Přínosy projektu „Vybudování jádra a realizace systému vzdělávání pro Středisko informací a vzdělávání v elektronickém zdravotnictví“ CZ.2.17 / 1.1.00.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dobrovolnický program na Onkologické klinice FN Olomouc
Advertisements

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Inovační kurz pro sanitáře VFN v Praze
Komunikace ve zdravotnictví – potřeba kontaktní sestry Konference nadačního fondu Porozumění Mgr. Alena Šmídová.
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
Ing. Miroslav Pivovarčík, MBA
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
Kurz argumentace a efektivní komunikace pro vedoucí NZP VFN v Praze lektorské zabezpečení: PhDr. Ivana Hospodářová Projekt „Další vzdělávání nelékařského.
Nemocniční informační zdroje v systému e-zdravotnictví 3. října 2012 Ing. Vladimír Rous, MBA.
Seminář ředitelů ZZ února III. pracovní seminář ředitelů nemocnic a zdravotnických zařízení Martin Zeman Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem,
Global network of innovation e-government – Užití IT v sociálním pojištění E-government Užití informačních technologií v sociálním pojištění.
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
SBĚR A ANALÝZA VZDĚLÁVACÍCH A ROZVOJOVÝCH POTŘEB V ČESKÉ SPOŘITELNĚ, a.s. Mgr. Oldřich RANDULA, ředitel odboru vzdělávání, ČS, a.s. HR ŽIVĚ leden.
Vzdělávání v e-zdravotnictví v praxi TN
Identifikace a rozvoj talentů ve skupině PRECIOSA
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
Možnosti financování rozvoje zdravotnického IT a návratnost investic MUDr. Pavel Kubů.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Michal Sedláček.
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
PQS - P Ing. Petr Mašek ICZ a.s.. PQS –P (Performance, Quality, Strategy ) Nástupce systému PMS2000 Systém pro měření efektivity poskytované zdravotní.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Management jakosti dle UKA Aachen Management jakosti dle UKA Aachen Ing. Lenka Jakubův Ekonomika zdravotnictví a hodnocení zdravotnických prostředků.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Obsah systému péče o zdraví zaměstnanců a jeho praktická aplikace v konkrétním prostředí POKRAČOVÁNÍ Ing. Kristýna Přibylová.
Obchodní akademie Chrudim. Další vzdělávání ve spolupráci s úřadem práce.
Období snižování nákladů Důvody proč vzdělávat a jejich zřetelnost Hynek Rais Česká pojišťovna 22. července 2004.
Posuzování kvality národních internetových zdrojů
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Nový obor - počítače v medicíně a biologii  Proč je management informací ústřední otázkou v biomedicínském výzkumu.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
Multidisciplinární spolupráce ve zdravotnictví (MS)
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
1 © AGIT AB Zkušenosti se vzděláváním manažerů ve zdravotnictví financovaným z ESF Vliv manažerského vzdělávání na změnu řízení při transformaci nemocnic.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
0 A healthier tomorrow. MUDr. Pavel Kubů CEE Healthcare Business Development Manager Přínosy eHealth nástroji koordinované zdravotní péče pro klienty Maccabi.
Procesní řízení v českých zdravotnických zařízeních Klára Antlová, Michal Tvrzník.
EPreskripce – lékařský záznam – pozadí a zkušenosti z Dánska 17. prosince 2008 SÚKL Praha Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných.
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
Katastr nemovitostí na internetu a reálné možnosti jeho využití fyzickými a právnickými osobami Č e s k ý ú ř a d z e m ě m ě ř i c k ý a k a t a s t r.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
HARTMANN partnerem ve vzdělávání profesionálů ve zdravotnictví
Efektivní Knowledge management
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Mezinárodní den sester květen 2009
Závěrečná evaluace vzdělávání cílové skupiny, shrnutí projektu
Vzdělávací portál Edumenu.cz a jeho funkce pro uživatele systému ORTEX
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
Nábor a výběr zaměstnanců
Obhajoba bakalářské práce
Multimediální podpora výuky klinických oborů RITM a MEFANET: Přehled aktivit a návrh meziuniverzitní spolupráce při vytváření vzdělávací sítě lékařských.
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
ICT nebo Informatika? Mgr. Jan Berki, Ph.D.
Využití digitálních technologií při výuce
Název operačního programu:
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Šablony I a jejich realizace Hradec Králové/Pardubice/Liberec
Změny na trhu práce?.
Transparentně proti korupci
Transkript prezentace:

Přínosy projektu „Vybudování jádra a realizace systému vzdělávání pro Středisko informací a vzdělávání v elektronickém zdravotnictví“ CZ.2.17 / / Ing. Vladimír Rous, MBA 18. Září 2012

E- zdravotnictví (e-health) Je to aplikace moderních ICT technologií na dodávání všech možných služeb, které může zdravotní péče pacientovi poskytnout

Smysl projektu Připravit zaměstnance Thomayerovy nemocnice na efektivní využívání nástrojů a poskytování služeb elektronického zdravotnictví

Hlavní strategické cíle Zabezpečit  Přípravu nových zaměstnanců  Průběžné vzdělávání personálu  Systém tvorby kurzů pro nové produkty e-zdravotnictví

Koho vzdělávat?

V čem vzdělávat?  Basic dotazníková akce ITci + IT agenti + administrativa  NZP dotazníková akce sestry  Lékaři osobní interview s profesory a docenty v Thomayerově nemocnici

Výstupy šetření Zadání pro projekt Analýza pohledu zákazníka ICT Mapa dalšího rozvoje ICT

Kdo tvořil kurzy? Basic  ITci - pochopení pohledu uživatele NZP  IT excelentně znalá vrchní sestra  Externí firma se zkušeností z nemocnic Lékaři  Odborníci z IBA MÚ Brno  Lékaři a specialisté

Příprava nových zaměstnanců Osvojení si elementárních dovedností uživatele  S jakými klíčovými systémy se v TN setkají  Jak si vyžádat pomoc v případě nesnází,  Jak využít interních vzdělávacích a e-learningových kurzů (přihlášení a navigace) Složení testu z úvodních informací

Průběžné vzdělávání Kurzy na počítačové učebně  Individuální přístup  Sestry z konkrétní kliniky  Jen vedení pracoviště E-learning – kontinuální výuka  V práci  Z domova  Z ubytovny

Přínosy  Výrazně méně řešení banálních problémů  Vlídnější pracovní vztahy uživatel – informatik  Zájem o návazné akce Efektivnější využívání nástrojů e-zdravotnictví

V boji mezi tebou a digitálním světem se přidej raději na stranu digitálního světa Vzdělávání v e-zdravotnictví zahrnuto do interní legisltivy

Děkuji