Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: Moderní škola 2010 Číslo projektu, šablona:
Advertisements

VY_32_INOVACE_Čj.1.02-Čtení písmen, slabik a slov-prezentace
Vy_32_INOVACE_Čj.1.04-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.
VY_32_INOVACE_09_ čtení slov 1 (SADA ČÍSLO 1)
VY_32_INOVACE_12_ Čtení slov s porozuměním 1 (SADA ČÍSLO 1)
VY_32_INOVACE_M.1.05-Numerace v číselném oboru 0-10-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník –
VY_32_INOVACE_M.1.07-Numerace v číselném oboru prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník –
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_4,čj.
Čtení slabik s písmeny M, L, S, P
Slabikář str. 6.
název šablony: zaměření VM: autor VM: období vytvoření VM: anotace:
Vy_32_INOVACE_M.1.08-Sčítání a odčítání v oboru do 20-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník.
PROCVIČOVÁNÍ SLABIK S PÍSMENEM A HLÁSKOU M, L,S, P
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
ČESKÝ JAZYK 1. ROČNÍK Čtení - slabiky Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Slabikář str. 7. Slabikový řetěz PEPASELEPÍPÁ PUSAMASOLÍSÁ Nejdříve si samostatně přečti slabiky, potom klikni a čti vždy dvě slabiky vedle sebe:
Vy_32_INOVACE_Čj.1.09-Čtení písmen, slov a vět-prezentace
VY_32_INOVACE_08_Hláska a písmeno Ž, čtení slabik, slov
Vy_32_INOVACE_ Č j Č tení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT zam ěř ení VM: 1. ro č ník.
Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník – Matematika a její aplikace – Matematika - Numerace v číselném oboru.
Vy_32_INOVACE_Čj.1.07-Čtení dvojhlásek-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.
VY_32_INOVACE_01_Hláska a písmeno K, čtení slabik, slov
VY_32_INOVACE_10_Hláska a písmeno G, čtení slabik, slov
Vy_32_INOVACE_Čj.1.05-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.
Vy_32_INOVACE_Čj.1.08-Čtení písmen, slov a vět-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk.
Název projektu:Moderní škola 2010 Číslo projektu, šablona: CZ.1.07./1.4.00/ I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
. název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Jazyk a jazyková komunikace – Český jazyk a literatura – Čtení.
ZÁBAVNÉ ČTENÍ.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český – 1. ročník Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_05_19.
Název projektu:Moderní škola 2010 Číslo projektu, šablona: CZ.1.07./1.4.00/ I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační.
ČTEME SLOVA a VĚTY 2. část.
6h.1 Písmenko U Elektronická učebnice - I. stupeň Základní škola Děčín VI, Na Stráni 879/2 – příspěvková organizace Český jazyk Autor: Mgr. Hana Kopčanová.
Název projektu:Moderní škola 2010 Číslo projektu, šablona: CZ.1.07./1.4.00/ I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační.
Název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1.ročník – Matematika a její aplikace - Matematika -Numerace v číselném oboru.
VY_32_INOVACE_03_Hláska a písmeno C, Č, čtení slabik, slov
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Předmět : Český jazyk Ročník :
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: NÁZEV:VY_32_INOVACE_ L 16 TEMA: Slabiky ta te to tu ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eva Nedomová NÁZEV: VY_32_ INOVACE_ 12_.
Samohlásky - procvičování VY_32_INOVACE_1B_08 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 2 Jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
Pohádka (čtení souvislého textu) Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 17 Český jazyk 1.ročník
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Autor: Olga Kociánová Datum ( období): říjen 2011 Ročník: 1
Porozumění jednoduchému textu 2
VY_32_INOVACE_Šev_II_04 SLABIKÁŘ 4 – J
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
PaedDr. Milena Cempírková VY_32_Inovace_
Procvičovací list Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2011
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Autor Mgr. Hana Drchotová Škola ZŠ Bor, Školní 440, Bor, Téma
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Slabiky PA, PE, PI, PO, PU VY_32_INOVACE_XV-C-04.
SKLÁDÁME SLOVA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
(český jazyk pro 1. ročník)
Hláska Š VY_32_INOVACE_3B_10 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
AUTOR: Mgr. Andrea Kunovjánková NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_CJ_12
Autor: Mgr. Dana Bednářová Datum: Název: VY_32_INOVACE_20_Český jazyk
VY_32_INOVACE_Šev_II_05 SLABIKÁŘ 5 – N
ČESKÝ JAZYK SLABIKY, SLOVA 1.ročník
(český jazyk pro 1. ročník)
VY_32_INOVACE_Šev_II_03 SLABIKÁŘ 3 – T
Jméno autora Datum vytvoření Ročník Vzdělávací Téma – název Anotace
Transkript prezentace:

název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení písmen, slabik a slov - prezentace autor VM: Ilona Baloghová období vytvoření VM: listopad 2011 anotace: Prezentace pro žáky 1. ročníku ZŠ. Materiál je určen k procvičení znalosti nově osvojených písmen. Po přečtení tiskacích tvarů spojí žáci malá písmena s velkými, připíší psací tvary. Následně přiřazují k obrázkům písmena, kterými začínají. Dále žáci čtou slabiky, slova a věty. Na závěr složí ze slabik v sluníčcích jména dětí.

 Přečtěte písmena  Spojte čarou velké a malé písmeno  Připište psací tvary

sjp

 sa mísa sama vosa  se sele seno vesele  sí síto visí síla  so sova maso laso  su vosu mísu pusu

 já jáma jásá  je moje jelito vyleje  jí jíme létají mojí  ju Jula

 pa pase lípa lupa  pe sype lépe Pepa  pi pí topí lepí pila  po pole potopa Pepo  pu pusa lupu lípu

U stolu je máma. U stolu je i táta a Jája. Táta jí salám. Máma maluje. Jája maluje lesy a motýly.

Mí la Pe la E Ju O va pa la