FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SAFE. SAFE - Systém evidence a ohodnocení dobrovolnické práce jako nástroje zvýšení transparentnosti a efektivity hospodaření v NNO Cíle projektu SAFE.
Advertisements

VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Nový školní rok začíná.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Podpora meziobecní spolupráce
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_18.
Podpora meziobecní spolupráce Prohlubování meziobecní spolupráce David Bohadlo Vedoucí právního týmu.
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
Komenský by se radoval aneb škola hrou
GFPS-CZ Stipendiaten WS 2009/10 Paulina Bocheńska Zuzana Koutná Tim Zosel Organizace pro studentskou a kulturní vým ě nu ve st ř ední a východní Evrop.
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Michal Dvouletý obor Finance a daně
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Víte, že 80 % úspěchu je dorazit tam, kam máte?. Byli bychom rádi, kdybychom to byli právě my, kdo Vám k němu pomůže! Naše nezisková organizace Vám v.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Prohlubování meziobecní spolupráce na území ORP Kutná Hora.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Talent marketingových komunikací
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci co je hlavním předmětem činnosti Výroba a prodej přívlastkového moravského vína na jakých trzích.
Koncepce podpory místní Agendy 21 v ČR zpracování strategického dokumentu 2010.
Alena Gajdůšková - senátorka Talent marketingových komunikací.
AMILO Car a.s. Talent marketingových komunikací.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Talent marketingových komunikací
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci provozování sportovního centra ve Zlíně na Růmech (badmintonová hala) – schwinn cycling, alpinning,
AMILO CAR A.S. Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Prodáváme a pronajímáme prémiové vozy Česko a Slovensko pro B2C / EU pro B2B Vize.
KRIZE ČESKÉHO POPULÁRNĚ-VĚDECKÉHO FILMU ?! JAKUB KORDA Univerzita Palackého v Olomouci Mezinárodní festival populárně-vědeckého filmu AFO.
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
TALENT MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ EQUINOX EUROPE, Ltd., Ludmila Šimková, Sales Manager.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva NKS 2008.
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
1 Neziskové organizace Neziskovky jsou nedělitelnou součástí občanské společnosti a jako takové mají nezastupitelnou roli v rozvoji demokracie a řešení.
2. setkání pracovní skupiny projektu MOS obcí v územním obvodu ORP Chomutov Místo: Chomutov Dne: , 13:00 hod. C ESTOVNÍ RUCH – PROJEKT MOS.
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Sopop.cz Městská knihovna a komunitní plánování Web SOciální POmoci Písecka.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Koncepce účinnější podpory umění Ministerstvo kultury 4. dubna 2007 Marta Smolíková.
1. SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP SO ORP KUTNÁ HORA 30. BŘEZNA 2016 DAČICKÉHO DŮM, KUTNÁ HORA.
Informační průmysl 2013/14 Petr Šmejkal
FREEBOARD EUROPE S.R.O. Talent marketingových komunikací.
FILMOVÉ KANCELÁŘE Ludmila Claussová
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Projekt GDA PR aktivity v realizaci
Talent marketingových komunikací
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
VELETRH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ 2015 | ZAČNI S NEZISKOVKOU
Klíčové aktivity projektu
Transkript prezentace:

FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací

O firmě / instituci Pořadatel ZLÍN FILM FESTIVALU – Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně Působnost různá dle segmentů, od světové (mezinárodní soutěže) po nadregionální (dopr. program) Vize: zkvalitňování doprovodného a Film Industry programu, PR (zejména mezinárodního), lepší stupeň financování ze soukromého sektoru

Představení produktu / služby ZFF je významná kulturní událost s filmovým a doprovodným programem určeným především dětem, mládeži, rodinám, ale také studentům, filmovým profesionálům a filmovým nadšencům. Posláním Zlín Film festivalu je prezentace současné celosvětové filmové tvorby pro děti a mládež a její konfrontace s běžně dostupnou audiovizuální nabídkou. Důležitým aspektem festivalu je snaha mladé diváky nejen bavit, ale také je prostřednictvím filmu vzdělávat, rozšiřovat jejich povědomí o okolním světě, rozvíjet estetické, sociální a morální cítění. Zvláštní pozornost věnuje ZFF aktuálním trendům v oboru audiovize a médií. Termín 55. ročníku – , hl. témata: Dny německé kinematografie, Adolf Born Dosavadní komunikace: outdoor, indoor, tiskoviny, inzerce, on-line media, redakční báze

Zadání úkolu Cíl: Nabídka kvalitního doprovodného a Film Industry programu studentům a jeho kvalitní komunikace CS: Studenti: let (jako jedna z CS ZFF) Sdělení: „Pro vaši specifickou CS jsme koncipovali atraktivní program – navštivte jej!“ (Dramaturgie i komunikace) Finance: řídí se kvalitou projektu Fáze: září-březen příprava, duben-červen realizace Podmínka: Projekt není v rozporu s definicí a reglementem

Odměna za zpracování Vítězi (při udělení 1. místa) nabízíme placenou stáž na 55. ZFF s popisem pozice: koordinátor studentské části projektu + roční elektronické předplatné MF DNES Také další úspěšní tvůrci mohou být přizváni ku spolupráci na 55. ZFF; její forma má mnoho myslitelných podob (včetně zpracování závěrečných prací)

Dotazy? Pro dokonalé pochopení nabízíme studentům setkání se středním managementem ZFF, na němž bychom transparentně přede všemi zájemci odpověděli na všechny relevantní otázky a doplnili tak zadání. Např. pátek, , , FMK UTB

Kontakt Martin Pášma Oddělení komunikace ZLÍN FILM FESTIVAL gsm: Kristýna Koláčková Public relations ZLÍN FILM FESTIVAL gsm: