart. ROP SZ Rekapitulace: - program od března 2011 necertifikuje - od léta 2012 neproplácí.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_269.
Apple Computer Jan Šimík, Education manager, Apple IMC
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule.
Inovační marketing. Přenášení inovačních impulzů Je nutná aktivní účast obchodníků nebo marketingových pracovníků Vylepšování a inovace výrobků je možná.
Systém kontrolní činnosti SEI
Typové diagramy dodávek – současný stav, praktická aplikace Ing
Struktura Možnosti obnovy obecně Představení programu Obnova smazaných dat.
Podpora obnovitelných zdrojů podle návrhu nového zákona a souvisejících vyhlášek Stanislav Trávníček ERÚ.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Nájemní bydlení EKBY- 9. přednáška 26. dubna 2005.
Případová studie Klasik teoretická východiska
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Regulace lékového trhu MUDr. Tom Philipp Ph.D., MBA; náměstek pro zdravotní pojištění Mgr. Martin Mátl; ředitel odboru farmacie Podvýbor pro ekonomiku.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Subkutánní aplikace MabThery (rituximab) v praxi Rašplová Hana I. Interní klinika, klinika hematologie VFN Praha.
Virové hepatitidy - léčba
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Postup při přípravě injekce
Devizové intervence Měnové právo.
LASER vs. INK JET: úskalí použití technologií na různých materiálech
Novela seznamu zdravotních výkonů
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Marketingový plán podniku
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
JAK POMÁHÁ INOVATIVNÍ LÉČBA PACIENTŮM
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Cenové strategie.
© STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
PŘÍPRAVA ZÁSILKY PRO INTERNETOVÝ OBCHOD
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

PEGASYS předplněné pero MHD

Představení nové aplikační formy PEGASYS předplněné pero s obsahem 135 mcg nebo 180 mcg pegylovaného interferonu alfa-2a velikost balení na trhu ČR: 1 předplněné pero v balení stejné skladování jako předplněná injekční stříkačka (2-8 °C) 3 jednoduché kroky aplikace připravené k okamžitému použití

PEGASYS předplněné pero 3 jednoduché kroky aplikace 1. krok: Odstranit ochranný uzávěr 2. krok: Přitlačit pero na místo vpichu tak, aby byl uvolněn bezpečnostní uzávěr. 3. krok: Cvaknout a držet po dobu 10 sekund. Okénko indikátoru úspěšné aplikace úplně zčervená, a tím je potvrzená úspěšná aplikace celého obsahu předplněného pera.

Cena a úhrada ČR PEGASYS předplněné pero schválené v rámci EU cenová parita s předplněnou injekční stříkačkou předpokládané schválení výše a podmínek úhrady: 07/2012

Demonstrační video PREDPLNENE_PERO_EDIT02.mp4

PEGASYS předplněné pero Maximálně zjednodušená forma aplikace Bezpečné a efektivní podání Podporuje adherenci k léčbě Doplňující informace na stánku firmy Roche