Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Procvičovací list Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Procvičovací list Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující."— Transkript prezentace:

1 Procvičovací list Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Název: VY_12_INOVACE_16_Procvičovací list Sada: 1 Druh materiálu: Pracovní list ČJ č. 16 Jméno autora: Mgr. Helena Ostřanská Škola: ZŠ A MŠ Cholina, okres Olomouc, příspěvková organizace Cholina 35, Datum vytvoření: Předmět: Český jazyk Ročník: první Anotace: Pracovní list pro žáky 1. ročníku k procvičení čtení s porozuměním a orientaci v textu. Pořádek slov ve větě, porozumění textu, rozdělování slov, tvoření jednoduchých vět. Je určen pro samostatnou práci žáků, společná kontrola proběhne na interaktivní tabuli. Klíčová slova: slovo – věta, začátek a konec věty Zdroje: ilustrace - autorka

2 Procvičovací list Napiš správně.
Maso solí mámu. _________________________________ Pila nese tátu. ____________________________________ Lupa má Otu. ____________________________________ Limo kupuje Áju. __________________________________ NAMALUJ LES A JELENA. JELEN MÁ PAROHY.

3 3. Slož jednoslabičná slova. Napiš, jak umíš.
S L E L Ů S K S O E S P ______ ______ ______ ______ 4. Rozděl slova . Utvoř věty . Napiš alespoň jednu větu. ____________________________________________________ TETAKUPUJESŮLPEPAJEVESELÝMÁMEDOMAMIMINOJÁJU.

4 Řešení: 3. Slož jednoslabičná slova. Napiš, jak umíš. S L E L Ů S K S O E S P LES SŮL KOS PES 4. Rozděl slova . Utvoř věty . Napiš alespoň jednu větu. TETAKUPUJESŮLPEPAJEVESELÝMÁMEDOMAMIMINOJÁJU.


Stáhnout ppt "Procvičovací list Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující."

Podobné prezentace


Reklamy Google