Star Micronics. STAR MICRONICS Založena v Japonsku r. 1947 Jeden z největších světových výrobců tiskáren Výrobce Tiskáren CNC soustruhů Doplňků pro mobilní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PC Výstupní periferie.
Advertisements

DPC GmbH & Co. KG Tenkovrstvé práškové laky Essenbach / Altheim.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Periferní zařízení počítače
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Markéta Horáková Kvinta B
Výrobce toroidních komponentů značky
Chráněná pracovní dílna
Tisková řešení Monínec Jan Martof.
Prezentace Scapa. Scapa je vedoucí výrobce technických lepících řešení, zahrnující široké spektrum materiálů, speciálních lepících pásek, filmů a pěn.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Moderní trendy v metrologii ukázky z firmy MESIT Ronex, spol. s r. o.
Zajímavé řešení v oblasti aplikace etiket Aplikátory Ventus Monínec Vlastimil Langer.
Pojištění vozových parků
Doprava.
Periferní zařízení počítače
Trotec FineMarker Hybrid
MEZINÁRODNÍ ORGANIZACE
Periferní zařízení.
Jak fungují tiskárny?.  Po tisknutí v určitém programu Tisk nebo CTRL + P začne program který je instalován k tiskárně přepisovat vše to, co se má vytisknout.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Světová hospodářská krize
TISK. TEPELNÉ TISKÁRNY Tiskárny malých rozměrů PROVOZ TISKÁREN n probíhá pomocí zahřátých miniaturních odporových tělísek, které se dotknout tepelně.
Akční nabídka tiskáren nzrychlete své obchodní procesy a snižte provozní náklady! nmodely z řady OKI B400 tisknou rychle, kvalitně a levně numožňují nastavení.
Vítám Vás u prezentace na téma:. I když většinu času pracujeme s daty přímo na počítači, často je potřeba je nějak reprezentovat širšímu okolí. Ne vždy.
G) Roboty a manipulátory
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Penzion u máchova Jezera
Výstupní počítačová zařízení tiskárny
Stupeň rozvoje států světa
Printforum 2009 Znáte toto? Stránky se při obracení rozpadají …
Retailing v Rakousku od roku 2006 Kateřina Srnská 2012/2013.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Jehličkové tiskárny Kateřina Szokeová.
POS KONFERENCE 2011 Harmonogram konference 8:30 – 9:00REGISTRACE 9:00 – 9:10ÚVOD 9:10 – 9:40STAR 9:40 – 10:10FISKÁLNÍ POKLADNY 10:10 – 10:40POS 10:40 –
Počítač a jeho složení.
Rozšíření náboženství ve světě
Peněžní ústavy Petr Machala. 1.Každá domácnost, firma i stát musí každý měsíc platit řadu služeb. a)Které provozní náklady platíte u vás doma? b)Jakým.
Autor: Ing. Roman Jireš ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ POČÍTAČE Část I Základní pojmy.
ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ POČÍTAČE
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:7. ročník Klíčová slova:Evropa, západní Evropa,
Rozdíly v segmentaci trhu Albi vs Susan O’Hanlon Fine Cards Pavla Papírníková učo
TISKÁRNY.
Londýn Hlavní město Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Leží na jihovýchodě země při ústí řeky Temže. Londýn je společně s městy New.
Tomáš Baťa Periferní zařízení počítače. Definice Periferní zařízení počítače jsou nástroje, které nejsou nutné k provozu počítače ale zpříjemňují a zefektivňují.
ŘETĚZY VAMBERK.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Laserová tiskárna Číslo DUM: III/2/VT/2/1/14 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
1© Rödl & Partner Úspěch nezná hranic! Provázíme Vás po celém světě. Prezentace společnosti Rödl & Partner Zahájení semestru TopSeC Ekonomicko-správní.
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
Odbavování a informování v lyžařských střediscích Lukáš Ksandr sk. 370.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Titul. Vladimír Mikulík. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů.
Versailleská konference. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Člověk a společnost – Versailleská.
Silná vlastní značka firmy VBH. Umsetzung des VBH MarkenkonzeptesKonzerntagung in Stuttgart | VBH SORTIMENT : VĚTŠÍ VÝBĚR VÍCE MOŽNOSTÍ. VÍCE.
PT – P750W Základní specifikace:
LASEROVÉ TISKÁRNY.
Tiskárny.
Inkoustové tiskárny.
Zpráva o globální konkurenceschopnosti Doc. Ing. Josef Taušer, Ph.D.
Londýn, místo, které mě zaujalo
Dekolonizace Dekolonizace je proces, při němž dochází k osamostatnění kolonií. Největší vlna dekolonizace proběhla po 2. světové válce. Týkala se hlavně.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠTĚTÍ, OSTROVNÍ 300 AUTOR: MGR
EVROPSKÁ INTEGRACE.
Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště
Podniková logistika ve společnosti INOTECH ČR spol. s.r.o.
Britské impérium.
Transkript prezentace:

Star Micronics

STAR MICRONICS Založena v Japonsku r Jeden z největších světových výrobců tiskáren Výrobce Tiskáren CNC soustruhů Doplňků pro mobilní telefony Doplňků pro automotive, zdravotnictví Sídlo a výroba v Japonsku Star ve světě USA, HongKong, UK, Čína, Švýcarsko, Německo, Francie, Thajsko, Švédsko atd...

Star Micronics Tiskárny pro všechny aplikace

Proč Star? Na světě největší výběr POS tiskáren První na světě s tiskárnou USB Printer První na světě se software obsluhující tiskárnu První na světě s plným obsahem balení tiskárny První na světě s Ekologickou tiskárnou STAR dokáže kombinovat tisk barcode, štítků, tiketů & účtenek – TSP700 / TSP800 & FVP10

Jehličkové tiskárny SP500 SP700 Přehled tiskáren STAR

Termo tiskárny TSP100U TSP100PU TSP100GT TSP100LAN TSP100ECO TSP650 TSP700II Přehled tiskáren STAR

Ostatní nabídka Lékárny –DP8340 –SP298 –HSP7000 Speciální –TSP800 –TSP828 –TSP1000 Kioskové –TUP500/900 Mechaniky –MP400 –MP100 Tiskárny platebních karet –TSP300/400 Přehled tiskáren STAR

Star spolehlivost Bezkonkurenční záruka Nová záruka 3* roky (2roky+1HW) “Tiskárna, která se vyplatí" Snížené náklady na údržbu & Naprostá důvěra Proto je důvod, proč Star Micronics si vybírají největší „Renomované“ firmy Zde se podívejte na reference

Přes 1,000 TSP100 tiskáren v obchodech Harrods, Knightsbridge

Buckingham Palace - oficiální bydliště Jejího Veličenstva britské královny, hlava státu ve Velké Británii a 15 jiných oblastí Společenství používá nové vysokorychlostní tiskárny TSP143GT v barevném provedení klavírní černá lesk

L’ORÉAL UK & Germany TSP100 Řada Až 250 mm/sec.

Oxford Street instalace 650 tiskáren během noci

To je důvod použití tiskáren STAR u McDonalds Germany, Austria, Ireland & Denmark

To je důvod použití tiskáren STAR u NIKE Prague

Star Micronics