Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních školách CZ.1.07/1.1.07/
TIME (tréninkové, inovační, metodické a edukační týmy škol poskytujících střední odborné vzdělání) CZ.1.07/1.3.00/ Zpracovala: Ing. Lenka Zábranská.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Cesta ke kvalitě AUTOEVALUACE - Vytváření systému a podpora škol v oblasti vlastního hodnocení aneb Cesta ke kvalitě PhDr. Ivana Shánilová, manažerka aktivity.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Umění motivace, komunikace a prezentace ZAHÁJENÍ PILOTNÍHO OVĚŘOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU UMĚNÍ MOTIVACE, KOMUNIKACE A PREZENTACE LITOMĚŘICE 26. BŘEZNA.
LEDNICE 28. – 29. BŘEZEN 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V JIHOMORAVSKÉM KRAJI 9. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
VLED Vzdělávání v lesnických disciplínách. Podstata projektu Vytvoření unikátního vzdělávacího kurzu s 10 studijními programy se zaměřením na lesnické.
Projektový den Střední školy elektrotechnické, Ostrava, Na Jízdárně 30, příspěvkové organizace Mária Borovská Ostrava, TIME (tréninkové, inovační,
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
Hotelnictví a turismus 3. tisíciletí
PREZENTACE PROJEKTU T.I.M.E. Řídící výbor - Odry
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
PRŮZKUM POTŘEB A POPTÁVKY PEDAGOGŮ PO ODBORNÉM PROFESNĚ ORIENTOVANÉM VZDĚLÁVÁNÍ V RÁMCI DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ (DVPP)
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Vytvoření a podpora Lokálního partnerství pro sociálně vyloučenou lokalitu Přichystalova 70 Sdružení Podané ruce, o.s.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Podpora poradců Podpora poradců
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
Komise pro strategii a rozvoj - Strategický rámec VŠ politiky / shrnutí Inovační strategie (+analýza) / shrnutí doc. Kebo - Pracovní návrh VZ zákona.
Projekt podpory technického vzdělávání B. Wojnar.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
ŠKOLY PRO REGION modernizace ŠVP ZV v českorakouském příhraničí Novohradska registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.10/ Datum zahájení projektu:
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Zpracovala: Tvrdoňová Anna Datum: 2013.
Rada VŠ - Komise pro přípravu učitelů řešení problematiky strukturovaného studia učitelství - šetření na vysokých školách.
Pardubice 15. a 16. listopadu 2012 Ing. Petr PETŘÍK
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
PROJEKT ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY V ELEKTROTECHNICKÝCH OBORECH Realizátor projektu: Střední škola technická Žďár nad Sázavou od Vyšší odborná.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP 4. dubna 2013.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Konference projektu UNIV 2 KRAJE ve Zlínském kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Konference projektu UNIV 2 KRAJE v Královéhradeckém kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
Implementační projekt KAP
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Podpora procesů uznávání
Vítejte na třetí místní konferenci
Transkript prezentace:

Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská

Materiálně- technické zabezpečení DVPP (duben 2010 – leden 2011 ) Přebudování učebny pro teoretické vyučování na odbornou učebnu – školící místnost Specifikace a převzetí výpočetní a didaktické techniky, nábytku a gastronomického zařízení Příprava, vyhlášení a vyhodnocení výběrového řízení na gastronomický inventář Nákup gastronomického inventáře

p říprava specifické části dotazníků rozeslání dotazníků na gastronomické školy MSK zpracování a vyhodnocení dotazníků Dotazníkové šetření na školách MSK (duben – červen 2010)

Tvorba vzdělávacích programů a studijních opor (duben 2010 – červen 2011) návrh modulů pro jednotlivé VP úprava VP podle výsledků dotazníkového šetření (výběr modulů, hodinová dotace) jednání se sociálními partnery a posouzení VP zapracování připomínek do VP tvorba studijních textů

Projektový den (28. červen 2010) Prezentace projektu TIME Prezentace aktivit školy v projektu Výsledky šetření zájmu pedagogů o DVPP Ukázky z připravovaných seminářů Celkem 40 účastníků

Příprava pilotáže Oslovení lektorů- odborníků z praxe dohoda obsahu seminářů dle VP podpůrné, studijní materiály stanovení termínu pilotáže jednotlivých modulů VP honorář Oslovení účastníků pilotáže – tvůrců VP a pedagogů školy pedagogické porady osobní jednání

