Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

Představení společnosti
ARBES FEIS [BI] ARBES Technologies, s.r.o.
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
Doprava Skalský Dvůr Renata Štěpničková.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Facility management ČSN EN
Jiří Malák Jiří Knechtl Lukáš Hofman.  Společnost založena v roce 1998  Nejvýznamější distributor pro MO i VO v oblasti selektivních kosmetických značek.
Současné trendy outsourcingu mezd
Akční plán pro Evropu a resortní koncepce výzkumu a vývoje – návrh opatření v kompetenci jednotlivých resortů.
Informalční technologie jako klíčový faktor pro udržení konkurenceschopnosti společností na trzích EU.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
Řízení a kontrola hospodaření v ekonomických agendách
Pravidelné zálohování dat
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Informační systémy Tomáš Maděra.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Informačnípodpora řízení kvality ve firmě Informační podpora řízení kvality ve firmě CRM Ekonomický systém Personalistika Datová pumpa Akord Software Datový.
Informační systémy TPS,MIS, SIS.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Počítačové sítě Architektura.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
CHARAKTERISTIKA ÚČETNICTVÍ
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 4. duben 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.8.
Řešení pro poskytovatele internetu Komplexní pokrytí agendy ISP.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Cisco Informační systém pro město a jeho organizace Mgr. Tomáš Lechner.
VY_62_INOVACE_02_11 CZECH SALES ACADEMY Trutnov – střední odborná škola s.r.o. EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/ VY_62_INOVACE_02_11 Zpracoval:Ing.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Organizace a organizování podniku
KATEDRA ŘÍZENÍ PODNIKU Finanční plán, finanční strategie
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ. 1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 NázevVY_32_INOVACE_182_Deleni_poc.siti_teorie.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Jednoduché účetnictví
Několik námětů a otázek k zamyšlení a výběru
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
26. uživatelská konference 28. – 29. května 2015, Deštné v Orlických horách PRODEJ - SKLADY - VÝROBA V ORSOFT OPEN 2015 Šárka Vaňková.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Helios Orange - Implementace systému
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
PŘÍPADOVÁ STUDIE: SCHŮZKA S KLIENTEM – ZJIŠTĚNÍ VSTUPNÍCH INFORMACÍ V průběhu kampaní je pečlivě dbáno na maximální účinnost a kvalitu poskytovaných.
Analýza účetní uzávěrky a závěrky ve vybraném podniku Autor bakalářské práce: Tereza Pálková Vedoucí bakalářské práce: Ing. Romana Píchová, DiS. Oponent.
Inventarizace majetku a závazků
Vodafone Zaměstnanecký program
Zakladatelský projekt pilařského a dřevozpracujícího provozu
Nenaplněné cíle a vize majitelů
účetnictví, daně a controlling
Prodej - sklady - Výroba v orsoft open 2015
Unikátní řešení odpadové agendy pro kompostárny
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Aktuální stav Orsoft RADNICE Open
Nabízené služby společnosti
EVIDENCE VÝNOSŮ A NÁKLADŮ V ÚČETNICTVÍ
Nabízené služby společnosti
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 2
Orsoft RADNICE Open Zuzana Opršalová.
Transkript prezentace:

Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK

NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního účetnictví a poradenství pro malé a středné podniky. Mise: Poskytnout našim klientům služby, které plně podpoří finanční kontrolu v jejich společnosti a ta se pak projeví v zlepšení výsledků. Strategie: Dosáhnout naší vize poskytováním těch nejlepších služeb spolu s vysoce kvalitním a odborným personálem. Náš jednoznačný cíl je zaměření na zákazníka a jeho důvěra v nás.

NETAX – PROČ? Inovace Správné rozhodování Spolehlivost a bezpečnost Cenová efektivita

Inovace Náš systém je schopen se postarat o Vaše veškeré potřeby a není potřeba velkých systému jako SAP a jiné Všechny funkce máte k dispozici 24/7 Existují tři možnosti spolupráce

Inovace Účetnictví Účetní denník Pohledávky / Závazky Bankovní operace Pokladny Přiznání DPH Evidence majetku A jiné Mzdy Personalistika Mzdy Přímé vazby do účetnictví Zákonem požadované výstupy Sumarizace Obchodní agenda Fakturace Objednávky Sklad Velkoobchod a maloobchod eShop Analýzy Neomezení uživatelé Přístup 24/7

Inovace Celkové „outsourcování“ Předáte nám všechny podklady a o víc se nestaráte Máte přístup ke všem datům a možností exportů Pronájem systému Poskytujeme Vám jenom systém Vaše společnost plně odpovídá za kompletní zpracování „Sdílení“ Některé agendy jako např. fakturace si děláte přímo u Vás My se pak staráme o účetnictví Tři možnosti spolupráce

Správné rozhodování Spojení vašich strategických finančních plánů s provozem a to v jednom systému,který se jednoduše ovládá Finanční kontrola na Vaší straně s použitím okamžitých informací

Spolehlivost a bezpečnost Využívají se nejlepší technologie Přístup přes VPN poskytuje maximální bezpečnost Pravidelná záloha dat na dvou nezávislých médiích Technologie v našem vlastnictví

Spolehlivost a bezpečnost Připojení Přes internet s použitím VPN Kdekoliv a kdykoliv Možnost tisku na lokální tiskárně Archivace Pravidelná denní Každý měsíc záloha na druhé médium Využití záložních zdrojů (UPS)

Cenová efektivita Pro zákazníka nevzniká potřeba žádných investic do IT, postačuje běžný počítač s připojením na Internet V rámci třech způsobů zpracování je vždy možnost se domluvit na řešení, které je pro vás nejefektivnější

NETAX Inovace Správné rozhodování Spolehlivost a bezpečnost Cenová efektivita

…ukážeme Vám JAK děkuji za pozornost Peter Koždoň

BACK UP

Pořízení faktury

Grafická analýza výnosů a nákladů

Měsíční reporting