Příprava pilotáže Organizační zajištění - účastníci přihlášky prezenční listiny pozvánky dotazníky na jednotlivé moduly program vzdělávacích aktivit zajištění občerstvení účastníků Organizační zajištění – lektor objednávka vzdělávací aktivity příprava školících prostor materiální zajištění vzdělávací akce organizace vzdělávací aktivity spolupráce s lektorem

Vlastní pilotáž HAT: zahájení: 11. březen 2011 ukončení: 21. říjen 2011 KMG: zahájení: 18. březen 2011 ukončení: 22.listopad 2011

Hotelnictví a turismus 3. tisíciletí (HAT) - dotace 100 hodin /pilotáž/ Orientace na zákazníka (11. 3.) Řešení stížností (12. 3.) Řízení a organizace práce na úseku F&B (8. a 9. 4.) Praktický marketing v hotelovém provozu (29. a 30.4.) Standardy kvality (20.5.) Základní manažerské dovednosti, koučing v podmínkách hotelového provozu (27. a ) Tvorba programů pro turistické skupiny včetně podpory prodeje ( ) Integrované řetězce a frančízingové systémy ( ) Multikulturní komunikace ( ) Řízení a organizace hotelového provozu (20. – )

Kaleidoskop moderní gastronomie (KMG) – 100 hodin /pilotáž/ Restaurační moučníky (18. a ) Klasické pokrmy v moderním pojetí (20. a ) Moderní gastronomické principy ( ) Přílohy 3. tisíciletí (10. a 11.6.) Soutěžní gastronomie pro odborné školy ( ) Slavnostní hostiny (2. a ) Snoubení vína a pokrmů (18., 19. a 22. listopad 2011)

Plánované aktivity na období leden – prosinec 2012

Inovace VP a příprava k akreditaci vyhodnocení zpětné vazby od účastníků konzultace s lektory vzdělávacích aktivit úprava VP na základě připomínek účastníků a lektorů zpracování VP k akreditaci podle doporučeného vzoru vyplnění a odeslání žádosti o akreditaci VP (modulů)

Inovace VP vyhodnocení zpětné vazby od účastníků konzultace s lektory vzdělávacích aktivit úprava VP na základě připomínek účastníků a lektorů Vytvoření inovovaných VP (4 VP, každý s dotací 40 hodin)

Inovované VP Kaleidoskop moderní gastronomie I Kaleidoskop moderní gastronomie II Hotelnictví a turismus 3. tisíciletí I Hotelnictví a turismus 3. tisíciletí II

Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Tvorba VP (rozpracovaný) Hygiena a bezpečnost v gastronomii Úsek výroby a odbytu Management hotelu Ubytovací úsek Příprava stáží příprava organizačně technického zajištění Neúspěšné jednání s manažerem hotelu Clarion v Praze Jednání s manažerkou hotelů HP Tronic Schůzky s účastníky stáží Připomínkování metodiky stáží

Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Tvorba VP (rozpracovaný) Hygiena a bezpečnost v gastronomii Úsek výroby a odbytu Management hotelu Ubytovací úsek Příprava stáží příprava organizačně technického zajištění Neúspěšné jednání s manažerem hotelu Clarion v Praze Jednání s manažerkou Schůzky s účastníky stáží Připomínkování metodiky stáží

Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Realizace stáží Stáže proběhnou v hotelích společnosti HP Tronic ve Velkých Karlovicích Podepsání dohody o realizaci stáží (duben 2012) Organizačně technické zabezpečení stáží (duben – květen 2012) Vlastní realizace: červen, červenec 2012

Příprava realizace vzdělávacích programů Příprava realizace (září – duben) zpracování harmonogramu vzdělávacích aktivit (ve spolupráci s lektory) oslovení gastronomických škol (motivační workshop, dopis, osobní jednání), přihlášky zpracování přihlášek, prezenční listiny Vlastní realizace: zahájení: duben 2012 ukončení: září - říjen 2012

Další realizované aktivity účast na školení „Typologie M.B.T.I.“ pravidelné schůzky členů realizačního týmu zhotovení informačních a propagačních materiálů účast na jednáních řídícího výboru

Děkuji za pozornost